8 Tips Mudah Jaga Berat Badan untuk Marketer yang Sibuk

Ia adalah sangat biasa untuk mendapatkan berat badan apabila anda menumpukan semua masa anda untuk bekerja dengan mengorbankan segala-galanya. Sesiapa yang telah cuba untuk membina perniagaan dalam talian akan menyedari betapa memakan masa ia.

Ada begitu banyak untuk belajar dan banyak yang perlu dilakukan. Satu-satunya cara untuk pernah mendapatkan kerja yang dilakukan akan menghabiskan hampir semua masa anda membina perniagaan anda.

Ia mengambil masa agak perjalanan untuk pergi dari peringkat newbie ke tahap di mana anda mendapat keuntungan ketika anda sedang tidur … Atau anda hidup gaya hidup laptop di mana anda membuat beribu-ribu dolar dalam dua puluh minit semasa anda berbaring di beberapa pantai tropika matahari mencium.

Kebanyakan pemasar adalah pada peringkat di mana mereka berjuang untuk membuat ia bekerja. Mereka membiarkan slaid kesihatan mereka. Mereka hampir tidak bersenam. Mereka membangunkan tabiat makan yang buruk, minum kopi dan tidur terlalu banyak pada jam ganjil.

Walaupun ia tidak mungkin kelihatan seperti perjanjian yang besar, pound perlahan-lahan akan mula menjalar masuk. Anda akan mula berat badan, metabolisme anda akan jatuh, tahap tenaga anda akan mencelup dan manakala tahap pendapatan anda boleh mendaki, anda akan mengundang masalah kesihatan yang berpotensi ke dalam hidup anda.

Ini adalah senario dan banyak pemasar perjuangan yang sebenar untuk mendapatkan berat badan mereka di bawah kawalan apabila mereka menyedari sejauh mana mereka telah membiarkan diri mereka pergi. Mereka kemudian meletakkan diri mereka melalui diet yang tidak masuk akal atau membuat keputusan untuk pergi gila di gimnasium.

Semuanya merasakan menyeksa dan mereka sering berhenti dan meletak jawatan diri mereka untuk menjadi lemak. Ia benar-benar tidak perlu cara itu. Anda boleh menjadi kurus dan patut sambil membina perniagaan online anda.

Dalam panduan ini, anda akan belajar 8 dengan tips penurunan berat badan yang akan membuat anda daripada berat badan yang tidak perlu. Perkara yang paling penting untuk tahu bahawa 80 peratus daripada hasil anda datang daripada diet anda.

Hanya dengan memberi perhatian kepada apa yang anda makan, anda akan dapat untuk mencegah pertambahan berat badan. Selepas semua, anda ingin mencari pendapatan anda naik dan tidak nombor pada penimbang.

Dalam industri kecergasan, ada satu pepatah, “Abs adalah di dapur, tidak gym.”

Ia hanya bermakna bahawa diet anda adalah jauh lebih penting daripada senaman apabila ia datang untuk tinggal tanpa lemak. Anda benar-benar tidak boleh ketinggalan menjalankan diet yang tidak baik.

Laporan pendek akan memberikan anda 8 mata yang anda boleh memohon bermula hari ini dan anda akan melihat hasilnya dengan masa … tetapi pertama, kita perlu bercakap tentang sesuatu yang sangat penting … Attitude Anda.

Kebanyakan orang tidak sabar dan mahu hasil yang segera. Matlamat anda perlu berbeza. Anda seharusnya berada di dalam ini untuk jangka masa panjang. Kerana anda cuba untuk membina perniagaan online, dalam kebanyakan kes, anda akan diramas dengan masa.

Anda hanya tidak mampu untuk menghabiskan berjam-jam di gimnasium. Banyak pemasar top begitu sibuk bahawa mereka hanya boleh menghabiskan masa lapang untuk senaman tiga kali seminggu.

Jadi matlamat di sini adalah untuk membuat penambahbaikan beransur-ansur dari masa ke masa. Selagi anda mengambil langkah-langkah yang betul, anda akan melihat hasil yang secara beransur-ansur. Bukannya bergelut dengan diet air limau selama 3 minggu, anda boleh mengikuti langkah-langkah mudah yang akan membawa anda kepada keputusan yang sama pada kira-kira 5 minggu.

Masa adalah pilihan anda sekutu dan kerana fokus anda adalah mengenai pemasaran dan bukannya kelihatan seperti Greek Allah, tidak ada tergesa-gesa sebenar di sini. Malah, pendekatan yang perlahan adalah jauh lebih berkesan dalam jangka masa panjang daripada pecah pendek bahawa kebanyakan orang cuba lakukan. Anda membuat tabiat yang sihat yang akan berlangsung seumur hidup.

