Kit Permulaan Perniagaan Internet

Ramai orang mendengar mengenai manfaat perniagaan Internet mereka sendiri. Mereka mendengar tentang keupayaan untuk bekerja dari mana-mana sahaja, tidak terikat pada bilik di bangunan pejabat, tidak membuat wang untuk orang lain, dan menjadi bos sendiri. Ini sangat menarik bagi kebanyakan mereka, membawa mereka untuk memulakan perniagaan Internet mereka sendiri.

Malangnya, 95% daripada perniagaan Internet gagal, ramai yang tidak membuatnya melewati tahun pertama, kerana banyak pemilik perniagaan yang tidak sabar-sabar memahami bahawa terdapat unsur-unsur kritikal yang mesti dilakukan untuk memiliki perniagaan yang berjaya, keluar apabila mereka menghantar e-mel kepada pelanggan dengan tawaran.

Mujurlah, ebook ini akan memberi anda maklumat yang anda perlukan untuk menetapkan asas yang mantap untuk perniagaan Internet anda supaya anda dapat menjadi antara 5% yang merupakan perniagaan internet yang berjaya dan tahan lama.

Daftar Perniagaan Anda Dengan Nama Perniagaan Hukum

Salah satu kesilapan yang sering dilakukan oleh pemilik perniagaan internet yang ramai adalah bahawa mereka hanya mengambil nama domain, meletakkan laman web asas, dan mengharapkan keuntungan mengalir masuk. Itu bukan bagaimana perniagaan Internet yang sah berfungsi.

Sama seperti perniagaan luar talian, adalah penting untuk mendaftarkan nama perniagaan anda dengan beberapa sebab:

 • Itu undang-undang di kebanyakan lokasi (termasuk Amerika Syarikat) – orang perlu tahu siapa yang menjalankan perniagaan.
 • Mendaftar nama perniagaan anda menghalang orang lain daripada menggunakannya. Selepas menghabiskan berbulan-bulan atau bahkan tahun membina jenama dan perniagaan anda, anda tidak mahu orang lain menggunakan kerja keras anda dan / atau merosakkan reputasi jenama anda dengan mengambil nama yang sama atau serupa kerana anda tidak mendaftarkan nama perniagaan anda.
 • Anda boleh mendapatkan faedah cukai, terutamanya jika anda memfailkan sebagai perbadanan liabiliti terhad (LLC) atau menggabungkan perniagaan anda (INC).
 • Kebanyakan orang berasa lebih yakin dan lebih bersedia untuk melakukan perniagaan dengan syarikat yang sama ada diperbadankan atau LLC daripada jika perniagaan itu tidak.

Terdapat satu pengecualian penting untuk mendaftarkan nama perniagaan anda. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan nama anda sebagai perniagaan anda, anda tidak perlu mendaftarkannya.

Adalah disyorkan agar anda bercakap dengan satu atau lebih profesional yang berkelayakan (termasuk peguam dan / atau akauntan) tentang situasi khusus anda sendiri dan sama ada menggabungkan perniagaan anda, memfailkannya sebagai LLC, memasuki suatu perkongsian atau menjadi satu-satunya kepunyaan pemilik terbaik keadaan anda yang tertentu.

Dapatkan Alamat Kedua Untuk Perniagaan Anda

Mendapatkan alamat kedua untuk perniagaan anda menunjukkan bahawa anda menyimpan alamat rumah dan perniagaan anda berasingan, yang bijak untuk memastikan anda tidak terlepas sebarang mel yang berkaitan dengan perniagaan anda dan mendapatkannya bercampur dengan surat peribadi anda. Di samping itu, anda tidak akan menghantar alamat peribadi anda pada kad perniagaan atau di laman web anda, yang dapat membantu melindungi privasi anda.

Cara terbaik untuk mendapatkan alamat kedua untuk perniagaan anda adalah dengan mendapatkan Peti Surat dari pejabat pos tempatan anda. Anda boleh memohon untuk menyewa kotak persendirian ini untuk bayaran bulanan (biasanya dikenakan bayaran 3-6, atau bayaran tambahan 12 bulan), yang akan membolehkan anda menerima surat di pejabat pos tempatan anda. Anda perlu mengisi beberapa dokumen dan biasanya perlu menunjukkan dua bentuk pengenalan sebelum anda diluluskan untuk menyewa sebuah kotak.

Kotak pelbagai dalam saiz dan harga, jadi anda boleh memilih yang paling sesuai dengan keperluan dan anggaran anda. Sudah tentu, kotak yang lebih kecil, lebih kerap anda perlu melawat pejabat pos anda untuk mengambil mel anda atau risiko ia menjadi terlalu penuh dan pejabat pos yang menggantung pajakan anda, jadi pilih bijak.

Buka Akaun Bank Perniagaan berasingan

Sama seperti mendapatkan alamat kedua untuk perniagaan anda, membuka akaun bank perniagaan yang berasingan akan membolehkan anda mengekalkan perbelanjaan perniagaan dan peribadi anda supaya tidak ada kesilapan atau kesilapan yang membabitkan perbelanjaan perniagaan dan merekodkannya dengan betul. Perakaunan dan rekod yang betul adalah penting untuk kekal sah dengan perniagaan anda dan membantu memastikan anda tidak mendapat apa-apa ramalan kewangan atau undang-undang dengan bahagian cukai negara anda pada bila-bila masa pada masa akan datang.

