Pahlawan Marketer – Building Mental Keliatan, Physical Fitness, dan Sesungguhnya Berjaya Online

“Talian Denda memisahkan FIGHTER dari WARRIOR . Ada yang didorong oleh sebab, yang lain dengan tujuan. Satu pergaduhan untuk hidup, manakala kehidupan lain untuk berperang. “

Mudah-mudahan, petikan di atas memberi inspirasi kepada anda dan membuat anda sedar bahawa buku ini yang anda baca sekarang adalah tidak seperti yang lain. Ia telah ditulis dengan internet marketer dalam fikiran kerana sebahagian besar daripada mereka menghadapi isu-isu tertentu yang sangat unik.

Walaupun kebanyakan bantu diri buku akan mengucapkan tahniah kepada anda untuk mengambil tindakan dan membeli buku-buku ini … itu tidak akan berlaku di sini. Semua terlalu kerap, sebut harga oleh Lao Tzu dilambung sekitar hanya untuk membuat orang merasa baik … “Perjalanan seribu batu bermula dengan satu langkah.”

Orang membaca petikan ini dan berasa sangat gembira apabila mereka mengambil langkah pertama. Day Setiap Tahun Baru, berjuta-juta orang membuat keputusan untuk mengurangkan berat badan dan mendapatkan patut. ‘Single langkah’ mereka melibatkan mereka membayar wang dan mendaftar untuk menjadi ahli gimnasium.

Ini menjelaskan mengapa kebanyakan gimnasium membuat sebahagian besar wang mereka pada bulan Disember dan Januari. Tukang dibungkus pada bulan Januari dengan mereka yang mengambil langkah pertama mereka. Menjelang Mac, ini gimnasium sama telah menjadi bandar-bandar hantu.

Mengapa? Mengapa ini berlaku?

Jawapannya mudah. Orang memberi tumpuan kepada bahagian yang salah petikan. Mereka memberi tumpuan kepada ‘langkah pertama’ kata-kata dan bukannya perkataan yang paling penting … “Perjalanan seribu batu bermula dengan satu langkah.”

‘Bermula’ adalah perkataan yang paling penting dalam petikan itu. Sesiapa sahaja boleh mengambil langkah tunggal dan kebanyakan orang. Apa yang berlaku selepas itu? Apa yang berlaku apabila anda sedar bahawa perjalanan seribu batu mungkin memerlukan anda untuk mengambil 10,000 langkah?

anda akan menjalankan? anda akan mengambil semua langkah-langkah yang anda perlu?

Kebenaran keras adalah bahawa kebanyakan orang tidak. Perjalanan ini seolah-olah terlalu lama. janji yang tidak kelihatan jelas lagi. Keputusan tidak datang cukup pantas … dan set semangat dalam.

Mereka berhenti apabila berkilau awal langkah pertama mendapat membosankan. Mereka hilang minat dan membuang dalam tuala dan memutuskan bahawa ia hanya tidak berbaloi.

… Hingga Hari Tahun Baru datang sekitar sekali lagi pada tahun berikutnya.

Buku ini akan meletakkan api dalam hati untuk terus pergi apabila langit kelihatan gelap dan perjuangan adalah nyata. Ia akan memberi anda kekuatan dan petunjuk untuk pergi dari langkah pertama untuk yang terakhir di mana anda mencapai matlamat dan impian anda.

Beribu-ribu orang mendapatkan di internet untuk mencuba dan membuat wang. Kebanyakan berhenti dalam tempoh beberapa bulan pertama. Daripada orang-orang yang tinggal, majoriti berhenti dalam tahun pertama.

Mereka yang berjaya sering merealisasikan matlamat mereka dengan mengorbankan kesihatan dan masa mereka dengan keluarga mereka. perniagaan mereka menggunakan semua masa mereka.

Majoriti pemasar dalam talian mempunyai berat badan berlebihan atau perjuangan isu-isu kesihatan. Ini bukan kebetulan. Sifat pemasaran online memerlukan satu untuk pergi melalui keluk pembelajaran yang curam dan ia juga sangat memakan masa.

Peringkat awal membina perniagaan adalah kerja keras sebelum anda mencapai tahap di mana anda boleh mengautomasikan perniagaan anda dan menjana pendapatan yang pasif. Terdapat hanya ada melarikan diri fakta ini.

Pemasar melakukan yang terbaik untuk melakukan sebanyak yang mereka boleh dengan mengorbankan segala-galanya. Terdapat seolah-olah tidak ada cara lain kerana sifat binatang pemasaran internet.

Buku ini akan menunjukkan kepada anda yang cergas dan berjaya dalam talian tidak saling eksklusif. Anda boleh membina sebuah perniagaan enam angka dan enam pek abs pada masa yang sama.

Anda hanya perlu tahu teknik yang betul dan pintasan supaya anda melakukan apa yang penting apabila ia penting. Buku ini akan mengajar anda teknik mudah tetapi sangat berkesan untuk menumpahkan pound berlebihan.

Mahu membina otot? Tiada masalah. Anda akan menemui kaedah menjimatkan masa yang akan membawa anda ke sana secepat mungkin.

Cuba untuk mendapatkan perut papan cuci yang akan berpaling kepala? Itu dilindungi juga.

Buku ini juga akan meliputi isu-isu emosi dan mental yang begitu banyak pemasar pergi melalui dalam perjalanan dalam talian mereka. Anda akan belajar untuk membangunkan kekuatan mental dan daya tahan untuk mengharungi cabaran berterusan yang datang cara anda.

Tidak ada bulu halus dan teori yang belum diuji di sini. Jika sesuatu yang boleh dikatakan ia dua perkataan, saya tidak menggunakan tiga. Kaedah di sini bekerja, jika anda bekerja mereka.

Membuat janji kepada diri sendiri bahawa anda akan melengkapkan buku ini dan memohon apa yang anda belajar. Pengetahuan adalah seperti cat. Ia tidak baik sehingga ia digunakan.

“Pahlawan Victorious menang dahulu dan kemudian pergi ke perang, manakala pahlawan dikalahkan berperang pertama dan kemudian berusaha untuk menang.” – Sun Tzu

Apa Adakah Mengapa Anda?

Setelah mengetahui bahawa anda mengapa akan membuat semua perbezaan. Jadi apa ini ‘mengapa’ yang kita bercakap tentang?

Ia alasan anda untuk melakukan apa yang anda lakukan dan tidak membuat kesilapan mengenai ini – Your kenapa selalu akan mempunyai alasan emosi. Anda perlu menggali jauh untuk mengetahui mengapa anda mahu apa yang anda mahu.

Jika anda ingin mendapatkan tanpa lemak dan patut, bertanya kepada diri sendiri mengapa anda ingin melakukannya. Jujurlah. Kebanyakan orang tidak mahu untuk mendapatkan dalam bentuk atas sebab-sebab kesihatan … Itu yang begitu membosankan. Oh no no no! Selalu ada sesuatu yang lain.

Jika lelaki mahu untuk mendapatkan otot, mereka mungkin mahu untuk menukar kepala wanita. Mereka ingin merasa wajar. Begitu juga dengan wanita yang ingin menumpahkan pound berlebihan. Mungkin mereka mahu pasangan atau pasangan mereka untuk melihat mereka dengan cara yang baru.

Tidak ada yang salah dengan sia-sia sedikit. Apa yang penting adalah bahawa anda tahu mengapa anda mahu apa yang anda mahu.

Sesetengah orang melakukannya untuk hak bercakap besar. Orang lain mahu membuktikan MAHU TERIMA mereka salah. Kemudian ada orang yang hanya mahu mencapai sesuatu yang layak dalam kehidupan mereka supaya mereka boleh mempunyai keyakinan untuk mengatakan bahawa mereka melakukan sekurang-kurangnya satu perkara yang betul.

Walaupun seseorang yang telah mengalami serangan jantung dan pulih akan mengubah tabiat makan dan menjadi lebih aktif untuk sebab-sebab emosi. Mereka mungkin takut mati atau mereka mahu hidup supaya mereka boleh melihat anak-anak mereka membesar. Ini adalah sebab yang sebenar.

Mereka tidak melakukannya untuk demi menjadi sihat. Anda perlu menggali jauh dan diri mencerminkan-sehingga anda mencari sebab asas anda.

Mengapa anda mahu untuk membuat wang dalam talian? Ia mungkin bukan angka yang merangsang anda.

Mengatakan bahawa anda tidak mempunyai bos anda sendiri adalah sejuk. Dapat bercakap gah bahawa kawalan tiada siapa yang anda lagi dan bahawa anda hidup mengikut peraturan anda sendiri adalah benar-benar menyeronokkan. Dapat membeli barang-barang mahal tanpa perlu bimbang tentang kewangan anda adalah di luar yang hebat.

Ini adalah emosi yang mendorong anda. Tugas anda adalah untuk mengetahui apa yang ada … dan sebaik sahaja anda lakukan, WRITE IT DOWN!

Ini adalah Tujuan Warrior anda.

Jika anda mahu, anda juga boleh membuat video di mana anda merakam diri anda di telefon bimbit anda menjelaskan mengapa matlamat anda adalah sangat penting untuk anda. Ia telah menjadi tulus. Anda perlu menjadi kejam jujur ​​dengan diri sendiri.

Menyimpan video … dan kertas yang telah anda tulis anda mengapa di. Sentiasa pastikan mereka berguna.

Akan datang satu mata apabila anda terdorong untuk menyerah pada matlamat dan impian anda. Ini tidak dapat dielakkan. alam semesta ini mencabar anda. Ia mungkin kelihatan semua tipu … tetapi anda pasti boleh mengharapkan perjuangan dan halangan untuk pop-up.

Pada masa-masa seperti ini, anda MESTI melihat mengapa yang anda telah ditulis atau dirakam. Menulis semula jika anda perlu hanya supaya anda ingat dan merasa apa yang ia adalah anda benar-benar mahu.

Ini akan menghalang anda daripada membuang dalam tuala. Ia akan memaksa anda untuk memilih antara apa yang anda mahu sekarang dan apa yang anda mahu yang paling. Jika anda bosan dengan bermula lebih, kemudian berhenti menyerah. pahlawan A melawan untuk yang terakhir. Itulah maksudnya … anda mengapa tujuan anda.

Ingat pada setiap masa … dan menyegarkan ingatan anda apabila keseronokan awal mengambil pertama langkah mula berkurang.

Fighting The laknat daripada Jangkaan yang tidak realistik

Sumpahan ini mungkin telah membunuh lebih impian daripada apa-apa sebab lain … tetapi orang membawa ke atas diri mereka.

Rom tidak dibina dalam sehari. Ini adalah pil sangat pahit untuk ditelan. Kejayaan mengambil masa. Ia mengambil masa untuk membina perniagaan. Kehilangan berat badan mengambil masa. Membina badan otot mengambil masa.

Walau bagaimanapun, kebanyakan orang tidak sabar. Kita hidup dalam dunia yang mesej teks segera dan ketuhar gelombang mikro. Semua orang mahu hasil yang segera dan mereka mahu mereka sekarang. Ia hanya tidak berfungsi cara itu.

Jangan iman kehilangan hanya kerana ia mengambil masa lebih lama daripada yang anda fikir ia akan. Semua perkara datang kepada orang yang menunggu. Terus menolak ke hadapan dalam iman.

Secara umumnya, seseorang boleh kehilangan kira-kira 1 hingga 2 paun lemak seminggu. Jika anda baru bermula di luar, anda boleh kehilangan lebih mulanya tetapi dengan masa, keputusan anda akan berkurangan dan anda mungkin akan berada pada 1 hingga 2 paun setiap julat minggu.

Bagaimana jika anda berada 40 £ kelebihan berat badan? Anda sedang melihat 30 hingga 40 minggu regangan untuk mencapai berat badan ideal anda. Itulah kira-kira 8-9 bulan!

Kebanyakan orang mengharapkan untuk kehilangan semua berat badan yang berlebihan mereka dalam kira-kira 3 minggu. Apabila keputusan tidak datang, mereka kehilangan harapan dan menyerah. Mereka tidak memberikan masa yang cukup.

pahlawan A memerlukan bertahun-tahun untuk membangunkan kemahiran beliau. Masa adalah pilihan anda sekutu. Tidak kira apa matlamat yang anda sasarkan. Dengan usaha yang berterusan dan masa, anda akan sampai ke destinasi anda.

Menyimpan jangkaan anda realistik. Ia adalah baik untuk mempunyai matlamat yang seolah-olah di luar bidang supaya anda boleh berusaha untuk melakukan yang terbaik. Hanya tidak mengharapkan untuk ke sana semalaman.

Beliau yang tuan tuan kesabaran segala-galanya. Mengelakkan sumpahan ini di semua kos dan tidak berhenti sebelum keputusan mula datang.

A Warrior Memastikan Janji-Nya

Apabila kita bercakap tentang menepati janji anda, ia bukan hanya tentang menjaga janji-janji anda kepada orang lain. Anda benar-benar MESTI menunaikan janji anda kepada diri sendiri juga.

Tidak ramai melakukan ini tanpa menyedari betapa dahsyat kesannya. Jika anda membuat keputusan untuk bersenam tiga kali seminggu, anda MESTI menyimpan janji ini kepada diri sendiri. Jika anda merancang untuk mencipta kandungan setiap hari untuk perniagaan online anda, anda mesti berpegang kepada pelan tersebut.

Akan ada masa apabila anda hanya tidak merasa seperti itu. Kali apabila anda tidak berada dalam mood. Ia adalah pada masa-masa yang anda mesti mengambil tindakan.

Topik ini akan ditangani dalam bab kemudian. Buat masa ini, apa yang anda perlu tahu adalah ini … Apabila anda tidak menunaikan janji anda kepada diri sendiri, anda kehilangan rasa hormat terhadap diri sendiri.

Anda boleh memberi semua alasan yang anda mahu. Sebagai meyakinkan kerana ia mungkin, jauh ke di peringkat bawah sedar, anda akan tahu bahawa anda gagal diri sendiri.