Sekarang mari lihat pada apa yang anda perlu lakukan.

1. Potong karbohidrat

Tindakan tunggal sahaja akan membuat perbezaan BESAR dalam berat badan anda. Kajian telah menunjukkan bahawa diet yang pengambilan menyekat karbohidrat adalah jauh lebih berkesan daripada diet yang pengambilan mengehadkan kalori.

Pertama sekali, anda perlu tahu apa yang sepatutnya menjadi nombor kalori harian anda. Anda boleh mengetahui bahawa di sini: http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm

Sekarang anda tahu apa defisit kalori anda perlu, fokus anda adalah untuk mendapatkan sebahagian besar kalori dari protein dan lemak. Jangan bimbang tentang memakan lemak. Anda perlu makan lemak kepada lemak kehilangan. Ia mungkin kedengaran bercanggah tetapi ia adalah benar.

Apabila badan anda menyedari bahawa ia mendapat pengambilan lemak, ia akan menjadi lebih bersedia untuk membakar kedai-kedai lemak kerana tidak ada keperluan sebenar untuk mengekalkan lemak perlu.

Selagi anda berada di defisit kalori, anda akan kehilangan berat badan. Hanya memastikan bahawa anda memakan 50 gram atau kurang karbohidrat. Ini adalah penting.

Matlamat di sini adalah untuk pergi untuk 3 hingga 5 hari dengan pengambilan karbohidrat yang sangat rendah dan kemudian susulan dengan hari di mana anda mengambil karbohidrat seperti biasa. Ini dikenali sebagai hari suapan semula atau hari ‘menipu’.

Apabila anda mengambil karbohidrat lagi selepas beberapa hari pengambilan karbohidrat yang minimum, anda akan menambah kedai glikogen badan anda dan memberikan kadar metabolisme anda rangsangan. Badan anda tidak akan pergi ke ‘mod kebuluran’ di mana ia berdegil melekat pada ke kedai-kedai lemak.

Malah, ia akan mula membakar lebih banyak lemak sekarang bahawa anda telah dinaikkan metabolisme anda lagi. Kaedah pemakanan dikenali sebagai ‘karbohidrat berbasikal’ dan ia digunakan oleh model kecergasan di seluruh dunia untuk tinggal tanpa lemak dan mengoyakkan.

Sebagai pemasar dalam talian, ini bukanlah satu perubahan yang besar untuk membuat. Anda hanya akan makan sedikit yang kurang setiap hari kerana defisit 500 kalori diperlukan … dan anda akan menggunakan kurang karbohidrat.

Ia akan menjadi sedikit sukar pada mulanya … tetapi ia tidak seperti yang sukar kerana beralih kepada diet paleo atau diet Atkins yang mengambil perkara-perkara yang melampau. Semua yang anda perlu lakukan adalah menukar beberapa makanan karbohidrat anda untuk makanan protein.

Buat perubahan secara beransur-ansur dan anda akan merasa lebih lumayan. Inci oleh inci, hidup ini Cinch. Yard oleh yard, kehidupan adalah sukar.

Adakah nota: Daripada semua 8 tips yang disenaraikan dalam laporan ini, ini adalah salah satu yang paling penting. Jika anda hanya mendapat tip ini betul, anda akan kehilangan berat badan. Diet anda adalah amat penting untuk penurunan berat badan.

2. sekejap-sekejap puasa

Hujung kedua untuk penurunan berat badan adalah puasa sekejap, juga dikenali sebagai IF. Ini adalah satu kaedah makan yang tidak memerlukan anda untuk melakukan banyak selain daripada makan pada masa yang berlainan.

Sebaik sahaja anda telah bertukar kepada kaedah berbasikal karbohidrat makan, anda perlu untuk menggabungkan ia dengan puasa sekejap untuk mempercepatkan penurunan berat badan anda.

Dalam erti kata yang mudah, sekejap puasa mempunyai dua tingkap. Terdapat tetingkap makan dan tingkap puasa. Dalam kebanyakan kes, tingkap makan adalah 8 jam dan tingkap berpuasa ialah 16 jam … dan secara keseluruhan, itu sehari.

Semua kalori anda perlu dimakan semasa jendela makan. Sebagai contoh, jika anda memulakan hari anda bersarapan pagi pada pukul 8 pagi, makan terakhir anda untuk hari itu sepatutnya berakhir pada pukul 4 petang. Itulah tetingkap makan 8 jam anda. Anda tidak boleh makan apa-apa selepas itu tetapi anda boleh minum air.