Untuk membuka akaun bank perniagaan di hampir mana-mana bank, anda perlu menunjukkan bahawa anda sebenarnya mempunyai perniagaan. Ini biasanya bermakna anda perlu memberikan nama perniagaan dan sifat perniagaan (iaitu apakah sebab kewujudannya).

Di sesetengah negara, anda mungkin perlu memberikan nombor pengenalan yang dikenali sebagai Nombor Pengenalan Majikan (EIN) atau mungkin perlu menyediakan satu salinan pelan perniagaan anda yang termasuk pasaran sasaran syarikat anda, margin keuntungan, dan pendapatan masa depan yang diramalkan. Semua keperluan ini adalah untuk menunjukkan kepada bank bahawa anda sah dalam perniagaan dan bahawa bank harus merasa selesa dalam menyediakan anda dengan akaun bank perniagaan.

Perhatikan bahawa anda boleh memohon untuk akaun bank perniagaan sama ada secara langsung di cawangan tempatan atau dalam talian. Memohonnya dalam talian sering lebih mudah, dan ini juga membolehkan anda memohon di hampir mana-mana bank di mana saja, walaupun ia tidak berhampiran lokasi perniagaan anda ‘atau rumah. Walau bagaimanapun, ia sering berfaedah untuk mempunyai cawangan bank yang menjadi tuan rumah akaun perniagaan anda berhampiran rumah dan / atau perniagaan anda supaya jika terdapat masalah atau masalah, anda boleh pergi ke cawangan untuk membincangkan dan menyelesaikannya. Walaupun sesetengah isu boleh diselesaikan secara dalam talian, yang lain boleh ditangani dengan lebih cekap jika anda hadir secara peribadi, yang akan menjadi lebih sukar, lebih mahal, dan lebih memakan masa jika bank yang anda pilih untuk menjalankan perniagaan terletak jauh dari rumah dan / atau perniagaan anda.

Buka Akaun Saudagar

Akaun saudagar adalah akaun yang membolehkan anda menerima pembayaran kad kredit dan debit. Pada masa lalu, anda hanya boleh mendapatkan akaun saudagar melalui membuka akaun sedemikian di bank. Walau bagaimanapun, anda kini mempunyai pilihan lain selain bank tradisional, termasuk PayPal dan Stripe.

Tidak kira pilihan mana yang anda pilih untuk mempunyai akaun saudagar, semua akaun pedagang memberikan anda kemampuan untuk memproses transaksi kad kredit dan debit. Bagi setiap transaksi yang diproses, peratusan amaun akan diambil sebagai pampasan, yang dikenali sebagai yuran transaksi. Ini selalunya dalam lingkungan 2-3%, bergantung kepada syarikat yang menyediakan anda dengan akaun saudagar dan kadangkala jumlah urus niaga itu sendiri.

PayPal dan Stripe adalah dua syarikat yang benar-benar adalah “agregator” akaun saudagar. Tidak seperti akaun saudagar dengan bank, PayPal dan Stripe membolehkan sesiapa sahaja mempunyai keupayaan memproses transaksi kad kredit dan kad debit, walaupun perniagaan mereka baru dan tidak mempunyai sejarah atau rekod kejayaan.

Sebaliknya, bank perlu mengesahkan pelan perniagaan anda dan tahu anda adalah perniagaan yang sah sebelum mereka akan mempertimbangkan untuk memberikan anda sebuah akaun saudagar dan keupayaan memproses pembayaran kad kredit dan debit. (Sebenarnya, anda memerlukan akaun bank perniagaan untuk mendapatkan akaun saudagar dengan bank).

Di samping itu, PayPal dan Stripe tidak memerlukan bayaran bulanan atau kontrak, sedangkan akaun saudagar tradisional dilakukan. Oleh itu, jika anda baru memulakan perniagaan, PayPal dan / atau Stripe adalah cara yang baik untuk mendapatkan akaun saudagar dengan cepat dan mula mengambil pesanan pesanan dengan cepat.

Untuk membuka akaun saudagar dengan PayPal, anda perlu melawat halaman utama PayPal, klik “Perniagaan” di bahagian atas halaman, dan klik “Bermula” pada halaman yang dihasilkan. Anda kemudian memilih antara “Payments Pro,” “Standard Pembayaran” dan “Express Checkout,” bergantung pada ciri-ciri yang anda ingin mempunyai proses pembayaran anda. Versi Pro mempunyai yuran bulanan $ 30, tetapi mempunyai semua pilihan yang tersedia, termasuk menyesuaikan pengalaman checkout dan pelanggan yang membayar secara langsung di laman web anda, sedangkan dua pilihan lain tidak mempunyai biaya bulanan tetapi kurang ciri. Pilih pilihan yang paling sesuai dengan visi proses checkout pada masa ini untuk perniagaan anda. Setiap transaksi yang diproses oleh PayPal akan dikenakan biaya 2.9% + $ 0.30.