Ramai orang membenci diri mereka untuk tidak mendapat ke mana mereka mahu pergi dalam kehidupan. Semuanya bermula dari janji-janji kecil yang anda tidak menyimpan.

Dalam bab seterusnya kita akan melihat mengapa anda perlu melakukan apa yang penting, apabila ia penting. Menghormati diri sendiri, matlamat anda dan usaha anda.

Sebaik sahaja anda melakukan apa yang anda perlu lakukan, anda akan merasa bersemangat dan berbangga dengan diri anda. Ini akan memberikan anda dorongan untuk terus menolak ke hadapan ke arah matlamat anda.

Tajamkan pedang anda

Pedang pahlawan sentiasa tajam … dan mereka tidak mengasah ia semasa perjuangan. Semua persediaan dan latihan dilakukan terlebih dahulu. Mereka bersedia dan bersedia. Mereka telah melakukan apa yang penting … dan ini adalah sesuatu yang penting untuk kejayaan.

Melakukan apa yang penting adalah begitu penting bahawa ia benar-benar menentukan jika anda akan berjaya atau hanya berputar roda anda dan pergi mana-mana. Dunia ini penuh dengan orang-orang yang sentiasa sibuk dan melakukan perkara-perkara yang sepatutnya membawa mereka meletakkan … tetapi mereka tidak mempunyai sebarang keputusan untuk menunjukkan untuk itu.

Ia sentiasa seolah-olah seperti mereka tidak ke mana-mana tetapi mereka tidak sabar untuk sampai ke sana. Sebab untuk ini adalah bahawa mereka tersilap aktiviti untuk bekerja. Sebagai contoh, jika anda ingin menurunkan berat badan, apa yang benar-benar penting adalah bahawa anda bersenam dan menonton kalori anda.

Membaca satu tan buku pemakanan, menghabiskan berjam-jam di YouTube mengambil tips diet dan menyertai gimnasium yang tidak akan membuat anda kehilangan berat badan. Apa yang lebih penting adalah latihan dan apa yang anda makan.

Itu benar-benar semua itu … dan begitu ramai orang tidak mendapatkannya. Mereka mengatasi diri mereka dengan terlalu banyak maklumat tanpa mengambil tindakan yang betul. 5 tips di bawah akan memberitahu anda apa yang anda perlu lakukan untuk benar-benar berjaya.

3 tugas-tugas sehari

Jangan membuat senarai 275 perkara yang perlu dilakukan. Itu sudah cukup untuk sesiapa sahaja meliputi. Mula dengan hanya 3 tugas … dan ia mestilah 3 tugas-tugas penting. Jika anda cuba untuk menurunkan berat badan, 3 tugas mungkin stamina senaman 20 minit, puasa sekejap untuk hari itu dan tidur awal supaya anda mendapat rehat yang mencukupi.

Semua yang anda perlu lakukan adalah melakukan perkara-3 tugas. Itu sahaja. Jika anda melakukan berulang-ulang, anda akan mencapai matlamat penurunan berat badan anda.

Tidak memberi diri anda terlalu banyak kerja seperti belajar diet golongan darah, melihat jika Jupiter adalah sejajar dengan Mars supaya chakra anda akan diaktifkan semasa sesi yoga anda, dan lain-lain

Semua sikap semborono mengetepikan … memberi tumpuan kepada hanya 3 tugas-tugas penting sehari.

Melakukan hanya cukup untuk menjadi sedikit tidak selesa

Anda mesti dicabar untuk berkembang. Jika anda cuba untuk membina perniagaan dalam talian, yang mungkin bermakna menulis 2,000 perkataan kandungan sehari. Sebaik sahaja anda mendapat digunakan untuk mewujudkan kandungan ini banyak dengan mudah, anda mungkin ingin untuk menolak diri anda sedikit dan mensasarkan 2,500 perkataan.

Anda mahu menjadi membuat kemajuan secara beransur-ansur. Lama kelamaan, anda akan kagum pada bagaimana ia semua menambah sehingga.

Begitu juga dengan kecergasan anda. Jika anda hanya boleh berjalan selama 10 minit di atas treadmill, itu ok. Dengan setiap senaman, cuba dan meningkatkan tempoh 20 saat.

perbezaan akan menjadi sedikit tidak selesa tetapi ia tidak akan menjadi begitu buruk bahawa ia menakutkan anda. Membuat kemajuan boleh diukur dalam masa yang munasabah.

Melakukan tugas yang paling sukar pertama

Ia adalah sifat manusia untuk melakukan segala-galanya tetapi tugas yang paling sukar. Anda boleh memutuskan untuk menyusun semula meja anda atau menyelesaikan folder anda dalam komputer anda apabila apa yang anda benar-benar perlu lakukan adalah menganalisis statistik dalam akaun pengiklanan anda.

fikiran cuba untuk melarikan diri dari tugas-tugas sukar. Tugas anda adalah untuk melakukan mereka terlebih dahulu. Lupa segala-galanya dan hanya melakukan tugas yang paling sukar sekali gus. Tumpuan kepada itu. Apabila ini selesai, ia akan menjadi berat off dada anda dan seluruh tugas-tugas yang lebih kecil akan selesai dengan mudah.

Aktiviti dan kerja adalah dua perkara yang berbeza

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, anda mesti tahu perbezaan. Menyelaraskan kehidupan anda supaya anda hanya melakukan perkara yang penting. Jangan melakukan perkara yang tidak perlu. Menghapuskan semua pekerjaan remeh yang tidak menyumbang kepada kemajuan anda.

Maka anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk melakukan perkara yang penting.

Tahu bila untuk berehat

Muzik adalah ruang antara nota. Mengambil percutian singkat setiap kali anda berasa sedikit letih. Ini akan memastikan anda memberi tumpuan dan lebih bertenaga untuk melengkapkan bahan yang penting.

Itu benar-benar semua yang ada padanya.

“Jangan beritahu saya bagaimana sibuk anda. Tunjukkan saya apa yang telah mendapat dilakukan. Perkataan tidak perkara itu. Keputusan lakukan. ” – Larry Winget

Kepentingan Focus

Bruce Lee pernah berkata, “Konsentrasi adalah punca semua kebolehan yang lebih tinggi dalam diri manusia.”

Untuk berjaya dalam kehidupan, anda mesti mempunyai keupayaan untuk memberi tumpuan dan pekat. kerja keras tertumpu adalah kunci kepada kejayaan. Cara terbaik untuk fokus adalah untuk menghapuskan semua gangguan.

Tetapi tumpuan adalah lebih sedikit daripada gangguan hanya mengeluarkan. Pada hari dan zaman kita, multitasking dikatakan kemahiran yang berguna.

Sebenarnya, anda harus mengelak daripada multitasking. Ia mengalihkan perhatian anda dan dari masa ke masa anda akan kehilangan keupayaan untuk penginapan tertumpu kepada mana-mana satu perkara lama.

Anda tidak akan melihat seorang pahlawan yang terlibat dalam pergaduhan pedang dan mengambil peeps cepat pada dinding Facebook beliau untuk melihat apa yang up. 100% tumpuan kepada perjuangan di hadapan anda.

Bertujuan untuk melakukan salah satu tugas pada satu masa dan memberikan yang terbaik. Anda mesti tahu berapa lama anda boleh bertahan sementara menumpukan perhatian. Sesetengah orang boleh memberi tumpuan untuk keseluruhan jam tanpa mendapat letih … sementara yang lain mungkin letih selepas hanya 20 minit.

Melakukan apa yang sesuai untuk anda. Jika anda perlu berehat mental, mengambilnya. Menghabiskan 5 minit berehat dan kembali dan memberi tumpuan kepada tugas anda lagi. Dari masa ke masa, ‘stamina’ anda akan meningkat.

Ia adalah penting untuk membangunkan fokus jika anda mahu menjadi mental yang kuat. Pahlawan yang berjaya adalah orang yang rata-rata dengan fokus seperti laser.

Berjuang Takut Demons

Setiap orang mempunyai ketakutan dan ini tidak dapat dielakkan. Ia adalah sebahagian daripada kehidupan. Walau bagaimanapun, apa yang memisahkan pemenang daripada orang ramai yang gagal adalah keupayaan untuk mengakui ketakutan dan menolak seseorang melalui mereka.

Manakala menakluk kebimbangan paling dalam dan paling gelap seseorang adalah tidak mudah, ia pasti berbaloi. Sebagai pemasar dalam talian, akan ada masa apabila langit kelihatan suram dan anda tertanya-tanya jika ia akan semua kerja-kerja.

rasa tidak yakin kewangan, halangan sementara dan cabaran biasa yang hidup melemparkan pada anda boleh menakutkan. Majoriti baru akan kalah dan berhenti masa ini berterusan yang mendapat sukar.

Mereka secara palsu percaya bahawa mereka tidak mempunyai apa yang diperlukan untuk berjaya atau perjalanan adalah terlalu sukar untuk mereka. Mereka takut ‘meters keras’ dan penderitaan yang harus bertahan selama satu untuk melihat kejayaan. Mereka berhenti kerana takut.

Tetapi anda berbeza berada kerana anda tahu lebih baik. Apabila ia datang kepada takut, anda benar-benar hanya mempunyai 2 pilihan.

1. F orget E verything A nd R un

atau

2. F ace E verything A nd R ise

pilihan adalah agak jelas. Manakala yang pertama akan mudah, ia akan meninggalkan anda terkandas dalam lumpur dan mire kesederhanaan. impian dan matlamat anda akan mati akibat dicekik oleh ketakutan.

Memilih pilihan kedua dan anda akan menolak lalu ketakutan anda dengan penentuan suram. Apabila anda keluar di sisi lain, anda hanya emosi kuat, mental lebih sukar dan anda akan merasai hasil kemakmuran negara.

Tidak ada cara lain. Anda hanya mempunyai 2 pilihan. Pilih yang kedua. Semua yang anda perlu adalah di sisi lain ketakutan.

Dalam panduan ini kita akan melihat 5 kebimbangan yang paling biasa yang melanda yang paling dalam talian pemasar dan bagaimana anda boleh menenangkan hati yang menewaskan anda.

1. Takut yang tidak diketahui

Ini mungkin salah satu daripada kebimbangan terbesar yang dihadapi usahawan. Apabila anda memulakan perniagaan anda sendiri, semasa anda mungkin telah melakukan kerja rumah anda dan menyediakan yang terbaik anda boleh, akan sentiasa menjadi tahap tertentu yang tidak menentu. Itu hanya cara ia.

Anda perlu sentiasa ingat bahawa anda tidak boleh mencari tanah baru jika anda takut untuk lupa pantai. Anda mempunyai untuk menolak melalui dan pergi dengan hati anda, walaupun ia memukul tanpa kawalan pantas.

Kadang-kadang pada tahun 1999, terdapat filem yang dipanggil “3 Kings”. Dalam satu adegan dalam filem, seorang tentera muda yang berasa takut akan menghadap Sarjan Major Archie Gates (George Clooney) dengan soalan dan dia akan membalas … “Cara kerja-kerja ini adalah … Anda melakukan perkara yang anda sh takut berada * tless daripada dan anda mendapat keberanian selepas anda melakukannya. Tidak sebelum anda melakukannya. “

Ini adalah sangat benar dan ia terpakai di seluruh papan. Jika anda bimbang bahawa anda mungkin tidak mempunyai kemahiran untuk membuat perniagaan dalam talian, pergi ke depan dan melakukannya juga. Kemudian belajar seperti yang anda pergi bersama-sama.

Anda mesti mempunyai iman untuk mengambil langkah pertama walaupun anda tidak boleh melihat keseluruhan tangga. Cara terbaik untuk menghentikan ketakutan anda yang tidak diketahui adalah untuk mempunyai iman.

Anda perlu percaya pada diri sendiri dan apa yang anda cuba untuk mencapai. Terdapat beribu-ribu orang yang datang dalam talian beramai-ramai dengan harapan untuk membuat wang cepat dan mudah. Sebahagian besar daripada mereka gagal dan berhenti.

Jalan kepada kejayaan dalam talian adalah berturap dengan mayat banyak yang telah mencuba dan berhenti. Mereka berhenti kerana mereka tidak percaya pada diri sendiri dan mereka membiarkan takut mengambil alih.

Seperti John Stewart Mill berkata, “Seorang dengan kepercayaan adalah sama dengan daya sembilan puluh sembilan yang hanya mempunyai kepentingan.”

Masa depan anda mempunyai keraguan dan kebimbangan, tanya diri anda mengapa anda perasaan kedua mereka. Mungkin anda telah membuat pendapatan yang stabil dalam talian tetapi anda bimbang tentang berhenti kerja hari anda kerana perlindungan kewangan yang dihasilkan.

Dengan bertanya diri sendiri mengapa anda mempunyai ketakutan ini, anda akan memahami bahawa apa yang anda benar-benar takut adalah bahawa anda mungkin tidak mempunyai wang dalam kes perniagaan online anda mengalir.

Sekarang anda akan dapat membuat perancangan seperti menyimpan wang yang cukup yang akan berlangsung enam bulan dalam hal apa-apa halangan yang tidak diduga. Ini adalah pelan tindakan.

Jika anda tidak menganalisis kebimbangan anda dan semua yang anda lakukan adalah membiarkan mereka mengawal anda dan menghalang anda, kehidupan anda akan menjadi bertakung dan dalam hampir semua kes, akan ada kemunduran.

Satu-satunya cara untuk kemajuan adalah untuk terus bergerak ke hadapan sama ada atau tidak anda mempunyai kebimbangan.

2. Takut Kegagalan

Ini merupakan satu lagi ketakutan utama yang melumpuhkan begitu banyak pemasar daripada mengambil tindakan ke atas matlamat dan impian mereka. Takut kegagalan telah berhenti lebih ramai orang di jejak mereka daripada sebarang ketakutan lain.