Dengan cara ini, badan anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk paip ke dalam kedai-kedai lemak untuk bahan api kerana ia mempunyai tidak banyak makanan yang tertinggal untuk membakar. puasa sekejap apabila digabungkan dengan karbohidrat berbasikal adalah sangat kuat di menumpahkan pound berlebihan.

Malah, jika anda memohon ini dahulu 2 tips, kamu tidak benar-benar perlu untuk membaca seluruh laporan ini … tetapi jangan biarkan sehenti yang anda walaupun. Ada tips yang lebih baik yang anda boleh peroleh dari laporan ini.

Anda akan perlu membuat keputusan untuk diri sendiri apabila anda ingin memulakan tetingkap makan anda. Sesetengah orang benar-benar memerlukan sarapan pagi apabila mereka bangun … manakala yang lain lebih suka tidur dengan perut penuh.

Tidak ada peraturan keras dan cepat di sini. Selama anda makan dalam tingkap, tidak kira apabila anda memulakan makan pertama anda. Sesuatu yang menarik untuk diperhatikan adalah bahawa lebih kecil tingkap makan anda, lebih banyak lemak yang anda akan kehilangan.

Sebagai contoh, jika tingkap makan anda adalah 5 atau 6 jam, ia akan menjadi lebih berkesan daripada tetingkap 8 jam kerana tubuh anda mempunyai lebih banyak masa untuk membakar lemak untuk bahan api.

Satu lagi perkara yang perlu diperhatikan adalah bahawa anda tidak akan kelaparan diri sendiri. Lagipun, anda mendapat semua kalori yang anda perlukan untuk hari tersebut. Anda hanya mendapat mereka dalam tempoh masa yang lebih pendek.

Memberi sekala berpuasa Cuba dan anda akan melihat bagaimana ia berkesan. Pada mulanya ia akan menjadi sukar untuk minggu pertama atau lebih, tetapi apabila anda mendapatkan memahamkan ia, badan anda akan menyesuaikan diri dan lemak akan mencairkan.

3. Dapatkan tidur yang cukup

Anda benar-benar perlu mendapatkan tidur yang cukup sehari. Ia adalah perkara biasa bagi pemasar untuk membakar lilin di kedua-dua hujung dan mengorbankan tidur untuk menyelesaikan lebih banyak kerja yang dilakukan. Sekali-sekala adalah baik … tetapi ini tidak sepatutnya menjadi kebiasaan.

Kekurangan tidur secara tidak langsung membawa kepada pertambahan berat badan. Anda menjadi lebih tertekan dan melepaskan badan anda kortisol hormon tekanan. Anda akan berakhir merasa lapar atau pesta minum-minum makan tanpa alasan yang nyata.

Dapatkan 7 hingga 8 jam tidur. Sesetengah orang mungkin tidak dapat berfungsi dengan baik dengan hanya 5 atau 6 jam. Ia semua bergantung kepada individu. Hanya tahu bahawa jika anda berjuang untuk bangun, anda memerlukan lebih banyak tidur.

4. Berpuasa kardio

Ini merupakan satu lagi tip yang mudah tetapi sangat berkesan. Apabila anda bangun pada waktu pagi, badan anda berada dalam keadaan berpuasa dan paras glikogen anda adalah rendah.

Ini adalah masa yang terbaik untuk melakukan senaman ringan. Hanya 20 hingga 30 minit akan lakukan. Ia boleh menjadi berjalan kaki, berbasikal, berenang atau apa-apa aktiviti kardio.

Perkara utama yang perlu diingat ialah ia perlu pada keamatan yang membolehkan anda untuk memecahkan peluh cahaya tetapi tidak salah satu di mana anda tercungap-cungap untuk bernafas.

Sebagai contoh, jika anda lakukan berjalan pantas, anda akan dapat untuk selesa tahan perbualan. Itulah kadar yang baik untuk mengekalkan. Apa yang lebih penting adalah bahawa anda melakukan latihan ini semasa perut kosong.

Badan anda akan meneroka kedai lemak untuk bahan api kerana tidak ada makanan di dalam perut untuk itu untuk digunakan. Anda akan membakar lemak dengan segera.

Jadi, jika anda boleh meluangkan 20 hingga 30 minit pada waktu pagi, pergi untuk berjalan pantas dan dari masa ke masa, anda akan telah kehilangan lebih berat badan dan juga berasa lebih bertenaga.