Untuk membuka akaun saudagar dengan Stripe, pergi ke halaman Rumah Stripe, klik “Buat Akaun.” Anda kemudian perlu mendaftarkan akaun dengan alamat e-mel dan kata laluan. Anda kemudian boleh memilih antara sama ada anda mahu “membayar semasa anda pergi” atau hubungi pasukan jualan Stripe dan pergi ke pilihan “Enterprise”. Opsyen “bayar semasa anda pergi” melibatkan pengecasan 2.9% daripada urus niaga ditambah tambahan $ 0.30 sen setiap transaksi yang diproses melalui Stripe, jumlah tepat yang sama dengan PayPal dengan setiap transaksi. Pembayaran ACH dan Bitcoin dikenakan 0.8% ditambah jumlah tambahan sehingga $ 5 (untuk bayaran $ 625 +). Opsyen “Enterprise” memberikan anda diskaun jumlah (iaitu yuran urus niaga yang lebih rendah untuk urus niaga yang lebih tinggi), sokongan berdedikasi, bantuan migrasi dari pemproses pembayaran sebelumnya kepada sistem Stripe, dan alat pengurusan akaun.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, anda juga boleh memilih untuk membuka akaun saudagar dengan bank, tetapi anda perlu memberikan bank dengan butir-butir mengenai perniagaan anda, termasuk nama, tujuan, dan pelannya. Jika mereka yakin panjang umur dan kestabilan perniagaan anda (termasuk sejarah baik kedudukan kredit anda sendiri), mereka mungkin akan memberikan anda sebuah akaun saudagar. Pastikan anda mengenali yuran bulanan, harga promosi di mana kadar lebih rendah untuk beberapa bulan pertama dan kemudian meningkat, yuran pajakan peralatan, dll sebelum anda memutuskan untuk membuka akaun saudagar dengan bank untuk memastikan anda mengetahui kos yang terlibat di hadapan masa.

Sediakan Akaun Google Baru

Google mempunyai banyak sumber percuma yang berharga untuk anda sebagai pemilik perniagaan dalam talian yang anda perlukan untuk memanfaatkan. Ini termasuk Gmail, Google Analytics, Google+, YouTube, Google Drive dan banyak lagi.

Sekiranya anda tidak mempunyai akaun Google, pergi ke https://accounts.google.com/signup dan masukkan maklumat yang diminta. Ini akan membolehkan anda mendaftar dan menggunakan perkhidmatan seperti Gmail, Google Analytics dan banyak lagi.

Sebaik sahaja anda mempunyai Akaun Google, pergi ke http://www.google.com/analytics/, klik pada “Masuk” di sudut kanan atas, klik “Analitis,” kemudian klik butang “Daftar” pada sebelah kanan. Anda kemudian akan dibawa ke halaman di mana anda boleh memilih untuk menjejaki tapak web atau aplikasi mudah alih. Anda memasukkan nama akaun dan nama dan URL tapak web atau nama aplikasi yang ingin anda lacak, bersama dengan kategori industri dan zon waktu pelaporan.

Anda kemudian memilih pilihan “Tetapan Perkongsian Data” yang anda ingin gunakan di bahagian bawah halaman, termasuk “Produk & perkhidmatan Google,” “Penandaarasan,” “Sokongan Teknikal,” dan “Pakar akaun.” Dengan menggunakan pilihan ini, anda akan mempunyai lebih banyak kawalan untuk berkongsi data Google Analytics anda. Apabila anda selesai, klik butang “Dapatkan ID Penjejakan” di bahagian bawah halaman.

Kod ID Penjejakan ini akan diletakkan ke laman web anda atau ke kod sumber aplikasi anda supaya Google dapat menjejaki bilangan orang yang melawat halaman Web anda atau memasang dan menggunakan aplikasi perniagaan anda. Sepanjang tempoh masa, anda akan mendapat data berguna mengenai pelawat yang datang ke laman web anda atau memasang dan menggunakan aplikasi anda, maklumat yang dapat membantu anda menyesuaikan kempen dan mesej pemasaran anda untuk mendapatkan penglibatan yang lebih baik dari pelawat anda, mendapatkan lebih banyak lagi pelanggan ke senarai anda, dan mendapatkan lebih banyak orang untuk membeli tawaran anda.

Ambil perhatian bahawa anda boleh menggunakan sehingga 100 akaun Google Analitis, dan setiap akaun boleh mengandungi sehingga 50 harta. “Properties” merujuk kepada tapak atau aplikasi yang anda pelacakan, bermakna anda boleh menjejaki sehingga 50 tapak atau aplikasi setiap akaun Google Analytics. Oleh itu, anda boleh menjejaki sejumlah 5,000 tapak atau apl secara keseluruhan melalui semua akaun Google Analitaan anda.

Oleh itu, jika anda merancang untuk menggunakan banyak akaun dan / atau sifat dalam Google Analytics, pastikan anda menggunakan nama deskriptif untuk akaun dan sifat tersebut dengan mudah membezakan antara mereka sepintas lalu. Dengan menggunakan nama deskriptif, anda tidak perlu mengklik masuk dan keluar dari akaun dan hartanah untuk menentukan akaun mana yang memegang sifat-sifat dan sifat yang mempunyai tapak atau data apl tertentu yang anda cari. Organisasi adalah kunci untuk mendapatkan maklumat yang paling berguna daripada Google Analytics.

Ambil perhatian bahawa sebagai pemegang akaun utama, anda juga mempunyai keupayaan untuk menambah pengguna yang dibenarkan lain ke akaun Google Analitis anda dan ke mana-mana harta dalam mana-mana akaun anda. Ciri ini boleh menjadi berguna kemudian jika anda menggunakan pembantu maya atau mengupah pekerja atau rakan kongsi di syarikat anda dan ingin mereka mempunyai akses ke data tapak atau apl anda.

Buat Akaun JVZoo Percuma

Banyak pemasar Internet berjaya menggunakan platform JVZoo, kedua-duanya untuk menjual produk mereka sendiri dan untuk mempromosikan produk pemasar lain sebagai sekutu. Ia adalah percuma untuk mendaftar akaun yang akan membolehkan untuk menjual dan / atau mempromosikan produk orang lain sebagai sekutu. Jika anda membeli tawaran pemasar Internet lain yang menggunakan JVZoo sebagai platform mereka, anda juga boleh mengakses sejarah pembelian anda dan produk yang anda beli melalui akaun ini.