Biasanya ketakutan ini menyamar dalam pelbagai cara. Jika anda bimbang bahawa semua usaha anda akan sia-sia apabila usaha online anda memberi anda wang, itu adalah satu takut gagal. Kebanyakan orang mengatakan bahawa mereka hanya ‘tidak mahu membuang masa mereka pada sesuatu yang tidak akan berfungsi.

Kebenaran keras adalah bahawa anda tidak akan tahu melainkan anda cuba. Ia mungkin mengambil masa anda 3 tahun untuk membina perniagaan online yang yang membuat anda enam angka setahun. Tetapi rasa apa? Jika anda tidak cuba kerana anda takut bahawa anda akan gagal, masa yang akan lulus juga.

3 tahun yang akan berlalu dan kemungkinan hidup anda mungkin akan sama. Manakala jika anda telah berpindah ke hadapan dengan matlamat anda, anda mungkin berada dalam kategori pendapatan enam angka.

Ramai orang takut kegagalan kerana ia akan membuat mereka kelihatan bodoh di hadapan rakan-rakan mereka dan keluarga. Mereka tidak mahu bertahan kritikan atau sneers dari rakan-rakan mereka.

Kebimbangan ini adalah benar-benar tidak perlu. Perkara yang orang lain fikirkan anda perlu menjadi sedikit kebimbangan anda. Malah, anda mungkin perasan bahawa apabila anda cuba untuk lebih baik diri sendiri dan melakukan perkara-perkara yang orang lain tidak lakukan, rakan dan keluarga anda mungkin akan menjadi pengkritik paling sukar anda dan mereka akan memanggilnya ‘kebimbangan’ atau ‘cinta sukar.’

Kebenaran perkara ini ialah bahawa anda membuat kemajuan dan mencapai matlamat anda bersinar perhatian pada kegagalan mereka. Ia membuatkan mereka berasa terancam dan satu-satunya cara bagi mereka untuk merasa lebih baik adalah untuk mengheret anda ke bawah ke tahap mereka supaya status quo dapat dikekalkan.

Ini adalah kehidupan dan dengan memahami bahawa apa yang orang lain fikirkan anda bukan urusan anda, ketakutan ini mencari bodoh akan hilang semua dengan sendiri.

Lao Tzu pernah berkata, “Penjagaan tentang apa yang orang lain berfikir dan anda akan sentiasa menjadi tawanan mereka.”

Cara terbaik untuk berurusan dengan takut gagal adalah untuk bertanya kepada diri sendiri apa yang mungkin boleh pergi salah. Kini merancang bagaimana langkah-langkah tindakan yang boleh diambil untuk mengelakkan usaha anda daripada gagal.

Menghabiskan masa menggambarkan diri menolak rintangan masa lalu dan berjaya. Ulangi proses visualisasi ini setiap hari … dan walaupun beberapa kali sehari. Ini akan memberikan anda keyakinan dan kepercayaan pada diri sendiri untuk terus melangkah ke hadapan.

3. Takut Yang Anda Are Not Good Enough

Kebimbangan ini timbul apabila seseorang telah gagal beberapa kali sepanjang hidup. Ramai orang tidak melakukannya dengan baik dalam bidang akademik manakala di sekolah kerana mereka tidak mempunyai pertalian semula jadi untuk mata pelajaran yang mereka telah belajar.

Gadis yang berbakat di art mungkin gagal pada matematik dan sains dan tidak boleh pergi lebih jauh daripada sekolah tinggi. Kegagalan ini boleh membuat dia berasa seperti dia tidak boleh berjaya pada apa-apa dalam hidup … walaupun dia mempunyai potensi untuk menjadi artis yang berjaya.

Yang bijak Albert Einstein pernah berkata, ” Semua orang adalah seorang yang pintar. Dan jika kamu memutuskan ikan oleh keupayaan untuk memanjat pokok, ia akan hidup seluruh hayatnya mempercayai bahawa ia adalah bodoh. 

Titik pernyataan yang bahawa seseorang itu tidak boleh menghukum sendiri berdasarkan bagaimana mereka dilakukan di sekolah atau pekerjaan sebelumnya.

Terdapat cerita-cerita yang tidak terkira banyaknya orang yang gagal banyak kali dan akhirnya berjaya melebihi impian mereka wildest apabila mereka mendapati panggilan sebenar mereka. Jangan sekali-kali berputus asa pada diri sendiri. Fortune nikmat yang berani.

Biasanya apabila anda cuba untuk membina perniagaan online, akan ada keluk pembelajaran yang anda akan perlu untuk pergi melalui. Ini tidak dapat dielakkan.

Anda akan membuat kesilapan. Anda akan membeli produk yang sampah … Dan anda akan membuang masa dan wang. Ini juga adalah perkara biasa dan tidak dapat dielakkan. Walau bagaimanapun, jika anda berhenti dan pada peringkat ini kerana anda merasa seperti anda tidak cukup baik, anda TIDAK akan menjadi lebih baik.

Anda hanya mendapat lebih baik seperti yang anda terus belajar dan maju. Banyak pemula melihat pemasar pakar dan rasa takut. Mereka percaya bahawa lelaki lain lebih bijak, lebih kaya dan lebih baik daripada mereka.

Jangan membandingkan diri anda dengan orang lain. Ini adalah satu kesilapan yang besar dan akan sentiasa meninggalkan anda berasa puas. Anda boleh membandingkan awal anda dengan kemasan orang lain. Ia tidak adil kepada anda dan anda akan melakukan diri anda merugikan. Semua yang anda perlu lakukan ialah memberi tumpuan kepada menjadi yang terbaik yang anda boleh.

Berikut adalah kebenaran. Semua orang bermula sebagai pemula. Anda tidak berjaya dalam sekelip mata. Terdapat perjalanan yang anda perlu melalui dan melaluinya anda mesti.

Takut bahawa anda tidak akan terjumlah kepada banyak akan bermakna bahawa anda telah berputus asa sebelum anda bermula. Anda mesti mempunyai keyakinan.

Mencatatkan setiap kegagalan kecil yang anda hadapi di sepanjang jalan sebagai pengalaman pembelajaran. Anda tidak boleh membuat anggaran daripada data yang tidak lengkap. Lebih banyak anda belajar, lebih baik anda akan mendapat.

Semakin banyak kesilapan yang anda buat yang lebih baik. Kegagalan tidak bertentangan dengan kejayaan. Ia adalah sebahagian daripada kejayaan. Anda cukup baik. Anda sentiasa. Anda hanya perlu percaya.

4. Takut bahawa anda lewat atau Terlalu Lama

Ini adalah satu lagi besar. Anda mungkin pernah mendengar istilah seperti ‘Perkara pemasaran adalah mati … atau’ The baik ol ‘hari lebih’ … ‘anda terlalu tua untuk memulakan perniagaan’ … Tetapi adakah kenyataan ini benar walaupun?

Sudah tentu tidak. Walaupun beberapa kaedah boleh datang dan pergi, membina perniagaan dalam talian di sini untuk tinggal dan setiap hari ada orang mencapai matlamat pendapatan mereka. Ia tidak pernah terlambat untuk memulakan dan kini adalah seperti baik masa seperti mana-mana.

Anda juga tidak akan pernah terlalu tua untuk menetapkan matlamat baru atau mendapat mimpi baru. Stan Lee dicipta hit komik berhampiran pertamanya ke hari jadi ke-39 beliau. Henry Ford adalah 45 apabila dia mencipta kereta Model T. Ray Croc hanya mula MacDonald pada usia 52 dan Kolonel Sanders adalah 62 apabila dia francais KFC.

Seperti yang anda lihat, orang telah berjaya dalam hidup di semua peringkat umur. Anda tidak akan pernah terlalu tua. Supaya membuang ini takut mengetepikan dan mengejar impian anda hari ini.

“Masa terbaik untuk menanam pokok adalah 20 tahun yang lalu. Kali kedua terbaik adalah sekarang. ” – Peribahasa Cina

5. Kepercayaan Menghadkan

Hanya apabila anda jangkakan takut lain, anda telah hit dengan ‘mengehadkan kepercayaan’ … Ia mungkin mengejutkan tetapi ia adalah benar. Terdapat ramai orang yang telah diadakan kembali dari kejayaan kerana kepercayaan mereka sendiri.

Terdapat cabut emosi dalam diri mereka. Sebab untuk ini adalah bahawa ketika membesar, kami membentuk kepercayaan kita berdasarkan apa yang kita lihat, apa yang kita dengar dan apa yang kami diberitahu.

Satu contoh yang baik akan menjadi orang yang kelebihan berat yang berasa seperti mereka ‘ditakdirkan’ untuk menjadi lemak. Ibu bapa mereka, adik-beradik, saudara-mara dan semua orang yang rapat dengan mereka kelebihan berat badan supaya mereka membeli ke dalam cerita bahawa mereka secara semula jadi cenderung kepada obesiti.

Walaupun sedikit sebanyak ia boleh menjadi benar kerana sesetengah orang mempunyai metabolisme yang secara semula jadi lebih perlahan, kebenaran perkara ini ialah bahawa pilihan makanan, tabiat makan, sikap terhadap makanan, dan lain-lain sering diturunkan daripada ibu bapa kepada anak-anak.

Oleh kerana itu, semua mereka pernah tahu tentang makanan dan makan adalah apa yang mereka lihat dan dengar. Jika mereka mengambil keputusan untuk makan bersih, senaman lebih dan menonton kalori mereka, mereka pasti akan kehilangan semua £ berlebihan dan mungkin berakhir menjadi orang yang leanest dalam keluarga mereka.

Tetapi sampai ke peringkat ini memerlukan seseorang untuk mengatasi pemikiran mereka yang terhad dan percaya bahawa mereka layak untuk berjaya.

Begitu juga dengan orang yang dibesarkan dalam keluarga miskin di mana ibu bapa membuat ia kelihatan seperti wang adalah sukar didapati atau bahawa orang kaya jahat dan tamak … sementara orang miskin adalah pemurah dan baik hati.

Dengan kepercayaan seperti ini, minda bawah sedar mereka tidak akan membolehkan mereka untuk membina kekayaan kerana mereka tidak mahu menjadi jahat dan tamak, sehingga mereka?

Mengatasi kepercayaan diri terhad anda adalah tugas yang berat tetapi ia boleh dilakukan. Anda akan perlu proaktif dan benar-benar berwaspada dengan cara anda berfikir dan membetulkan diri sendiri.

Sebaik sahaja anda sedar bahawa hanya had anda adalah anda, kehidupan anda akan berubah dan anda akan menakluk halangan ini. Anda adalah layak untuk berjaya.

Sekarang anda akan menyedari ketakutan yang f alse e vidence yang ppearing r EAL. Cara terbaik untuk menakluk ketakutan adalah melalui tindakan. Menganalisis mengapa anda rasa dengan cara yang anda rasa tidak berguna … tetapi tiada yang lebih tindakan

ketika datang untuk menghapuskan ketakutan. Melakukan apa yang anda takut yang paling dan takut akan hilang.

Jangan biarkan ketakutan anda menentukan masa depan anda. Membuat rancangan yang baik, mempunyai jangka di tempat dan bekerja pelan anda sehingga anda berjaya. Walaupun pada waktu gelap apabila segala-galanya di sekeliling anda mungkin merasa seperti itu semua kira-kira untuk runtuh dan semua kebimbangan anda memberitahu anda bahawa anda akan gagal … dig tumit anda di dan terus menolak ke hadapan.

Ia sentiasa gelap sebelum subuh. Teruskan.

Mendaki Tangga Yang Anda Tidak Boleh Lihat

Ada yang mengatakan bahawa pergi, “Iman adalah melihat cahaya dengan hati anda apabila semua mata anda lihat adalah kegelapan.” Ini adalah sangat benar dan apabila anda cuba untuk membina perniagaan, menghadapi masalah, tersedu, kekecewaan dan lain-lain ‘pergolakan’ tidak dapat dielakkan.

Kebanyakan orang berhenti dan berjalan dengan cara yang lain sebaik sahaja perkara yang seolah-olah tidak dapat bekerja di luar. Mereka kehilangan harapan dan membuang dalam tuala. Mereka tidak percaya kejayaan adalah dalam jangkauan mereka dan mereka menganggap bahawa ia tidak mungkin.

Mengapa?

Kerana mereka telah hilang kepercayaan. Tidak ada penjelasan lain untuk ini. A kehilangan kepercayaan kepada diri sendiri adalah sebab nombor satu kebanyakan orang berhenti pada diri mereka sendiri. janji yang tidak jelas kepada mereka supaya mereka tidak bersedia untuk membayar harga.

Walau bagaimanapun, orang-orang yang berfikiran tunggal dan tidak boleh melihat apa-apa tetapi diri mereka mencapai matlamat mereka sering akan mengharungi ribut dan halangan untuk sampai ke mana mereka mahu pergi … dan mereka hampir selalu mencapai matlamat mereka.

Iman adalah amat penting. Ia bermakna mengambil langkah pertama walaupun anda tidak melihat keseluruhan tangga.

4 tips yang disenaraikan di bawah akan membantu anda menopang iman anda apabila keraguan datang mengetuk pintu anda.

Bayangkan kejayaan anda

Sesetengah orang memanggilnya undang-undang tarikan. Orang lain memanggilnya ‘Rahsia’. Apa sahaja yang anda mahu panggil ia … apa yang benar-benar penting adalah bahawa anda melakukannya.

Tutup mata anda dan melihat diri anda mencapai matlamat anda dan mencapai keinginan tulus anda. Percaya bahawa anda akan mendapatkan mereka dan hidup dengan sikap bahawa kejayaan anda adalah hanya sekitar sudut.

Ini akan membuat anda berasa yakin dan pengulangan yang berterusan akan memberikan anda memberi tumpuan dan membuat anda ingat mengapa anda melakukan apa yang anda lakukan.

Doa adalah kuat

Walaupun ini tidak boleh memohon kepada ateis, jika anda percaya kepada Tuhan, ada kuasa yang tidak terhingga dalam doa. Anda akan meletakkan kepercayaan dan harapan anda di dalam kuasa yang lebih tinggi dan ini akan mengangkat beberapa beban berat pada anda.