5. Shorter tetapi lebih tinggi intensiti latihan

Seperti yang telah dinyatakan sebelum ini, pemasar biasanya tidak mempunyai banyak masa. Mereka yang mempunyai pekerjaan hari dan komitmen keluarga mempunyai masa lebih kurang. Ini BUKAN masalah apabila ia datang untuk bersenam.

Kita sering mendengar orang mengatakan bahawa mereka ‘hanya tidak mempunyai masa untuk bersenam.’

Walaupun ini mungkin benar untuk tahap tertentu, sama sekali tidak ada keraguan bahawa sesiapa sahaja boleh ganti 10 minit untuk senaman. Berikut adalah tangkapan. senaman telah menjadi pada intensiti maksimum.

Malah, anda boleh senaman untuk hanya 15 minit tiga kali seminggu dan dapat sangat patut. Matlamat di sini adalah untuk melatih pada intensiti maksimum. Anda mahu untuk bertujuan untuk senaman badan penuh atau kaedah latihan yang meletihkan.

Satu contoh yang baik akan menjadi pecutan. Satu senaman selang 10 minit dengan anda memecut selama 1 minit diikuti dengan rehat 1 minit berulang lagi dan sehingga masa tamat akan jauh lebih berkesan daripada 45 minit berjoging perlahan.

Anda akan terkejut untuk mengetahui bahawa walaupun 4 minit boleh meletakkan anda dalam mod pembakaran lemak. Jangan lihat apa Protokol Tabata adalah dan cuba untuk berbuat demikian, jika anda berminat.

Ketika menerangkan mengapa latihan pendek adalah lebih kuat adalah di luar skop laporan ringkas ini, semua yang anda perlu tahu adalah bahawa latihan pada intensiti yang tinggi untuk tempoh yang singkat adalah lebih daripada cukup untuk mencairkan lemak anda.

Satu senaman 15 minit adalah 1 peratus daripada hari anda. Sesiapa pun boleh ganti masa untuk itu.

6. Makan Makanan Yang Membakar Lemak

Sesetengah makanan telah ditunjukkan untuk membakar lebih banyak lemak daripada yang lain disebabkan oleh kesan termogenik makanan dan juga sifat-sifat makanan. Di bawah anda akan mendapati senarai. Do termasuk makanan ini dalam diet anda.

 • Avocado
 • Organic Apple Cider Vinegar
 • Teh hijau
 • brokoli
 • Telur sihat
 • Benih Flax
 • Peppers panas
 • Dada ayam
 • Yogurt Greek
 • Salmon
 • bawang
 • blueberry
 • Cinnamon
 • bayam
 • Minyak zaitun

7. Banyak Minum Air

Ini adalah tip yang sangat mudah. Yang diperlukan oleh badan air untuk lemak terhidrat dan metabolisme. Setkan pemasa pada jam tangan anda untuk pergi sekali setiap jam. Minum segelas air apabila pemasa padam. Mudah dan konsisten.

Minum segelas air sebelum setiap hidangan. Ia akan membuat anda berasa lebih penuh dan anda akan kurang cenderung untuk makan lebih daripada yang anda perlu. satu tindakan ini benar-benar dapat membantu membendung selera anda.

8. Mempunyai Journal Makanan

Tulis semua yang anda makan dan minum pada hari tersebut. Sekarang anda mempunyai rekod bertulis yang akan menunjukkan kepada anda di mana anda tercicir. Semua yang anda perlu lakukan ialah menggantikan pilihan makanan yang tidak sihat dengan yang sihat.

Matlamat di sini adalah untuk membuat perubahan positif yang kecil yang mudah untuk mematuhi. Pergi dari 3 soda sehari untuk 2 sehari. Jangan tiba-tiba memotong semua 3 dan beralih kepada teh hijau tanpa gula. Pematuhan akan menjadi mimpi ngeri dan anda mungkin akan berakhir minum 5 soda sehari. Pergi perlahan dan membuat kemajuan secara beransur-ansur.

Kesimpulan

Jika anda mengikuti 8 tips dalam laporan ini, kemajuan penurunan berat badan anda akan skyrocket. Oleh kerana anda tidak mempunyai masa, apa yang anda lakukan mesti mengira. Ini adalah sebahagian daripada yang paling berkesan tips penurunan berat badan di luar sana.

Mereka tidak memerlukan perubahan besar-besaran atau terlalu banyak masa. Mana-mana pemasar talian boleh mengikuti tips ini tanpa mengganggu kehidupan mereka.

Jadi, melaksanakan tips ini dan anda akan kelihatan lebih baik, berasa lebih baik dan berbangga dengan badan anda.

Leave a Comment