Untuk mendaftar untuk Akaun JVZoo, pergi ke https://www.jvzoo.com/auth/register dan isi maklumat yang diminta. Anda perlu memberikan nama yang anda mahu dikenali sebagai (nama “Nama Paparan” anda), alamat e-mel anda, kata laluan anda, pengesahan kata laluan anda dan negara anda. Alamat e-mel yang anda pilih untuk digunakan harus menjadi satu yang anda periksa secara teratur, kerana ini adalah di mana pengesahan anda akan dihantar, dan juga akan menjadi tempat tawaran afiliasi yang penting untuk anda mempromosikan dan maklumat lain akan dihantar.

Bagi penjual, JVZoo memberikan anda keupayaan untuk membuat butang beli tanpa had dan menambah seberapa banyak produk atau webinar yang anda mahu untuk Perpustakaan Produk JVZoo. Anda tidak akan dikenakan bayaran untuk menambahkan lebih banyak produk atau webinar-anda boleh mencapai jumlah yang tidak terbatas kerana perniagaan anda berkembang.

Bagi sekutu, JVZoo menyediakan alat dan latihan untuk membantu anda mendapatkan lebih banyak komisen dari usaha pemasaran afiliasi anda. Menggalakkan tawaran pemasar lain boleh membantu anda untuk membawa pendapatan dengan lebih cepat ketika anda bekerja untuk membuat tawaran anda sendiri, yang sering dapat menghasilkan keuntungan yang lebih besar.

JVZoo telah menjadi salah satu platform pemasaran dalam talian yang lebih menonjol sejak beberapa tahun yang lalu. Dengan semakin pentingnya komuniti dalam talian, ia telah mewujudkan hubungan dengan banyak perkhidmatan, penyedia perkhidmatan webinar dan autoresponder, termasuk PayPal, Stripe, Authorize.net, GoToWebinar, AWeber, GetResponse, dan banyak lagi. Oleh itu, JVZoo menggabungkan dengan lancar dengan penyedia ini supaya perkhidmatan dan produk mereka berfungsi dengan sangat mudah dengan JVZoo, membolehkan anda memberi lebih tumpuan kepada produk atau promosi afiliasi anda daripada membimbangkan sama ada teknologi yang berbeza akan bekerja sama atau tidak.

Sediakan Laman Web Perniagaan Anda

Walaupun memiliki laman web sendiri tidak penting untuk membuat jualan dalam talian, ia cukup dekat, kerana anda akan mempunyai masa yang lebih sukar membina jenama anda tanpa mempunyai kehadiran penting di World Wide Web. Di samping itu, kebanyakan orang mengharapkan anda mempunyai kehadiran di World Wide Web atau tidak akan membawa anda serius sebagai perniagaan. Oleh itu, memiliki laman web perniagaan anda sendiri adalah berhampiran dengan keutamaan dalam mewujudkan diri anda sebagai perniagaan online yang sah.

Kedua-dua perkara yang anda perlukan untuk mewujudkan laman web anda dalam talian adalah nama domain dan web hosting. Nama domain, juga dikenali sebagai Penyedia Sumber Seragam (URL), adalah lokasi tertentu di Internet yang mengenal pasti lokasi anda. Ia sama dengan alamat rumah anda – anda mempunyai nombor tertentu dan lokasi tertentu, yang mengenal pasti tempat tempat anda tinggal. Dengan cara yang sama, nama domain anda ialah alamat di mana laman web anda berada di Internet – orang mesti memasukkan nama domain itu untuk mencapai tapak web anda.

Adalah sangat disyorkan bahawa anda memilih nama domain yang memberitahu tentang perniagaan anda. Sebagai contoh, jika anda merancang untuk menjual ebook, anda mungkin ingin mempunyai “ebook” di suatu tempat dalam nama domain. Bukan sahaja akan memberi amaran kepada pengguna Internet dan pelawat laman web ini untuk mengetahui tentang laman web anda, tetapi ia juga dapat memberikan dorongan laman web anda dalam kedudukan enjin carian, yang dapat memudahkan orang mencari laman web anda ketika menggunakan enjin carian kegemaran mereka ( s).

Untuk mendaftarkan nama domain, anda perlu pergi ke pendaftar nama domain, pilihnya, pastikan ia tersedia untuk dibeli, kemudian beli. Dua pendaftar nama domain terkenal adalah GoDaddy.com dan Namecheap.com Kedua-duanya mempunyai utiliti carian di laman web mereka yang akan membolehkan anda memasukkan nama domain yang anda inginkan untuk melihat apakah ia tersedia. Sekiranya, anda boleh membelinya; jika tidak, utiliti itu akan memberikan beberapa nama domain lain yang serupa dengan yang anda masukkan dalam usaha untuk membantu anda memilih nama domain yang sebanding dengan yang anda inginkan yang tersedia.