Ia tidak kira apa agama yang anda ikuti. Ia adalah tindakan yang mempunyai harapan dan iman bahawa Tuhan kamu akan membantu anda yang adalah apa yang benar-benar penting.

Autobiografi membaca orang yang berjaya

Ia adalah satu idea yang sangat baik untuk membaca autobiografi orang yang berjaya. Anda akan dapat untuk melihat berapa banyak kegagalan mereka dihadapi dan bagaimana mereka terus. Anda akan dapat mengenal pasti dengan mereka dan sedar bahawa laluan untuk kejayaan tidak begitu lancar.

Jika mereka boleh mencapai kejayaan, anda juga boleh. Ini akan meningkatkan iman anda pada diri sendiri … dan iman anda akan menjadi lebih besar daripada ketakutan anda kegagalan.

Memberi motivasi kepada diri anda kerap

Penceramah motivasi terkenal, Zig Ziglar pernah berkata, “Orang sering berkata motivasi yang tidak lepas. Dengan baik, juga tidak mandi – yang mengapa kami mengesyorkan setiap hari “.

Dia betul. Ia mudah untuk motivasi kehilangan dan iman dari masa ke masa. Apabila keseronokan awal bermula pada matlamat baru bermula untuk mendapatkan membosankan, kebanyakan orang berhenti. Dengan sentiasa memotivasikan diri anda, anda akan menyimpan berterusan.

Membaca buku atau mendengar penceramah motivasi. Walaupun sesetengah orang akan mencemuh dan mengatakan bahawa itu semua ‘rasa baik’ barangan … hanya tahu bahawa ia akan anda jika anda memberikan peluang.

Membina perniagaan yang berjaya adalah tidak mudah. Jika ia adalah, semua orang akan melakukannya. Jadi, percaya pada diri sendiri dan tahu bahawa jika anda tetap dengan usaha ini, kejayaan tidak dapat dielakkan. Untuk berjaya, anda mesti percaya bahawa anda boleh … dan kemudian anda akan.

A Tiger tidak kehilangan Sleep Over The pendapat-pendapat Of Sheep.

Memanggil mereka apa yang anda mahu … MAHU TERIMA, pembenci, selimut basah, dan sebagainya tetapi kebenaran yang menyedihkan adalah bahawa lebih banyak impian telah dibunuh oleh orang negatif daripada yang lain.

Rakyat benar-benar berjaya dalam hidup tidak pernah memberikan dua jeritan apa yang orang lain fikir mereka. Mereka hanya dijalankan memberi tumpuan kepada matlamat mereka dan berusaha sehingga mereka membuat impian mereka menjadi kenyataan.

Apabila anda mempunyai impian atau keinginan dalam kehidupan, ia adalah penting bahawa anda mengikuti jantung anda. Anda hanya mempunyai satu kehidupan untuk hidup dan anda tidak mahu mencapai usia tua di mana anda tidak mempunyai tenaga dan masa yang tinggal untuk membuat impian anda menjadi kenyataan.

Mempunyai menyesal apabila anda tua sedih. keinginan anda yang lalu dan impian akan kembali menghantui anda dan anda akan menyedari bahawa anda boleh berbuat demikian lebih atau menjadi begitu banyak lagi … tetapi anda biarkan diri anda kecewa oleh mereka yang tidak membenarkan anda menjadi anda.

Pada masa ini, ia akan menjadi terlambat dan anda akan menyedari bahawa tidak ada apa yang orang lain berkata yang benar-benar yang penting … dan anda harus mengikuti jantung anda. Ini adalah satu senario sedih tetapi ia memainkan keluar setiap hari di beribu-ribu nyawa rakyat.

Anda tidak mahu menjadi seperti mereka. Enam tips di bawah akan membantu anda untuk mengendalikan MAHU TERIMA dan tidak membiarkan mereka mendapat anda ke bawah.

Melihat anda mengapa

Hanya anda akan tahu mengapa impian anda begitu penting kepada anda. Mungkin anda mempunyai cinta untuk seni dan kecenderungan semula jadi ke arah itu tetapi ibu bapa anda mahu anda menjadi doktor.

Mungkin anda mempunyai keinginan untuk memulakan perniagaan anda sendiri tetapi isteri anda ragu-ragu dan berpendapat bahawa kerja hari anda menyediakan keselamatan yang lebih.

Apa yang awak akan lakukan?

Jika anda tahu mengapa anda melakukan apa yang anda lakukan, anda akan menolak ke hadapan walaupun apa yang orang lain memberitahu anda. janji akan jelas kepada anda dan anda akan pergi terhadap pengkritik anda.

Ingat pokok buluh

Ada cerita tentang buluh Cina. Sebaik sahaja anda menanam benih, anda akan perlu untuk air tanah selama 5 tahun. Dalam tempoh 5 tahun, tiada apa yang akan berlaku. Walau bagaimanapun, pada tahun ke-5, pucuk yang akan bercambah keluar dari tanah.

Apabila ini berlaku, dalam masa 6 minggu akan datang, ia akan berkembang lebih 80 kaki tinggi. Yang mengagumkan.

Begitu juga dengan matlamat anda. Ia mungkin kelihatan seperti umur untuk ke sana dan sudah tentu, orang akan mengisyaratkan pada anda bahawa anda mungkin juga berhenti. Namun, jika anda berterusan, sebaik sahaja anda bermula, kejayaan anda akan besar-besaran.

Minta bermotivasi

Apabila anda rasa down kerana orang telah menuangkan air ke atas impian anda atau memberitahu anda bahawa anda ditakdirkan untuk gagal, jangan mendengar video motivasi atau membaca buku-buku motivasi untuk memilih diri.

Tahu bahawa itu semua pergolakan

Apabila kapal terbang berlepas dari tanah, banyak kali ia akan menghadapi pergolakan kerana ia naik di atas cuaca untuk mencapai pelayaran ketinggian. Dalam nada yang sama, peringkat awal sampai ke matlamat anda akan menjadi sukar, tetapi apabila anda sampai ke sana, ia biasanya akan berjalan lancar.

Kejayaan bertukar MAHU TERIMA ke penyokong

Ia adalah satu fakta bahawa orang yang sama yang ketawa pada anda dan mengejek anda akan menjadi penyokong anda sebaik sahaja anda membuat ia.

Mereka akan meminta anda untuk mendapatkan petua dan nasihat untuk membantu diri mereka mencapai kejayaan seperti anda. Jika anda membina perniagaan yang berjaya, orang-orang yang ragu-ragu anda juga akan meminta anda untuk pekerjaan. Itu hanya cara dunia adalah.

Memahami psikologi di sebaliknya

Akhir sekali, anda perlu memahami bahawa apabila anda mengejar impian anda, anda adalah seperti ancaman kepada orang lain. Anda keazaman untuk mengikuti jalan anda sendiri dan kehidupan hidup mengikut peraturan anda sendiri bersinar perhatian pada kegagalan orang di sekeliling anda.

Ia memaksa orang ramai menyedari bahawa mereka berhenti pada diri mereka sendiri atau tidak melakukan cukup. Satu-satunya cara yang mereka boleh berasa lebih baik adalah untuk menarik anda ke bawah supaya anda boleh menjadi seorang yang gagal seperti mereka.

Mereka boleh membuat anda berasa seperti mereka melakukannya di luar tanggungjawab. Tetapi kebenaran perkara ini ialah bahawa mereka takut anda akan berjaya … kerana jika anda lakukan, ia akan bermakna bahawa mereka boleh telah mengikuti impian mereka dan berjaya juga.

Sentiasa mengikuti hati pahlawan anda dan tidak membenarkan negatif daripada orang lain untuk membosankan berkilau atau keinginan anda.

Kehilangan berat badan adalah lebih mudah daripada Anda Fikirkan

Ia adalah sangat biasa untuk mendapatkan berat badan apabila anda menumpukan semua masa anda untuk bekerja dengan mengorbankan segala-galanya. Sesiapa yang telah cuba untuk membina perniagaan dalam talian akan menyedari betapa memakan masa ia.

Ia agak perjalanan untuk pergi dari peringkat newbie ke tahap di mana anda mendapat keuntungan ketika anda sedang tidur … Atau hidup gaya hidup laptop di mana anda membuat beribu-ribu dolar dalam dua puluh minit semasa anda berbaring pada beberapa matahari mencium pantai tropika.

Kebanyakan pemasar adalah pada peringkat di mana mereka berjuang untuk membuat ia bekerja. Mereka membiarkan slaid kesihatan mereka. Mereka hampir tidak bersenam. Mereka membangunkan tabiat makan yang buruk, minum kopi dan tidur terlalu banyak pada jam ganjil.

Walaupun ia tidak mungkin kelihatan seperti perjanjian yang besar, pound perlahan-lahan akan mula menjalar masuk. Anda akan mula berat badan, metabolisme anda akan jatuh, tahap tenaga anda akan mencelup dan manakala tahap pendapatan anda boleh mendaki, anda akan mengundang masalah kesihatan yang berpotensi ke dalam hidup anda.

Ini adalah senario dan banyak pemasar perjuangan yang sebenar untuk mendapatkan berat badan mereka di bawah kawalan apabila mereka menyedari sejauh mana mereka telah membiarkan diri mereka pergi. Mereka kemudian meletakkan diri mereka melalui diet yang tidak masuk akal atau membuat keputusan untuk pergi gila di gimnasium.

Semuanya merasakan menyeksa dan mereka sering berhenti dan meletak jawatan diri mereka untuk menjadi lemak. Ia benar-benar tidak perlu cara itu. Anda boleh menjadi kurus dan patut sambil membina perniagaan online anda.

Sekarang anda akan belajar 8 dengan tips penurunan berat badan yang akan membuat anda daripada berat badan yang tidak perlu. Perkara yang paling penting untuk tahu bahawa 80 peratus daripada hasil anda datang daripada diet anda .

Hanya dengan memberi perhatian kepada apa yang anda makan, anda akan dapat untuk mencegah pertambahan berat badan. Selepas semua, anda ingin mencari pendapatan anda naik dan tidak nombor pada penimbang.

Dalam industri kecergasan, ada satu pepatah, “Abs adalah di dapur, tidak gym.”

Ia hanya bermakna bahawa diet anda adalah jauh lebih penting daripada senaman apabila ia datang untuk tinggal tanpa lemak. Anda benar-benar tidak boleh ketinggalan menjalankan diet yang tidak baik.

Sebelum pergi lebih jauh, kita perlu bercakap tentang sesuatu yang sangat penting … Attitude Anda.

Kebanyakan orang tidak sabar dan mahu hasil yang segera. Matlamat anda perlu berbeza. Anda seharusnya berada di dalam ini untuk jangka masa panjang. Kerana anda cuba untuk membina perniagaan online, dalam kebanyakan kes, anda akan diramas dengan masa.

Anda hanya tidak mampu untuk menghabiskan berjam-jam di gimnasium. Banyak pemasar top begitu sibuk bahawa mereka hanya boleh menghabiskan masa lapang untuk senaman tiga kali seminggu.

Jadi matlamat di sini adalah untuk membuat penambahbaikan beransur-ansur dari masa ke masa. Selagi anda mengambil langkah-langkah yang betul, anda akan melihat hasil yang secara beransur-ansur. Bukannya bergelut dengan diet air limau selama 3 minggu, anda boleh mengikuti langkah-langkah mudah yang akan membawa anda kepada keputusan yang sama pada kira-kira 5 minggu.

Masa adalah pilihan anda sekutu dan kerana fokus anda adalah mengenai pemasaran dan bukannya kelihatan seperti Greek Allah, tidak ada tergesa-gesa sebenar di sini. Malah, pendekatan yang perlahan adalah jauh lebih berkesan dalam jangka masa panjang daripada pecah pendek bahawa kebanyakan orang cuba lakukan. Anda membuat tabiat yang sihat yang akan berlangsung seumur hidup.

Sekarang mari lihat pada apa yang anda perlu lakukan.

1. Potong karbohidrat

Tindakan tunggal sahaja akan membuat perbezaan BESAR dalam berat badan anda. Kajian telah menunjukkan bahawa diet yang pengambilan menyekat karbohidrat adalah jauh lebih berkesan daripada diet yang pengambilan mengehadkan kalori.

Pertama sekali, anda perlu tahu apa yang sepatutnya menjadi nombor kalori harian anda. Anda boleh mengetahui bahawa di sini: http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm

Sekarang anda tahu apa defisit kalori anda perlu, fokus anda adalah untuk mendapatkan sebahagian besar kalori dari protein dan lemak. Jangan bimbang tentang memakan lemak. Anda perlu makan lemak kepada lemak kehilangan. Ia mungkin kedengaran bercanggah tetapi ia adalah benar.

Apabila badan anda menyedari bahawa ia mendapat pengambilan lemak, ia akan menjadi lebih bersedia untuk membakar kedai-kedai lemak kerana tidak ada keperluan sebenar untuk mengekalkan lemak perlu.

Selagi anda berada di defisit kalori, anda akan kehilangan berat badan. Hanya memastikan bahawa anda memakan 50 gram atau kurang karbohidrat. Ini adalah penting.

Matlamat di sini adalah untuk pergi untuk 3 hingga 5 hari dengan pengambilan karbohidrat yang sangat rendah dan kemudian susulan dengan hari di mana anda mengambil karbohidrat seperti biasa. Ini dikenali sebagai hari suapan semula atau hari ‘menipu’.

Apabila anda mengambil karbohidrat lagi selepas beberapa hari pengambilan karbohidrat yang minimum, anda akan menambah kedai glikogen badan anda dan memberikan kadar metabolisme anda rangsangan. Badan anda tidak akan pergi ke ‘mod kebuluran’ di mana ia berdegil melekat pada ke kedai-kedai lemak.

Malah, ia akan mula membakar lebih banyak lemak sekarang bahawa anda telah dinaikkan metabolisme anda lagi. Kaedah pemakanan dikenali sebagai ‘karbohidrat berbasikal’ dan ia digunakan oleh model kecergasan di seluruh dunia untuk tinggal tanpa lemak dan mengoyakkan.

Sebagai pemasar dalam talian, ini bukanlah satu perubahan yang besar untuk membuat. Anda hanya akan makan sedikit yang kurang setiap hari kerana defisit 500 kalori diperlukan … dan anda akan menggunakan kurang karbohidrat.

Ia akan menjadi sedikit sukar pada mulanya … tetapi ia tidak seperti yang sukar kerana beralih kepada diet paleo atau diet Atkins yang mengambil perkara-perkara yang melampau. Semua yang anda perlu lakukan adalah menukar beberapa makanan karbohidrat anda untuk makanan protein.

Buat perubahan secara beransur-ansur dan anda akan merasa lebih lumayan. Inci oleh inci, hidup ini Cinch. Yard oleh yard, kehidupan adalah sukar.

Adakah nota: Daripada semua 8 tips yang disenaraikan di dalam buku ini, ini adalah salah satu yang paling penting sejauh kehilangan berat badan pergi. Jika anda hanya mendapat tip ini betul, anda akan kehilangan berat badan. Diet anda adalah amat penting untuk penurunan berat badan.

2. sekejap-sekejap puasa

Hujung kedua untuk penurunan berat badan adalah puasa sekejap, juga dikenali sebagai IF. Ini adalah satu kaedah makan yang tidak memerlukan anda untuk melakukan banyak selain daripada makan pada masa yang berlainan.

Sebaik sahaja anda telah bertukar kepada kaedah berbasikal karbohidrat makan, anda perlu untuk menggabungkan ia dengan puasa sekejap untuk mempercepatkan penurunan berat badan anda.

Dalam erti kata yang mudah, sekejap puasa mempunyai dua tingkap. Terdapat tetingkap makan dan tingkap puasa. Dalam kebanyakan kes, tingkap makan adalah 8 jam dan tingkap berpuasa ialah 16 jam … dan secara keseluruhan, itu sehari.

Semua kalori anda perlu dimakan semasa jendela makan. Sebagai contoh, jika anda memulakan hari anda bersarapan pagi pada pukul 8 pagi, makan terakhir anda untuk hari itu sepatutnya berakhir pada pukul 4 petang. Itulah tetingkap makan 8 jam anda. Anda tidak boleh makan apa-apa selepas itu tetapi anda boleh minum air.

Dengan cara ini, badan anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk paip ke dalam kedai-kedai lemak untuk bahan api kerana ia mempunyai tidak banyak makanan yang tertinggal untuk membakar. puasa sekejap apabila digabungkan dengan karbohidrat berbasikal adalah sangat kuat di menumpahkan pound berlebihan.

Anda akan perlu membuat keputusan untuk diri sendiri apabila anda ingin memulakan tetingkap makan anda. Sesetengah orang benar-benar memerlukan sarapan pagi apabila mereka bangun … manakala yang lain lebih suka tidur dengan perut penuh.

Tidak ada peraturan keras dan cepat di sini. Selama anda makan dalam tingkap, tidak kira apabila anda memulakan makan pertama anda. Sesuatu yang menarik untuk diperhatikan adalah bahawa lebih kecil tingkap makan anda, lebih banyak lemak yang anda akan kehilangan.

Sebagai contoh, jika tingkap makan anda adalah 5 atau 6 jam, ia akan menjadi lebih berkesan daripada tetingkap 8 jam kerana tubuh anda mempunyai lebih banyak masa untuk paip ke dalam kedai-kedai lemak untuk bahan api.

Satu lagi perkara yang perlu diperhatikan adalah bahawa anda tidak akan kelaparan diri sendiri. Lagipun, anda mendapat semua kalori yang anda perlukan untuk hari tersebut. Anda hanya mendapat mereka dalam tempoh masa yang lebih pendek.

Memberi sekala berpuasa Cuba dan anda akan melihat bagaimana ia berkesan. Pada mulanya ia akan menjadi sukar untuk minggu pertama atau lebih, tetapi apabila anda mendapatkan memahamkan ia, badan anda akan menyesuaikan diri dan lemak akan mencairkan.

3. Dapatkan tidur yang cukup

Anda benar-benar perlu mendapatkan tidur yang cukup setiap hari. Ia adalah perkara biasa bagi pemasar untuk membakar lilin di kedua-dua hujung dan mengorbankan tidur untuk menyelesaikan lebih banyak kerja yang dilakukan. Sekali-sekala adalah baik … tetapi ini tidak sepatutnya menjadi kebiasaan.

Kekurangan tidur secara tidak langsung membawa kepada pertambahan berat badan. Anda menjadi lebih tertekan dan melepaskan badan anda kortisol hormon tekanan. Anda akan berakhir merasa lapar atau pesta minum-minum makan tanpa alasan yang nyata.

Dapatkan 7 hingga 8 jam tidur. Sesetengah orang mungkin tidak dapat berfungsi dengan baik dengan hanya 5 atau 6 jam. Ia semua bergantung kepada individu. Hanya tahu bahawa jika anda berjuang untuk bangun, anda memerlukan lebih banyak tidur.

4. berpuasa kardio

Ini merupakan satu lagi tip yang mudah tetapi sangat berkesan. Apabila anda bangun pada waktu pagi, badan anda berada dalam keadaan berpuasa dan paras glikogen anda adalah rendah.

Ini adalah masa yang terbaik untuk melakukan senaman ringan. Hanya 20 hingga 30 minit akan lakukan. Ia boleh menjadi berjalan kaki, berbasikal, berenang atau apa-apa aktiviti kardio.

Perkara utama yang perlu diingat ialah ia perlu pada keamatan yang membolehkan anda untuk memecahkan peluh cahaya tetapi tidak salah satu di mana anda tercungap-cungap untuk bernafas.

Sebagai contoh, jika anda lakukan berjalan pantas, anda akan dapat untuk selesa tahan perbualan. Itulah kadar yang baik untuk mengekalkan. Apa yang lebih penting adalah bahawa anda melakukan latihan ini semasa perut kosong.

Badan anda akan meneroka kedai lemak untuk bahan api kerana tidak ada makanan di dalam perut untuk itu untuk digunakan. Anda akan membakar lemak dengan segera.

Jadi, jika anda boleh meluangkan 20 hingga 30 minit pada waktu pagi, pergi untuk berjalan pantas dan dari masa ke masa, anda akan telah kehilangan lebih berat badan dan juga berasa lebih bertenaga.

5. Shorter tetapi lebih tinggi intensiti latihan

Seperti yang telah dinyatakan sebelum ini, pemasar biasanya tidak mempunyai banyak masa. Mereka yang mempunyai pekerjaan hari dan komitmen keluarga mempunyai masa lebih kurang. Ini BUKAN masalah apabila ia datang untuk bersenam.

Kita sering mendengar orang mengatakan bahawa mereka ‘hanya tidak mempunyai masa untuk bersenam.’

Walaupun ini mungkin benar untuk tahap tertentu, sama sekali tidak ada keraguan bahawa sesiapa sahaja boleh ganti 10 minit untuk senaman. Berikut adalah tangkapan. senaman telah menjadi pada intensiti maksimum.

Malah, anda boleh senaman untuk hanya 15 minit tiga kali seminggu dan dapat sangat patut. Matlamat di sini adalah untuk melatih pada intensiti maksimum. Anda mahu untuk bertujuan untuk senaman badan penuh atau kaedah latihan yang meletihkan.

Satu contoh yang baik akan menjadi pecutan. Satu senaman selang 10 minit dengan anda memecut selama 1 minit diikuti dengan rehat 1 minit berulang lagi dan sehingga masa tamat akan jauh lebih berkesan daripada 45 minit berjoging perlahan.

Anda akan terkejut untuk mengetahui bahawa walaupun 4 minit boleh meletakkan anda dalam mod pembakaran lemak. Jangan lihat apa Protokol Tabata adalah dan cuba untuk berbuat demikian, jika anda berminat.

Satu senaman 15 minit adalah 1 peratus daripada hari anda. Sesiapa pun boleh ganti masa untuk itu.

6. Makan Makanan Yang Membakar Lemak

Sesetengah makanan telah ditunjukkan untuk membakar lebih banyak lemak daripada yang lain disebabkan oleh kesan termogenik makanan dan juga sifat-sifat makanan. Di bawah anda akan mendapati senarai. Do termasuk makanan ini dalam diet anda.

 • Avocado
 • Organic Apple Cider Vinegar
 • Teh hijau
 • brokoli
 • Telur sihat
 • Benih Flax
 • Peppers panas
 • Dada ayam
 • Yogurt Greek
 • Salmon
 • bawang
 • blueberry
 • Cinnamon
 • bayam
 • Minyak zaitun

7. Lot Minum Air

Ini adalah tip yang sangat mudah. Yang diperlukan oleh badan air untuk lemak terhidrat dan metabolisme. Setkan pemasa pada jam tangan anda untuk pergi sekali setiap jam. Minum segelas air apabila pemasa padam. Mudah dan konsisten.

Minum segelas air sebelum setiap hidangan. Ia akan membuat anda terasa penuh dan anda akan kurang cenderung untuk makan lebih daripada yang anda perlu. satu tindakan ini benar-benar dapat membantu membendung selera anda.

8. Mempunyai Journal Makanan

Tulis semua yang anda makan dan minum pada hari tersebut. Sekarang anda mempunyai rekod bertulis yang akan menunjukkan kepada anda di mana anda tercicir. Semua yang anda perlu lakukan ialah menggantikan pilihan makanan yang tidak sihat dengan yang sihat.

Matlamat di sini adalah untuk membuat perubahan positif yang kecil yang mudah untuk mematuhi. Pergi dari 3 soda sehari untuk 2 sehari. Jangan tiba-tiba memotong semua 3 dan beralih kepada teh hijau tanpa gula. Pematuhan akan menjadi mimpi ngeri dan anda mungkin akan berakhir minum 5 soda sehari. Pergi perlahan dan membuat kemajuan secara beransur-ansur.

Jika anda mengikuti 8 tips, kemajuan penurunan berat badan anda akan skyrocket. Oleh kerana anda tidak mempunyai masa, apa yang anda lakukan mesti mengira. Ini adalah sebahagian daripada yang paling berkesan tips penurunan berat badan di luar sana.

Mereka tidak memerlukan perubahan besar-besaran atau terlalu banyak masa. Mana-mana pemasar talian boleh mengikuti tips ini tanpa mengganggu kehidupan mereka.

Jadi, melaksanakan tips ini dan anda akan kelihatan lebih baik, berasa lebih baik dan berbangga dengan badan anda.

Dari Ideal Berat Untuk A Six Pack

Dalam bab ini, anda akan diberikan maklumat yang tepat untuk mendapatkan pek enam. Ia lebih mudah daripada yang kita jangkakan.

Sebaik-baiknya, anda sepatutnya menggunakan tips dari bab yang lepas untuk mencapai berat badan ideal anda. Anda boleh mengetahui berat badan ideal anda di sini – http://www.calculator.net/ideal-weight-calculator.html

Anda benar-benar tidak mempunyai perniagaan bergelut dengan duduk-up dan bercakap tentang pek enam jika anda 30 £ kelebihan berat badan. Mendapatkan pek enam memerlukan anda berada di berat badan ideal anda.

Dari situ, anda akan mengurangkan peratusan lemak badan anda sehingga anda mencapai angka tunggal. Dalam bina badan, mereka memanggilnya sebagai vaskular. Lelaki akan melihat pek enam mereka apabila mereka berada di 6-9 peratus lemak badan. Wanita akan melihatnya apabila mereka berada di 16 hingga 19 peratus lemak badan.

Jadi bagaimana anda sampai ke sana?

kalori

Sebagai pemasar dalam talian, anda mungkin terlalu sibuk untuk hamba jauh di gym untuk jam. Yang benar adalah bahawa anda benar-benar tidak perlu. Semua yang anda perlu lakukan adalah mengikuti tips yang anda maklum sebelum ini untuk menjaga tubuh anda lemak mod terbakar.

Anda perlu memantau kalori anda dengan teliti. Anda boleh melihat banyak di bawah.

Untuk melihat 2-pack – (Berat badan dalam paun X 13) kalori

Untuk melihat 4-pek – Berat badan dalam paun X 12) kalori

Untuk melihat 6-pack – (Berat badan dalam paun X 11) kalori

Pada asasnya, anda mengambil berat badan anda dalam paun dan mendarabkannya dengan nombor ditunjukkan. Jadi, jika anda mempunyai berat 160 pound, anda perlu memakan tidak lebih daripada 2,080 kalori sehari sehingga anda lihat 2-pack anda, yang merupakan bahagian 2 otot abs anda. Kemudian jatuh pengambilan kalori anda untuk berat badan semasa anda didarabkan dengan 11.

Pastikan anda pergi secara progresif. Jangan mulakan dengan berat badan anda dan membiak dengan 10 hanya supaya anda boleh mendapatkan pek enam anda lebih cepat. Anda hanya akan berakhir memukul dataran tinggi dan melihat tidak ada kemajuan.

Latihan

Sekarang sebahagian kalori dijaga, anda perlu memastikan bahawa sebahagian besar daripada latihan anda adalah pada intensiti maksimum.

Anda mesti tercungap-cungap dan berjuang sebagai anda bersenam. Tiada apa-apa tetapi anda yang terbaik! Ini akan mewujudkan keadaan yang dikenali sebagai EPOC – lebihan penggunaan oksigen selepas senaman.

Sebaik sahaja anda mencapai tahap ini, badan anda akan berada dalam mod pembakaran lemak selama 10 hingga 14 jam selepas latihan anda. lemak boleh mencairkan. Adakah senaman penuh badan yang termasuk latihan-latihan seperti:

 • deadlifts
 • Tarik-up
 • lunges
 • squats
 • menyambar
 • Pendaki Gunung
 • burpees
 • menekan bangku
 • Tergantung menimbulkan kaki

Ini adalah pergerakan kompaun. Ia adalah satu idea yang hebat untuk penggunaan berat. Tidak seperti sebelum ini apabila anda hanya cuba untuk menumpahkan pound berlebihan, kini anda cuba untuk membakar lapisan terakhir dan paling degil lemak.