Perhatikan bahawa terdapat banyak pelanjutan URL, bahagian nama domain yang datang selepas titik yang muncul selepas nama tapak anda. Contohnya, di www.mybusinesswebsite.com, peluasan itu adalah .com selepas mybusinesswebsite. Sebahagian daripada pelanjutan nama domain yang paling terkenal adalah yang berikut:

 • .com
 • .net
 • .org
 • .biz
 • .us
 • .co

Tiga pertama, .com / .net / .org, adalah yang paling terkenal dan dihormati oleh pengguna Internet di seluruh dunia. Ini adalah benar-benar tiga sambungan domain yang perlu anda lalui, terutamanya .com. Walau bagaimanapun, mereka juga adalah tiga yang paling sukar diperolehi, terutamanya dalam nama domain tertentu yang anda mahukan. Oleh itu, anda mungkin perlu beralih kepada salah satu pelanjutan lain, sesuatu utiliti carian pendaftar nama domain akan menunjukkan kepada anda apabila anda memasukkan nama domain prospektif.

Apabila anda akhirnya memilih nama domain yang tersedia, anda boleh memilihnya dan melalui proses checkout untuk mendapatkannya. Anda biasanya akan diberi pilihan tahun untuk memilih dari yang anda ingin memiliki nama domain ini. Ia lebih mahal untuk membeli beberapa tahun lebih awal, tetapi jika anda merancang untuk menjaga nama domain ini jangka panjang dan membina jenama dan syarikat di sekelilingnya, mungkin berbaloi untuk membayar kos yang lebih tinggi di muka, kerana ia akan lebih mahal berbanding jangka panjang untuk memperbaharui pemilikan nama domain tahun demi tahun, sejak harga beli 1 tahun lebih tinggi daripada harga per tahun dari pilihan pembelian berbilang tahun.

Kunci lain untuk memiliki laman web perniagaan anda sendiri adalah memiliki web hosting. Hosting web adalah keupayaan dan keupayaan untuk menyimpan laman web anda di pelayan syarikat hosting Web supaya sesiapa yang memasuki nama domain anda ke dalam penyemak imbas Web mereka sebenarnya akan melihat laman web anda dan bukan laman ralat kosong.

Terdapat banyak penyedia hosting web – beberapa yang lebih terkenal termasuk HostGator.com dan BlueHost.com. Adalah sangat dinasihatkan bahawa anda dengan teliti menyelidik semua yang anda sedang mempertimbangkan berdasarkan reputasi (ulasan pelanggan), ciri-ciri rancangan yang anda sedang mempertimbangkan oleh setiap tuan rumah, dan harga. Perhatikan bahawa pelan kos terendah adalah tidak selalu yang terbaik untuk pergi, walaupun anda tidak semestinya perlu pergi dengan pelan kos tertinggi sama ada.

Kebanyakan penyedia hosting web mempunyai tempoh percubaan 7 hari sama ada secara percuma atau pada kadar pengantar yang lebih rendah. Ia sering bermanfaat untuk mengambil kesempatan daripada tempoh percubaan ini dan meletakkan penyedia web hosting melalui langkah untuk melihat apakah ia sesuai untuk anda atau tidak.

Khususnya, apabila anda mencuba penyedia hosting web, anda harus memberi perhatian kepada yang berikut:

 • Adakah tuan rumah menyediakan antara muka bangunan laman web yang baik? (Bolehkah anda dengan mudah membina laman web anda sendiri menggunakan antara muka mereka?)
 • Adakah tuan rumah memberikan sokongan pelanggan yang baik? (Bolehkah anda menghubungi mereka melalui e-mel, telefon, sembang dalam talian? Adakah mereka memberi respons segera kepada soalan anda, dan bolehkah mereka menyelesaikannya dengan berkesan?)
 • Adakah laman web itu kelihatan stabil ketika berada dalam talian melalui hos ini? (Bolehkah anda melihatnya dan menavigasinya jika anda memasukkan nama domain anda dalam penyemak imbas anda? Bolehkah orang lain?)
 • Adakah hos Web menyediakan sebarang keupayaan sandaran jika tapak anda jatuh atau hilang? (Perhatikan apakah jenis sandaran yang mereka buat dan berapa kerap jika mereka lakukan, maka pastikan untuk membuat sandaran secara tetap melalui antaramuka mereka dan juga melalui kaedah lain untuk memastikan anda dapat memulihkan tapak anda dengan cepat jika ada masalah).

Juga luangkan masa untuk mencari kod kupon yang boleh mengurangkan kos perbelanjaan hosting anda. Beberapa penyedia hosting web akan menghantar kod kupon sama ada ke senarai e-mel mereka atau di pelbagai laman web (Slickdeals.com, FatWallet.com, dan sebagainya) Oleh itu, ia boleh membayar untuk mendaftar ke senarai e-mel penyedia hosting Web yang anda sedang memikirkan untuk menggunakan, kerana anda boleh menyimpan wang tambahan apabila memulakan laman web baru anda.

Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan mengenai penyedia hosting web yang akan digunakan untuk laman web anda, meluangkan sedikit masa bekerja dengan pencipta laman web yang disediakan oleh hos Web anda atau melalui program perisian yang anda selesa dengan membuat laman web anda. WordPress, Drupal, Joomla, dan program perisian lain boleh membantu anda untuk membuat halaman web yang berpengalaman yang dapat memperlihatkan jenama anda dalam cahaya positif untuk meyakinkan pelawat laman web untuk mempertimbangkan dan membeli tawaran anda.

Walaupun anda boleh mengupah seseorang untuk membuat dan mengurus halaman Web anda untuk anda, lebih baik jika anda belajar bagaimana untuk bekerja dengan perisian itu sendiri – dengan cara ini, jika anda perlu membuat perubahan pada halaman Web anda, terutama perubahan sensitif pada masa , anda tidak perlu bergantung kepada orang lain untuk membuat perubahan untuk anda kerana anda tidak tahu bagaimana untuk bekerja dengan perisian pembuatan halaman Web.