Anda hanya perlu lakukan kira-kira 20 hingga 30 minit. Tidak ada keperluan untuk 45 minit atau 60 minit latihan. Pendek latihan cepat adalah perkara yang penting.

Sentiasa angkat sebagai berat sebanyak yang anda boleh cepat dan dengan bentuk yang baik. Jika borang anda adalah goyah atau anda perlahan, berat terlalu berat. Menggunakan berat ringan yang terkawal tetapi masih mencabar.

Diet

Sekarang, anda sepatutnya diterapkan beberapa disiplin dalam pemakanan anda. Di sini adalah satu perkara penting yang perlu perhatian. Apabila cuba untuk menumpahkan lemak berlebihan, selagi anda berada di defisit kalori, anda akan kehilangan berat badan.

Apa yang anda makan walaupun penting, tidak tidak benar-benar mempunyai banyak kesan. Anda boleh menyelinap dalam makanan ringan sekarang dan kemudian dan masih menurunkan berat badan selagi anda mengambil kurang kalori daripada anda membelanjakan.

Untuk mendapatkan six pack abs, diet anda akan menjadi banyak kurang mengampuni . Tidak semua kalori adalah sama. Anda akan perlu untuk membersihkan diet anda sebanyak yang anda boleh.

A bar coklat yang mempunyai 200 kalori adalah lebih memudaratkan daripada sepotong steak yang juga 200 kalori. Manakala nombor adalah sama, coklat akan menyebabkan tahap gula dalam darah anda untuk kenaikan.

Badan anda akan melepaskan insulin yang akan menyebabkan pertambahan berat badan … atau sekurang-kurangnya, ia akan menjadi lebih sukar untuk membakar lapisan degil terakhir lemak pada bahagian bawah abdomen anda yang benar-benar tidak mahu meninggalkan.

Elakkan makanan yang diproses dan tenusu sebanyak yang anda boleh. Stick kepada makanan bahan tunggal seperti brokoli, dada ayam, dan lain-lain Badan anda hanya boleh mengambil dalam banyak kalori dan setiap kalori mempunyai untuk mengira.

Anda perlu mengambil sebahagian besar daripada kalori anda dalam protein dan lemak. Ini dikenali sebagai diet ketogenic. Anda mesti makan lemak kepada lemak kehilangan. Menambah tambahan minyak dara zaitun atau minyak kelapa ditekan sejuk semasa penyediaan makanan anda.

Selagi terdapat lemak dan protein dalam diet anda dan kira-kira 50 gram karbohidrat setiap hari mencukupi, anda akan menjangkau pek enam anda dalam masa 4-7 minggu. Untuk benar-benar perkara-perkara kelajuan sehingga, terputus-putus Menggabungkan puasa ke dalam program anda dan mempunyai makan tetingkap 5 atau 6 jam.

Satu lagi perkara yang perlu diberi perhatian adalah bahawa bagi setiap gram karbohidrat yang anda makan, badan anda akan berpegang kepada 3 gram air. Jadi, jika pada satu hari tertentu anda mengambil lebih karbohidrat, berat badan anda akan naik pada hari berikutnya kerana pengekalan air.

Anda boleh menyelesaikan masalah ini dengan meminum lebih banyak air pada hari itu untuk mengepam keluar air yang berlebihan. Begitu juga jika anda makan makanan yang tinggi garam. Ia seolah-olah bercanggah bahawa seseorang itu perlu minum lebih banyak air untuk mengurangkan pengekalan air. Tetapi itulah bagaimana ia.

Itu benar-benar semua yang ada padanya. Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa di gimnasium atau melakukan beribu-ribu duduk-up. 3-4 latihan singkat tetapi sengit seminggu adalah lebih daripada cukup untuk mendapatkan pek enam anda .

Membina otot dan Mendapat Mass

Secara amnya, ia adalah yang terbaik untuk mendapatkan pek enam pertama sebelum anda cuba untuk sebahagian besar sehingga. Manakala mendapat pek enam memerlukan anda untuk berada di defisit kalori, otot bangunan dan mendapat massa memerlukan anda untuk berada di lebihan kalori.

Sebagai pemasar dalam talian, anda mungkin tidak mempunyai masa untuk berbakti kepada bekerja di luar satu badan bahagian sehari. Jadi, anda perlu berpecah.

Sekali lagi, matlamatnya adalah 3 latihan seminggu – kira-kira 30 hingga 40 minit setiap satu. Anda benar-benar tidak perlu untuk pergi ke atas itu. Anda boleh jika anda mahu, tetapi ia tidak perlu. Mari kita lihat satu contoh perpecahan 3 hari.

Isnin – Kaki / anak lembu

Selasa – Rest

Rabu – dada / bahu / triceps

Khamis – Rest

Friday – Back / bisep / lengan

Itu satu perpecahan yang sangat baik dan lebih terkawal. Terdapat begitu banyak latihan yang berbeza untuk menyasarkan setiap otot. Ia akan menjadi yang terbaik untuk melakukan penyelidikan dan berbeza latihan anda.

Secara umumnya, ini adalah yang paling latihan yang penting dan berkesan. Jika semua yang anda lakukan adalah senaman ini, anda akan menjadi baik.

 • Kaki – squats Barbell, menimbulkan betis, lunges dumbbell
 • Biceps – Hammer keriting, EZ keriting bar, keriting cenderung tukul, keriting bicep
 • Triceps – Skullcrushers, tekan tubi, triceps pushdowns, cengkaman berhampiran akhbar bangku
 • Dada – Barbell akhbar bangku, cenderung akhbar bangku, harga rendah, cenderung dumbbell flyes
 • Lengan – keriting pergelangan tangan Seated, penggelek pergelangan tangan, petani berjalan kaki
 • Back – Deadlifts, lebar cengkaman tarik-up, lengan tunggal halter baris, menyambar
 • Bahu – depan / sampingan / menimbulkan sisi belakang, Arnold akhbar

Berapa ramai wakil dan set?

Semua yang anda perlu lakukan adalah 8 hingga 12 wakil setiap senaman untuk 4 hingga 5 set. Lif sebagai berat banyak yang anda boleh hampir tidak wakil ini. Anda ingin mencabar diri sendiri.

Anda tidak sentiasa perlu melatih kegagalan. Latihan kepada kegagalan adalah satu strategi yang harus digunakan sekali setiap 3 latihan.

Latihan kemampuannya kegagalan bahawa pada set terakhir anda setiap senaman, anda terus melakukan wakil sehingga titik di mana anda tidak boleh melakukan satu lagi satu lagi rep. otot anda akan membakar dan semua bentuk yang baik pergi ke luar tingkap.

Ini akan menyebabkan mikro-air mata dalam otot anda dan apabila parut sembuh, akan ada tisu otot lagi. Adakah perhatian bahawa anda perlu berehat seketika 1 minggu setiap 8 minggu. Jangan bersenam sepanjang minggu ini. Biarkan badan anda sembuh.

Sejauh pemakanan pergi, anda perlu darabkan berat badan anda dalam paun sebanyak 20 tahu berapa banyak kalori yang anda perlu mengambil . Ia adalah idea yang baik untuk mendapatkan sebahagian besar kalori dari makanan bersih yang berkhasiat.

Tetapi kadang-kadang, yang boleh menjadi sukar dan memenatkan. Ia adalah betul-betul halus untuk makan beberapa makanan ringan untuk memenuhi kiraan kalori. Ini dikenali sebagai ‘pukal kotor.’

anda akan mendapat berat badan? Ya … tetapi anda juga akan mendapatkan otot. Jangan bimbang terlalu banyak tentang mendapat lemak. Anda boleh melakukan ‘cut’ kemudian di mana anda membakar lemak yang berlebihan. Anda sudah tahu apa yang anda perlu tahu untuk menurunkan berat badan.

Sebaik-baiknya, anda perlu pukal untuk 2 atau 3 bulan dan kemudian melakukan cut mana anda pergi dalam defisit kalori dan membakar lemak. Menjaga diet anda bersih dalam tempoh ini dan tidak melakukan lebih daripada 2 atau 3 intensiti tinggi seminggu … dan menjaga mereka dalam tempoh 15 hingga 20 minit.

Anda hanya mahu untuk meningkatkan metabolisme anda supaya badan anda masuk ke dalam mod pembakaran lemak. Selagi diet anda adalah mengenai hal dan bersih, anda akan menumpahkan pound berlebihan tetapi kini anda akan mempunyai lebih banyak jisim otot.

Jangan biarkan diri anda terlalu berlebihan berat badan sebelum anda membuat keputusan untuk melakukan potongan. Memantau berat badan anda dengan teliti.

Sesetengah lelaki merasa amat sukar untuk sebahagian besar sehingga . Ini biasanya jenis badan ectomorph dengan kadar metabolisme yang tinggi. Jika anda menghadapi isu ini, anda akan perlu untuk matlamat yang lebihan hari 1,000 hingga 2,000 kalori yang melebihi nombor yang anda dikira lebih awal.

Anda akan merasa sakit makan tetapi ia adalah satu kejahatan yang perlu. Semua latihan kardio harus terhad untuk hanya berjalan kaki selama 20 minit dua kali atau tiga kali seminggu.

Jangan sekali-kali senaman lebih daripada tiga kali seminggu. Anda juga boleh senaman dua kali seminggu dan ia boleh menghasilkan keputusan yang lebih baik. Kurang lebih … dan semasa ia kelihatan bertentang, ini adalah apa yang ectomorph perlu lakukan.

Seperti semua perkara, konsisten adalah perkara yang paling penting. Kerana ia hanya 3 kali seminggu dan latihan kira-kira 30 minit, ia pasti boleh diuruskan.

Berapa banyak otot saya boleh berharap untuk keuntungan?

Menurut Otot Lean Natural Lyle Macdonald Mass Gain Model … ini adalah apa yang anda boleh harapkan. Ia adalah panduan yang cukup tepat.

Tahun 1 – 20-25 pound (2 pound sebulan)

Tahun 2 – 10-12 pound (1 pound sebulan)

Tahun 3 – 5-6 pound (0,5 pound sebulan)

Tahun 4 dan pada – 2-3 pound (tidak bernilai pengiraan)

Seperti yang anda lihat, ia mengambil masa untuk membina otot dan sebagai tahun-tahun berlalu, ia menjadi lebih sukar. Jadi, tukang jahit jangkaan anda dengan sewajarnya dan dengan usaha ini. Konsisten adalah kunci. Jika anda tidak boleh menjadi konsisten, anda tidak boleh menjadi apa-apa.

Sebelum anda mula dengan berat …

Berikut adalah sesuatu yang kebanyakan jurulatih gimnasium tidak akan memberitahu anda. Sebelum anda mendaftar untuk keahlian gim atau memulakan latihan dengan berat, pastikan anda meletakkan diri anda melalui kira-kira 8 minggu latihan berat badan yang kukuh.

Terdapat begitu banyak pemula yang melakukan keriting bicep dan keriting tukul di gimnasium … tetapi mereka tidak boleh melakukan satu tarik naik. Meminta mereka untuk melakukan 30 push-up di mana sahaja dan mereka berjuang.

Membina asas yang kukuh dengan melakukan latihan berat badan sebanyak yang anda boleh. otot dan ligamen anda akan mendapat digunakan untuk latihan rintangan … dan anda akan terkejut untuk mengetahui bahawa walaupun lelaki yang dibina seperti rumah, perjuangan dengan berat badan latihan seperti V-sit, otot up, bendera manusia, pemanah tekan tubi , dan lain-lain.

Pergi di YouTube dan mencari seberapa banyak latihan berat badan yang berbeza yang anda boleh dan mereka sehingga anda pandai mereka dan lebih kuat. Sekarang anda mempunyai asas yang kukuh dalam latihan rintangan … anda sudah bersedia untuk berat di gimnasium.

Jangan lalai dalam postur dan fleksibiliti anda

Pastikan anda meregangkan sering dan sentiasa mengekalkan postur yang baik. Sebagai pemasar yang menghabiskan berjam-jam di depan komputer, jangan pastikan anda menghulurkan leher, bahu, belakang dan melakukan putaran kepala.

Ini akan mengelakkan isu-isu kronik daripada yang timbul. Bangun dari tempat duduk anda selama 5 minit setiap jam dan melakukan terbentang. Ini adalah sangat penting. Jika anda boleh, amalan yoga dan Pilates. Ini akan menjadi sangat bermanfaat dalam jangka masa panjang.

latihan rintangan akan membuat otot anda lebih ketat. Akan ada kehilangan pelbagai gerakan. Untuk menyelesaikan masalah ini, melakukan beberapa cahaya regangan setiap hari.

A Warrior Jam harga Nya

Setakat yang semakin kurus, sihat dan go otot, anda sudah tahu semua yang anda perlu tahu. Sekarang anda perlu tahu kebenaran penting – Bagaimana untuk menguruskan wang anda dan bilakah masa yang sesuai untuk berhenti kerja hari anda.

Majoriti orang-orang yang cuba membuat wang dalam talian berbuat demikian kerana mereka ingin berhenti kerja hari mereka. Mereka benci berulang-alik, kekurangan kebebasan, bos tidak munasabah mereka, rakan-rakan tikam belakang mereka … dan senarai masalah menyala.

Semuanya kelihatan begitu baik untuk dapat bekerja dari rumah. Tidak berulang-alik. Kebebasan untuk melakukan apa yang anda mahu, apabila anda mahu dan tiada siapa yang bos anda sekitar. Ia adalah hebat.

Persoalan yang timbul ialah … Apabila anda berhenti kerja hari anda?

Banyak pemasar membuat kesilapan besar di sini dan cukai jalan hari kerja mereka terlalu awal. Mereka membuat keputusan untuk memberi internet pemasaran sepenuh perhatian dan ia sama ada membuat atau patah. Mereka benar-benar percaya bahawa mereka yang berani dan mengambil tindakan yang betul.

Tiada apa-apa boleh jauh dari kebenaran.

Membuat atau memecahkan ia? Hampir sepanjang masa, pemasar memecahkan ia dan gagal pada tahap yang epik. Mereka menjadi muflis, dalam hutang dan akhirnya berakhir mendapat pekerjaan lain. Mereka berasa pahit dan menyerah pada pemasaran internet.

Apa yang mereka tidak sedar ialah bahawa mereka boleh berjaya jika mereka mengetahui bila untuk berhenti kerja hari mereka … dan ini adalah apa yang mereka sepatutnya melihat keluar untuk.

• Apakah nombor anda?

Nombor anda merujuk kepada jumlah wang yang anda perlu untuk terus hidup setiap bulan. Anggaran yang bijak akan menjadi gaji semasa anda didarabkan dengan 1.5.

Jika anda memperoleh jumlah ini secara konsisten setiap bulan selama 5 hingga 6 bulan, anda sudah bersedia untuk berhenti. Sebab ia adalah 1.5 dan tidak salah kerana pendapatan anda boleh turun naik liar pada masa dan tambahan 0.5 adalah hanya untuk mengambil kendur anda perlu mendapatkan ditolak bulan.

Anda tidak mahu berada dalam situasi di mana anda tidak mampu sewa anda hanya kerana laman web anda jatuh selama seminggu kerana beberapa isu.

• Wang oksigen kepada perniagaan anda

Anda memerlukan wang untuk membina perniagaan online. kerja hari anda akan memberikan anda bahawa wang untuk melabur dalam perniagaan anda. Selagi perniagaan online anda tidak berupaya untuk mengekalkan dirinya daripada pendapatan sendiri, anda tidak bersedia untuk berhenti kerja hari anda lagi.

Gunakan sebahagian daripada gaji bulanan anda untuk melabur dalam perniagaan anda. Kerja di kerja hari anda semasa anda membina kekayaan anda. Sebaik sahaja anda mengaut dolar, anda boleh melambungkan peletakan jawatan anda.

anda boleh melakukan kedua-duanya dengan berkesan?

Ini adalah satu persoalan yang menarik. Ramai orang tidak benar-benar membenci pekerjaan hari mereka. Mereka hanya benci gaji mereka. Jika anda mempunyai pendapatan secara online itu membuat anda satu dua tambahan ribu sebulan, kehidupan di tempat kerja tiba-tiba mungkin kelihatan lebih baik kerana anda mempunyai lebih banyak wang sekarang.

Jika itu berlaku dan anda suka kerja hari anda dan rakan-rakan, ada benar-benar tidak perlu untuk berhenti. Anda boleh mengautomasikan dan outsource perniagaan anda supaya anda boleh mempunyai kedua-dua pekerjaan dan pendapatan secara online.

• enam bulan sarang telur anda

Sebelum berhenti kerja hari anda, pastikan anda mempunyai sekurang-kurangnya 6 bulan gaji semasa anda disimpan sehingga. Ini akan menjadi penampan sekiranya terdapat kecemasan atau jika perniagaan anda tiba-tiba gagal.

Anda akan mempunyai masa untuk menetapkan masalah atau sekurang-kurangnya, mencari pekerjaan baru.

• Insurans dan faedah perubatan

Kebanyakan pekerjaan mempunyai beberapa bentuk insurans atau faedah perubatan seperti perlindungan gigi, dan lain-lain Pastikan anda mendapat cukup dalam talian untuk menampung semua kos ini. Terdapat lebih daripada sekadar gaji bulanan yang anda perlu melihat.

• Adakah pasangan anda bekerja?

Ya, walaupun pahlawan berkahwin dan jika anda, adakah pasangan anda mempunyai pekerjaan? Jika mereka lakukan, terdapat sekurang-kurangnya sumber sandaran pendapatan perlu perkara yang tidak pergi seperti yang dirancang.

Jangan ingat semua perkara ini sebelum anda berhenti kerja hari anda untuk melakukan pemasaran internet sepenuh masa. Jika anda melakukannya dengan betul, anda akan meringankan lancar dan berjaya menjadi menjadi bos anda sendiri dan tidak bekerja untuk lelaki itu lagi. Ia merupakan satu peristiwa yang mengubah hidup.

Terbesar Rahsia Membuat Wang Online

Yang ini adalah begitu jelas tetapi kebanyakan pemula tidak kelihatan untuk mendapatkannya. Berikut adalah rahsia … Anda hanya membuat wang apabila anda jual.

Itu sahaja. Tidak kira apa jenis pemasaran yang anda lakukan, anda HANYA membuat wang apabila anda menjual sesuatu. Anda boleh melakukan pemasaran affiliate atau e-dagang atau penciptaan produk … Apa pun mungkin, anda masih hanya membuat wang apabila anda jual.

Malah bagi mereka yang menyediakan perkhidmatan seperti reka bentuk grafik, penciptaan kandungan, dan lain-lain Anda membuat wang dengan menjual perkhidmatan anda.

Anda mesti memberi tumpuan kepada jualan! Seperti yang mereka katakan, “Sentiasa jualan.”

Terdapat hanya ada semakin jauh dari fakta ini. Tiada jumlah pembelajaran atau membeli produk dan perisian pernah akan membuat anda wang dalam talian jika anda tidak menjual. Membaca itu lagi.

Ia adalah sangat penting. Anda mesti mengelakkan diri daripada dijangkiti sindrom objek berkilat.

Apa yang sindrom objek berkilat?

‘Sindrom objek berkilat’ adalah istilah yang biasa digunakan dalam arena pemasaran internet untuk merujuk kepada pemasar yang terus membeli produk baru yang berada di pasaran tetapi tidak pernah mengambil apa-apa tindakan ke atas maklumat yang mereka membeli.

Semua mereka seolah-olah lakukan adalah membeli dan membeli dan membeli … tetapi mereka tidak pernah memohon apa yang mereka belajar. Mereka boleh memberi beberapa kaedah mencuba tetapi sebelum apa-apa boleh mendapat daya tarikan, mereka berhenti dan memulakan sesuatu yang baru.

Dalam membuat wang ruang dalam talian, beribu-ribu produk terus keluar. Mereka mempunyai laman jualan mewah, jualan salinan yang yang digembar-gemburkan dan janji-janji keuntungan mudah yang akan memberi anda gaya hidup yang rapper selebriti.

Pada hakikatnya, sebahagian besar daripada produk yang rehashed dan teori yang belum teruji yang hanya tidak melakukan kerja. Walau bagaimanapun, beribu-ribu pemula telah menghabiskan satu tan wang mereka untuk produk-produk ini dan tidak pernah membuat satu sen pun sebagai balasan.

sindrom objek berkilat adalah salah satu sebab terbesar mengapa kebanyakan orang dalam talian gagal untuk membuat wang dalam talian. Mereka membeli begitu sibuk bahawa mereka tidak pernah melakukan apa-apa jualan. 5 tips di bawah akan membantu anda untuk vaksin diri anda daripada ini ‘sindrom’ yang membunuh peluang anda untuk berjaya dalam talian.

• Kebanyakan ia adalah bunyi

Betul. Kebanyakan produk yang dikeluarkan oleh pencipta produk siri yang tidak mengamalkan apa yang mereka mengajar. Anda perlu untuk menonton apa yang pemasar lakukan bukannya apa yang mereka katakan. wang itu dalam penciptaan produk dan menjual produk-produk ini.

Lupakan gembar-gembur dan kelemahan yang sistem mereka berjanji. Jika kaedah mereka begitu baik, mereka akan melakukannya sendiri tetapi kebanyakan mereka tidak mengamalkan apa yang mereka mengajar.

• Fokus kepada hanya satu kaedah

Pilih kaedah yang mampan dalam jangka masa panjang. Sebagai contoh, pemasaran affiliate, e-dagang, dan lain-lain memilih hanya satu kaedah dan melekat kepadanya sehingga anda membuat kerja. Hanya mendapatkan produk yang berkaitan dengan apa yang anda lakukan dan tidak lebih.

Kaedah yang anda pilih perlu menjadi model perniagaan yang terbukti dan tidak beberapa kelemahan sneaky yang tidak boleh kerja.

Stick kepada produk terbukti dan penjual mempunyai reputasi baik

Melakukan penyelidikan anda dan hanya membeli produk informasi atau perisian yang telah terbukti bekerja atau yang dicipta oleh penjual yang boleh dipercayai. Bertanya kerana ulasan dan lihat jika sesiapa telah benar-benar mendapat manfaat daripada menggunakan produk-produk ini.

Kebenaran keras adalah bahawa majoriti produk yang mempunyai jangka hayat yang singkat kerana mereka tidak berguna dan tidak berkesan.

• Dapatkan peralatan yang betul sahaja

Ia tidak dapat dielakkan untuk mencapai titik di mana anda perlu alat untuk menjalankan perniagaan online anda. Anda mungkin perlu perisian keahlian, autoresponder, pencipta eCover, dan lain-lain Sentiasa memilih salah satu yang baik.

Walaupun orang-orang yang baik adalah mahal sedikit, anda perlu melabur di dalamnya. alternatif yang lebih murah mungkin tidak boleh dipercayai dan rosak. Dalam beberapa kes, produk mungkin tidak memberikan apa yang mereka janji.

Supaya menjalankan usaha yang wajar dan kayu kepada produk terbukti yang telah berdiri ujian masa.

• Segmen anda e-mel

Sebagai pemasar anda akan dibanjiri dengan e-mel daripada pemasar lain. Semua e-mel ini biasanya akan bagi tawaran menjerit untuk perhatian anda. Berhenti melanggan daripada senarai yang menawarkan tiada nilai … dan untuk senarai bahawa anda berada di, adakah segmen e-mel untuk pergi ke dalam folder yang berasingan.

Anda boleh menyemak mereka sekali-sekala apabila anda bebas. Anda akan kurang terdorong untuk berbelanja besar pada produk baru yang anda tidak perlukan.

Selain daripada ini 5 tips, melakukan yang terbaik untuk tidak membeli produk yang anda tidak akan menggunakan dengan serta-merta atau dalam masa yang singkat. Jangan membeli barangan yang anda mungkin menggunakan ‘satu hari’ pada masa hadapan. Dalam kebanyakan kes, bahawa satu hari tidak akan datang.

Apabila The Warrior Gagal …

Anda mungkin telah membaca semua buku-buku bantu diri dan autobiografi lelaki seperti Abraham Lincoln yang gagal semua kehidupan mereka dan akhirnya berjaya. Semuanya kelihatan begitu positif dan rasa yang baik … sehingga anda gagal.

Salah satu petikan terkenal Mike Tyson adalah, “Semua orang mempunyai rancangan sehingga mereka mendapat ditumbuk di mulut.”

Terdapat hanya tidak dapat dinafikan bahawa kegagalan adalah pil pahit untuk menelan. Tidak kira berapa kali anda gagal, anda masih merasakan bahawa tusukan kekecewaan atau beberapa marah apabila terbaik rancangan dibentangkan keruntuhan anda.

Biasanya, kebanyakan orang yang berjaya adalah juga orang-orang yang terbaik pada menghadapi kegagalan. Sebab untuk ini adalah bahawa mereka gagal lebih daripada kebanyakan orang tetapi mereka hanya tidak pernah berputus asa. Yang juga bermakna bahawa mereka melakukan lebih daripada kebanyakan orang lain yang berhenti masa ini mengetuk kegagalan di pintu mereka.

Terdapat banyak cara untuk menghadapi kegagalan tetapi anda perlu faham bahawa ia akan sakit apabila anda gagal. Kadang-kadang ia mungkin merasa seperti satu-satunya perkara yang anda pernah belajar daripada kegagalan adalah bahawa anda gagal.

Walaupun ini adalah tidak benar, ia akan kelihatan cara itu. Kita semua manusia dan tiada siapa yang suka melihat usaha mereka sia-sia. Ia boleh menjadi satu usaha perniagaan yang runtuh. Atau mungkin hubungan anda dengan crumble pasangan anda dan tidak boleh diperbaiki. Mungkin kesihatan anda mengambil giliran untuk lebih teruk walaupun hidup gaya hidup yang sihat.

Semua ini adalah peristiwa-peristiwa. Memahami hal ini membuat semua perbezaan di antara pengendalian kegagalan berjaya atau membiarkan ia memecahkan anda. Kegagalan adalah acara, tidak seseorang.

Seperti yang mereka katakan, tidak pernah membiarkan kejayaan get ke kepala anda dan tidak pernah membiarkan kegagalan mendapatkan ke jantung anda. Ia akan menyakiti dan akan ada kekecewaan … tetapi anda harus menerima pengalaman dan tolak ke hadapan.

Kejayaan tidak adalah muktamad dan kegagalan tidak membawa maut. Selagi anda bernafas anda masih boleh menghidupkan kegagalan anda ke dalam kejayaan. Ia adalah masa untuk menemui 7 rahsia yang orang yang berjaya gunakan untuk menghadapi kegagalan.

individu yang berbeza boleh melakukannya secara berbeza tetapi peraturan am ibu jari adalah ini – Kegagalan sentiasa sementara. Kegagalan tidak bertentangan dengan kejayaan. Ia adalah sebahagian daripada kejayaan. Sekarang mari kita lihat bagaimana anda boleh menghadapi apabila ia datang dengan cara anda … dan anda boleh yakin bahawa ia akan. Jadi disediakan.

1. Jangan mengambil sendiri.

Ini adalah kesilapan yang sangat besar bahawa kebanyakan orang pelancong. Mereka menyalahkan diri sendiri apabila berlaku kesilapan. Atau mereka menyalahkan orang lain. Apabila anda melakukan kegagalan tidak berasingan daripada bagaimana anda mengenal pasti diri sendiri, maka harga diri anda akan jatuh dan anda akan lebih terdorong untuk berhenti.