Oleh itu, luangkan masa untuk bekerja dengan apa sahaja program yang akan anda gunakan untuk membuat laman web anda dan menjadi cukup selesa dengannya supaya anda tahu bagaimana untuk membuat dan mengedit laman web anda sendiri-ia akan membayar untuk anda dan perniagaan anda dalam jangka masa panjang.

Mulakan Menambah Produk Ke Laman Web Anda

Sebaik sahaja anda mempunyai nama domain dan penyedia hosting Web yang bersedia untuk pergi dan anda cukup selesa dengan program yang anda akan gunakan untuk membuat halaman web anda, anda boleh mula menambah produk ke laman web anda. Terdapat dua cara utama untuk melakukan ini, seperti yang dirujuk dalam bab JVZoo – mewujudkan produk anda sendiri dan mempromosikan produk pemasar lain sebagai sekutu.

Sekiranya anda mencipta produk anda sendiri, anda perlu bukan sahaja membuat produk itu sendiri, tetapi juga bahan pemasaran yang relevan untuk mempromosikan produk. Ini termasuk salinan jualan untuk meyakinkan orang ramai untuk membeli produk, catatan blog untuk membantu mempromosikan produk di blog (termasuk anda sendiri) dan laman web lain, dan grafik untuk membantu menggambarkan produk.

Grafik adalah sangat penting kerana, walaupun anda mungkin menjual ebook atau program perisian digital, kebanyakan orang suka melihat perwakilan produk yang akan mereka beli, sama seperti mereka ingin melihat buku atau barang lain yang mereka beli dalam menyimpan atau bahkan dalam talian di Amazon, Barnes dan Noble, Walmart, Target, Best Buy, dan lain-lain. Walaupun orang tidak akan menyentuh secara fizikal produk digital yang anda tawarkan kepada mereka, mereka masih mahu melihat perwakilan produk itu seolah-olah ia barangan fizikal – ini juga akan membantu menggalakkan mereka untuk membeli produk.

Mujurlah, terdapat banyak templat grafik yang boleh anda gunakan untuk membantu mewakili produk anda, termasuk 2D dan 3D ebook meliputi pelbagai bentuk dan saiz yang boleh anda gunakan di laman web anda untuk mewakili produk anda, baik sebagai pautan untuk membawa pengunjung ke penjualan halaman dan sebagai grafik untuk mewakili produk di halaman jualan itu sendiri. Sekiranya anda menjual program perisian, terdapat kotak grafik CD dan DVD 3D dan DVD 3D dan grafis perisian yang anda boleh gunakan untuk lebih menggambarkan program perisian yang anda tawarkan untuk dijual.

Anda mungkin sudah mempunyai grafik yang boleh anda gunakan jika anda telah membeli mana-mana ebook dan / atau pakej perisian Peribadi Label Hak (PLR). Anda hanya memuat turun satu atau lebih grafik yang anda miliki dari bungkusan itu, mengubah saiz grafik jika perlu agar sesuai dengan halaman Web anda berdasarkan tempat anda merancang untuk meletakkannya di laman menggunakan program pengeditan grafik (bahkan program sederhana seperti ” Cat “akan lakukan, atau anda boleh menggunakan program yang lebih kompleks seperti PhotoShop jika anda mahu), kemudian tampal grafik yang diubah saiznya di lokasi yang sesuai dengan menggunakan kemahiran yang anda pelajari menggunakan program penciptaan laman web anda dari bab terakhir.

Jika anda tidak mempunyai grafik dari pakej PLR, terdapat pakej PLR murah yang boleh didapati dari laman web seperti Fiverr.com, Master-Resale-Rights.com, dan lain-lain. Gunakan enjin carian kegemaran anda dan masukkan “pakej PLR” dan sama seperti mencari pakej PLR murah dengan grafik yang boleh anda gunakan untuk sekurang-kurangnya $ 5. HubSpot bahkan menyediakan templat ebook percuma sebagai balasan untuk beberapa maklumat peribadi di sini: https://offers.hubspot.com/ebook-templates.

Sebagai alternatif, jika anda mempunyai kecenderungan secara artistik dan mempunyai pengetahuan tentang program perisian grafik, anda juga boleh membuat grafik ebook anda sendiri dari awal atau melalui templat terbina dalam dalam satu program. Terdapat beberapa perlindungan ebook yang membuat program perisian tersedia – menggunakan enjin carian kegemaran anda dan mencari “perisian pembuatan sampul ebook” atau serupa untuk mencarinya.

Di mana anda meletakkan ebook atau grafik kotak perisian adalah sama sekali kepada anda, tetapi anda mungkin perlu meletakkan imej yang lebih kecil dari ebook atau grafik perisian yang tertanam dengan pautan ke halaman jualan di halaman rumah anda, bersama dengan beberapa teks yang menggambarkan tawaran – dengan cara ini, pelawat ke laman utama anda boleh melihat tawaran anda dan klik pada imej yang akan dibawa ke halaman jualan. Kemudian, apabila pelawat mengklik pada imej dan menuju ke halaman jualan anda, anda boleh menggunakan versi ebook yang sama atau gambar grafik perisian yang lebih besar di halaman jualan untuk menunjukkan apa yang pengunjung akan mendapat apabila dia membeli tawaran anda .

Jika anda mempromosikan tawaran pemasar lain sebagai sekutu, kemungkinan mereka telah menyediakan grafik dari ebook atau program perisian untuk digunakan untuk memudahkan anda mempromosikan tawaran mereka. (Lagipun, jika mereka tidak mempermudah untuk affiliate mereka untuk mempromosikan tawaran mereka, akan ada yang mengganggu untuk melakukannya? Tidak mungkin – mengapa setiap pemasar yang berjaya dengan program afiliasi menyediakan grafik untuk digunakan dalam kempen pemasaran). Oleh itu, anda hanya perlu memuat turun grafik, mengubah saiznya seperti yang diperlukan dalam program pengeditan grafik kegemaran anda, kemudian letakkannya di mana diperlukan seperti yang diterangkan di atas.

Ramai pemasar menggunakan kedua-dua kaedah untuk membuat tawaran mereka sendiri dan mempromosikan tawaran orang lain sebagai sekutu bagi pelbagai aliran pendapatan tanpa melakukan semua kerja keras. Ramai yang memulakan dunia pemasaran Internet akan mempromosikan tawaran pemasar lain sebagai sekutu untuk memberikan hasil serta-merta ketika membuat tawaran mereka sendiri untuk menyediakan lebih banyak pendapatan. Mewujudkan tawaran anda sendiri mengambil lebih banyak kerja dan masa, tetapi tidak seperti banyak tawaran gabungan, anda dapat menyimpan 100% dari keuntungan yang anda jual. Tambahan pula, anda boleh membuat program affiliate anda sendiri dan membolehkan pemasar lain mempromosikan tawaran anda untuk berkongsi keuntungan. Ini, tentu saja, akan datang selepas anda telah menjadi lebih mantap dalam industri untuk memberikan kualiti dan mempunyai reputasi yang baik, kunci kejayaan dalam hampir mana-mana perniagaan.

Mulakan Menghantar Trafik Ke Laman Anda

Sebaik sahaja anda telah membina laman web anda, menyiarkan tawaran dan semua grafik yang berkaitan, salinan jualan, dan pautan pada halaman masing-masing, sudah tiba masanya untuk mendapatkan trafik ke laman web anda. Lagipun, tidak banyak kebaikan akan datang dari kerja anda untuk memposting tawaran itu dan semua unsur yang relevan di laman web anda jika tiada siapa yang melihatnya-anda memerlukan lalu lintas, sesuatu yang banyak pemasar Internet baru (dan bahkan beberapa yang lebih berpengalaman) membina perniagaan dalam talian mereka. Kredo penting untuk diingati – anda tidak mempunyai perniagaan jika anda tidak mempunyai lalu lintas lalu lintas adalah nyawa perniagaan anda.

Ia juga penting untuk diperhatikan bahawa anda memerlukan trafik yang berkualiti, yang akan berminat dengan tawaran anda. Ramai pemasar Internet baru jatuh di bawah tanggapan bahawa semua lalu lintas adalah sama, tetapi itu bukan kes itu. Trafik tidak bermakna banyak ke laman web anda dan perniagaan anda jika mereka tidak berminat dengan apa yang anda tawarkan kerana ia tidak akan membawa kepada mana-mana pelanggan ke senarai anda dan mana-mana pelanggan untuk tawaran anda.

Nasib baik, terdapat banyak cara untuk mendapatkan trafik yang berkualiti untuk tawaran anda-di bawah hanya beberapa cara untuk melakukannya:

 • Blogging
 • Pemasaran Viral (iaitu Word-of-Mouth dalam talian)
 • SEO (Search Engine Optimization-kedudukan yang sangat di enjin carian)
 • Media Sosial (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Google+, dll.)
 • PPC (Pay-Per-Click- membayar untuk trafik datang ke laman web anda apabila mereka mengklik pautan anda yang tersenarai di bahagian posting yang ditaja Google, Bing, Yahoo, Facebook, dll.)
 • Pemasaran Forum
 • Pemasaran E-mel

Kaedah di atas hanyalah beberapa cara di mana anda boleh mendapatkan lalu lintas yang berkualiti ke laman web anda. Kunci keseluruhan adalah untuk mendapatkan perkataan tentang tawaran anda dan menyebarkannya di Internet supaya orang lain mengetahui tentangnya. Ini terutamanya akan berkesan jika orang membeli tawaran anda, seperti itu, kemudian mencadangkannya kepada orang lain, kerana kebanyakan pengguna hari ini cenderung untuk membeli perkara yang disarankan oleh rakan dan keluarga mereka.

Oleh itu, sangat penting untuk anda mempromosikan jenama, tapak, dan tawaran anda secepat mungkin. Setiap cara yang boleh difikirkan dan boleh anda fikirkan, anda harus menggunakan sekurang-kurangnya pada permulaannya. Sebaik sahaja anda mempunyai idea mengenai kaedah lalu lintas yang digunakan untuk anda dan apa yang tidak, anda boleh menumpukan lebih banyak masa dan usaha anda ke atas kaedah lalu lintas yang membawa pelanggan ke senarai anda, pengunjung ke tapak anda dan pelanggan ke tawaran (s).

Ambil perhatian bahawa tidak semua kaedah lalu lintas berfungsi untuk semua tawaran; beberapa kaedah lalu lintas akan berfungsi lebih baik untuk beberapa tapak dan tawaran daripada yang lain-ini adalah perkara biasa. Kuncinya adalah mencari kaedah mana yang paling berkesan untuk membawa lalu lintas yang berkualiti kepada tawaran anda, kemudian rampingkan usaha anda menggunakan kaedah tersebut. Ini adalah bagaimana anda akan mendapat pelanggan, pelanggan, dan reputasi yang lebih baik.

Pengurusan kewangan

Seperti mana-mana perniagaan yang berjaya, kunci untuk berjaya adalah pengurusan wang yang betul. Sebaik sahaja anda mula membuat keuntungan, jangan mula meniup wang dengan pembelian yang kecil, seperti televisyen atau komputer baru, kereta atau rumah baru, dan sebagainya. Anda boleh membuat beberapa keuntungan awal, tetapi anda perlu terus meningkatkan usaha anda untuk membina pendapatan online yang mampan supaya anda boleh berhenti kerja harian anda dan menghilangkan pendapatan anda. Ini akan mengambil masa, tidak kira apa industri atau niche anda berkhidmat.

Terdapat dua perkara yang perlu anda lakukan dengan keuntungan awal anda:

 1. Simpan cukup untuk membayar cukai anda.
 2. Melabur beberapa ke dalam pendidikan masa depan anda.

Mengenai # 1, sama seperti perniagaan luar talian, kerajaan anda mengambil peratusan keuntungan yang anda buat. Bergantung kepada sama ada anda pemilik tunggal atau entiti perniagaan yang berasingan (LLC, INC, dll.), Anda akan mendapat peratusan keuntungan anda dan perlu membayarnya kepada kerajaan anda. Dalam pekerjaan biasa, majikan anda mengambil peratusan gaji anda untuk tujuan cukai. Memandangkan anda juga majikan serta pekerja, adalah tugas anda untuk memegang beberapa keuntungan untuk membayar balik kepada kerajaan anda. Oleh itu, jangan sekali-kali menghabiskan semua keuntungan anda, atau anda boleh mendapati diri anda dalam pengikatan kewangan ketika masa cukai.

Mengenai # 2, sama seperti mana-mana industri, perkara berubah dari masa ke masa. Tidak ada industri yang sama lama-kita telah melihatnya dengan industri runcit, industri teknologi, pasaran saham, dan, ya, walaupun dengan industri pemasaran Internet. Beberapa kaedah yang bekerja bertahun-tahun yang lalu atau bahkan enam bulan lalu sama ada tidak berfungsi atau tidak berfungsi dengan berkesan sekarang seperti yang mereka lakukan pada masa itu. Walau bagaimanapun, kaedah baru dibangunkan dan teknologi baru dicipta untuk menjadikan proses penting lebih mudah untuk diurus.

Melabur dalam kaedah baru dan teknologi baru kos wang, yang merupakan alasan lain anda tidak perlu membelanjakan banyak keuntungan keuntungan anda. Anda perlu tetap berada di atas trend terkini, strategi, dan teknologi untuk memastikan perniagaan anda bergerak ke depan dan terus menguntungkan. Sekiranya anda menggunakan kaedah ketinggalan zaman, keuntungan anda akan terus menjadi kering, dan perniagaan anda akan semakin menjejaskan kejatuhan. Jika anda tidak menggunakan teknologi terkini yang sesuai untuk perniagaan anda, anda akan menghabiskan lebih banyak masa melakukan tugas daripada yang diperlukan, yang akan mengambil masa dari tugas yang tidak dapat dengan mudah diautomatikkan dan di mana anda perlu membelanjakan lebih banyak masa anda untuk menghasilkan lebih banyak keuntungan untuk perniagaan anda dan untuk menghasilkan lebih banyak kredibiliti untuk jenama anda.

Oleh itu, janganlah jatuh ke dalam perangkap perbelanjaan yang mendapat wang susah payah pada pembelian yang kecil-dengan itu hanya akan menimbulkan masalah untuk anda kemudian. Pasti, tidak apa-apa untuk berasa baik tentang diri anda dan mungkin membeli hadiah kecil atau meraikan makan malam khas untuk membuat keuntungan yang baik selepas membuat beberapa kerja keras, tetapi jangan pergi ke laut dengannya dan fikir anda hanya boleh menghabiskan tak sihat. Anda masih perlu memikirkan cukai yang anda berikan dan pendidikan masa depan yang anda perlukan untuk melabur dalam usaha untuk terus hidup dan berkembang maju untuk jangka panjang.

Kesimpulannya

Mudah-mudahan, ebook ini telah memberikan anda gambaran tentang bagaimana untuk memulakan perniagaan dalam talian anda. Tidak semestinya ebook ini sepatutnya meliputi semua yang anda hadapi; terdapat bahan dan sumber lain yang dapat membantu anda mengembangkan lagi pendidikan anda. Sebaliknya, ebook ini adalah untuk memberi anda satu langkah awal yang baik untuk memasuki dunia pemasaran dalam talian, mengetahui apa yang diperlukan untuk anda, dan bagaimana untuk menjadikan perniagaan dan jenama anda tumbuh di mana perniagaan dalam talian anda adalah perniagaan yang mampan untuk jangka panjang. Walaupun hanya 5% daripada perniagaan sedemikian membuatnya melepasi tahun pertama mereka, maklumat dalam ebook ini akan membantu anda menjadi sebahagian daripada 5% yang bertahan melebihi satu tahun dan menjadi sukses untuk jangka panjang.

Pastikan anda menggunakan senarai semak dan senarai sumber yang disertakan untuk membantu anda mengkaji semula maklumat dalam ebook ini supaya anda dapat terus membuat kemajuan yang baik dalam perjalanan pemasaran Internet anda.

Semoga berjaya!

Leave a Comment