Orang biasanya berhenti pada impian mereka kerana mereka tidak percaya bahawa mereka tidak mampu mencapai apa yang hati mereka inginkan. Mereka merasakan bahawa ia terlalu sukar … dan sebab mereka berasa begitu adalah kerana mereka mungkin telah gagal.

Sebagai contoh, apabila seseorang itu cuba untuk menurunkan berat badan dan menonton diet mereka dengan teliti, akan ada masa apabila mereka tunduk kepada godaan dan makan sesuatu yang tidak sepatutnya. Apabila ini berlaku, mereka berasa bersalah dan menyesal bahawa mereka gagal untuk mengekalkan diet mereka.

Apa yang mereka buat? Mereka melambungkan diet mereka mengetepikan dan gaung diri pada makanan yang mereka tidak sepatutnya. Mereka percaya bahawa mereka tidak mempunyai disiplin diri untuk kekal fokus dan mengurangkan berat badan … Hanya kerana satu berlalu sementara pengadilan.

Ini adalah tidak masuk akal dan ia seperti sengaja menjatuhkan telefon bimbit anda sekali sahaja untuk mengambilnya dan memecahkan ia atas alasan lagi dan kerana satu kemalangan. Ia tidak masuk akal … tetapi orang bertindak dengan cara yang sama.

Apabila anda gagal pada sesuatu, sama ada dengan blog anda atau pemasaran e-mel anda atau jika pelancaran produk terkini anda adalah flop, jangan menganggap bahawa anda tidak berguna dan hanya membuang dalam tuala. Apa yang mentakrifkan anda adalah bagaimana anda meningkat selepas jatuh.

Jadi … titik yang paling penting untuk diperhatikan adalah bahawa anda tidak sepatutnya membiarkan kegagalan mentakrifkan anda sebagai seorang manusia. Sentiasa tahu bahawa anda boleh melakukan yang lebih baik.

2. Belajar Dari Kesilapan anda

Semua orang yang paling berjaya telah belajar dari kesilapan mereka dan tidak cuba untuk mengulangi mereka. Kegagalan juga boleh dianggap sebagai maklum balas. Jika beberapa aspek perniagaan online anda gagal, bertanya kepada diri sendiri mengapa ini berlaku.

Sebagai contoh, jika pelancaran produk anda adalah flop, mesti ada sebab mengapa. Adalah niche anda tidak menguntungkan? Adakah laman jualan menukar dengan baik? Adakah anda tidak aktif merekrut sekutu?

Analisis adalah sangat penting supaya anda tidak mengulangi kesilapan yang sama. Ini adalah satu-satunya cara untuk membuat kemajuan dan berjaya.

Michael Eisner, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Disney Corporation berkata, “Kegagalan adalah baik selagi ia tidak menjadi kebiasaan.” Satu-satunya cara untuk mencegah kegagalan daripada menjadi kebiasaan adalah untuk mengambil kira keadaan anda, belajar dari kesilapan anda dan menyesuaikan diri.

Cuba untuk mengekalkan tahap tertentu detasmen supaya anda boleh menilai kegagalan anda tanpa rasa pahit. Kadang-kadang ia mungkin idea yang baik untuk berehat seketika untuk seketika dan kembali kepadanya apabila anda berada perasaan yang lebih baik. Sama ada cara, SENTIASA menganalisis kegagalan anda.

3. Stop Kediaman Pada Kegagalan anda

Anda mungkin perasan bahawa semua sesetengah orang boleh bercakap tentang adalah bagaimana kehidupan telah melayan mereka begitu teruk. Tidak kira apa yang mereka lakukan, mereka gagal pada ia disebabkan oleh nasib buruk atau keadaan yang tidak diduga.

Kami semua melihat orang seperti ini … dan semasa anda mungkin tidak tahu mengapa perkara-perkara ini berlaku kepada mereka, anda tahu bahawa perkara seperti ini sentiasa seolah-olah berlaku kepada orang-orang seperti mereka.

Keras tetapi sangat benar. Tidak menyentuh mengenai kegagalan anda. Menganalisa dan bergerak ke atas. Anda mempunyai perkara yang lebih baik di kedai untuk anda. Terlepas peluang? Tidak risau. orang-orang yang lebih baik yang datang cara anda.

pelancaran produk menjatuhkan diri? Itu ok … yang seterusnya akan menjual beribu-ribu. Memilih niche yang salah untuk mendapatkan wang? Tiada masalah besar. Anda kini tahu bagaimana untuk mencari niche dengan orang yang menunggu untuk membeli barangan. Masalah selesai.

Ia tidak dapat dielakkan kehilangan masa, tenaga dan wang apabila sesuatu yang gagal. Jika anda menyimpan memberi tumpuan kepada apa yang hilang, anda tidak akan dapat memberi tumpuan kepada apa yang anda boleh mendapat … dan terdapat begitu banyak lagi di luar sana untuk anda.

Memberi tumpuan kepada positif menguburkan kegagalan anda.

4. Model Marketers lain

Ada yang mengatakan bahawa anda perlu sentiasa belajar daripada kesilapan orang lain kerana anda tidak akan hidup cukup lama untuk membuat mereka semua diri sendiri.

Apabila cuba untuk membina perniagaan online, dan bukannya mempercayai semua gembar-gembur yang anda lihat dalam semua produk informasi yang banjir pasaran, anda akan menjadi lebih baik menonton apa yang pemasar yang berjaya lakukan. Adakah apa yang mereka lakukan dan tidak apa yang mereka katakan.

Kebanyakan pemula untuk talian kegagalan pemasaran pertemuan berulang kali kerana mereka mengikuti teori yang belum diuji dan secara membuta tuli percaya apa yang mereka membaca atau mendengar. Anda perlu menjadi lebih bijak daripada itu.

Jika apa yang anda lakukan seolah-olah gagal, maka anda perlu melihat apa yang pemasar lain yang berjaya lakukan … maka model mereka. Itu sahaja akan mengurangkan keluk pembelajaran anda dan meletakkan anda di atas jalan untuk kejayaan dalam talian.

Stop menjadi seperti lalat yang berulang kali bangs kepalanya pada tingkap dengan harapan untuk keluar apabila pintu terbuka luas untuk ia pergi melalui.

5. Menilai Kewangan Anda

Salah satu perkara besar pemasar mempunyai apabila mereka gagal adalah bahawa mereka telah kehilangan wang. Membuat wang kos produk. Menguji iklan kos wang. Outsourcing kos wang. Tidak ada semakin jauh dari ini.

Malah, untuk menjalankan apa-apa perniagaan yang anda perlukan wang. Ia seperti oksigen untuk perniagaan anda dan tanpanya, perniagaan anda akan menjadi layu dan mati. Jadi, ia adalah penting bahawa anda mempunyai sumber pendapatan yang datang untuk air pasang anda lebih jika ada usaha dalam talian gagal.

Sesetengah pemasar berhenti kerja hari mereka untuk membuat kerja-kerja perniagaan dalam talian mereka. Apabila perniagaan gagal dan bil-bil mula cerucuk, mereka mula semakin terdesak.

Pada masa-masa seperti ini, anda hanya mungkin perlu mendapatkan pekerjaan lain untuk mendapatkan kembali pada kaki anda. Tidak berasa seperti anda telah gagal dan pasti akan kehidupan yang ‘bekerja untuk lelaki itu.’

Ini hanyalah gangguan sementara … dan seperti Joel Osteen, sentiasa berkata, “A kemunduran adalah satu set untuk kembali semula.” Teruskan dan mengambil kerja itu. Ia akan merasa seperti kemunduran tetapi anda perlu faham bahawa walaupun harimau tongkat sebelum ia melompat.

Setelah anda mempunyai wang masuk, tekanan yang kewangan anda yang menyebabkan anda akan berkurangan. Anda akan dapat untuk menabung wang untuk mengekalkan pembiayaan perniagaan online anda.

Itu benar-benar bagaimana ia. Kadang-kadang anda hanya tidak mempunyai pilihan. Jangan buang usaha anda ke dalam longkang dan berhenti pemasaran dalam talian benar-benar hanya kerana anda gagal beberapa kali. Selama anda terus belajar dan lakukan, kejayaan tidak dapat dielakkan.

6. Lepaskan Need for Kelulusan Lain.

Ini adalah takut sangat biasa dan menjadikan kegagalan kelihatan lebih teruk daripada yang sebenarnya. Orang sering bimbang apa yang orang lain akan berfikir atau berkata tentang mereka apabila mereka gagal. Ia pasti benar bahawa anda akan mempunyai rakan-rakan dan ahli keluarga yang akan memberitahu anda, “Saya beritahu kamu!” apabila anda gagal.

Ada di antaranya yang boleh berada di dalamnya. Ini adalah sifat manusia. Ia juga boleh menjadi suami atau isteri atau ibu bapa anda yang tidak menyokong impian anda. Apabila anda gagal dan melihat penampilan meluluskan mereka atau mendengar kata-kata menyindir mereka, ia boleh kelihatan lebih teruk.

Kebenaran perkara ini ialah bahawa anda hanya mempunyai satu nyawa untuk hidup dan anda perlukan untuk hidup untuk diri sendiri. Tidak kira apa yang orang lain katakan atau fikirkan tentang anda. Hanya kerana orang lain fikir anda berada dalam keadaan sihat kerana gagal tidak bermakna bahawa anda benar-benar bodoh.

Cara orang melihat anda perlu mempunyai kesan sifar kepada bagaimana anda melihat diri anda. Percayalah pada diri sendiri dan tidak membayar perhatian kepada penentang.

7. Ambil Cuti

Masa menyembuhkan semua luka. Kadang-kadang apabila kegagalan benar-benar mendapat kepada anda, ia mungkin masa untuk berehat dan meletakkan beberapa ruang antara anda dan perniagaan anda. Ini akan membantu untuk mengosongkan fikiran anda supaya anda boleh berfikir secara objektif.

Walaupun mengambil berehat, anda boleh sendiri menggambarkan-dan berfikir tentang rancangan masa depan anda. Anda boleh membuat keputusan untuk mempunyai pelan sandaran untuk membetulkan apa-apa kegagalan masa depan atau masalah yang mungkin timbul.

Ambil masa untuk bersenam. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa latihan keras seperti tinju, Crossfit, sprinting, dan lain-lain bantuan orang ramai untuk melepaskan terpendam kekecewaan dan kemarahan.

Ini boleh menjadi terapeutik apabila menghadapi kegagalan. Bukannya memukul botol, anda boleh memukul beg menumbuk atau mengangkat berat berat letupan semasa sesi CrossFit. Melakukan apa yang sesuai untuk anda.

Apa yang paling penting adalah bahawa anda biarkan kegagalan make anda berhenti. Itulah akibat yang paling biasa kegagalan. Orang gagal beberapa kali dan mereka berhenti.

Jika anda membaca kisah Kolonel Sanders, anda akan sedar bahawa dia telah ditolak 1,009 kali sebelum dia akhirnya menemui seseorang yang akan menggunakan resipi. Walt Disney telah ditolak lebih 300 kali sebelum beliau menerima pembiayaan untuk Disney World.

Oleh mana-mana standard, anda boleh mengatakan bahawa lelaki ini adalah kegagalan besar-besaran … Sehingga mereka berjaya . Perbezaannya adalah bahawa mereka terus berjalan manakala orang ramai akan berhenti lama dahulu. Anda akan terus pergi jika anda gagal 1009 kali?

Bagaimana kira-kira 10 kali? Kebanyakan orang tidak dapat melepasi 2 kegagalan. Jadi apa jika anda gagal? Bukan masalah besar. Anda bangun, habuk diri anda dan bergerak ke atas. Itulah satu-satunya cara untuk berjaya … Untuk terus menjaga di. Awak boleh lakukannya.

“Saya telah terlepas lebih daripada 9000 tembakan dalam kerjaya saya. Saya telah kehilangan hampir 300 perlawanan. 26 kali, saya telah diberi kepercayaan untuk mengambil permainan pukulan menang dan terlepas. Saya telah gagal berulang-ulang kali dalam hidup saya. Dan itulah sebabnya saya berjaya. ” – Michael Jordan

Apa Ia semua bergantung kepada

Ini adalah petikan oleh Leonardo da Vinci – “Kesederhanaan adalah kecanggihan muktamad.”

Ia adalah petikan yang hebat yang perlu memohon semua aspek kehidupan anda, terutamanya apabila membina perniagaan online. Kebanyakan orang membuat internet pemasaran yang lebih sukar daripada yang sebenarnya.

Yang membeli banyak produk dan perisian sehingga mereka mendapatkan terharu. desktop komputer mereka berantakan dengan ikon dan perniagaan mereka adalah keadaan kucar-kacir kerana itu semua jadi huru-hara.

Banyak pemula juga diadakan kembali dari berjalan kerana kecenderungan mereka kepada perkara-perkara overcomplicate. Mereka membuat proses yang lebih sukar daripada ia dan kemudian merasa seperti itu semua terlalu sukar bagi mereka.

Ikuti mudah perniagaan anda dan ia akan berjaya. Ia benar-benar tidak sukar untuk melakukan ini.

dianjurkan

Ini adalah langkah pertama untuk kesederhanaan. Merancang hari anda terlebih dahulu supaya anda tahu apa tugas-tugas yang perlu dilakukan untuk hari itu. Pastikan folder dalam komputer anda adalah teratur dan mudah untuk mencari.

Menyimpan fail-fail penting dan sering digunakan pada desktop anda dan membersihkan yang lain jauh ke dalam beberapa folder lain yang bukan di skrin anda.

Dapatkan pemacu storan luaran untuk menyimpan semua fail yang anda hanya perlu menyimpan sebagai satu rekod. Ini akan menjimatkan ruang pada komputer anda dan kelajuan keadaan.

• Menguasai asas-asas

Anda perlu menguasai asas-asas sebelum beralih kepada tugas yang lebih kompleks. Jika anda tidak tahu asas-asas penciptaan video, tidak membeli video perisian yang paling mahal dan kompleks mengedit yang anda dapat melihat dan perjuangan untuk keluar.

Menghabiskan masa pembelajaran asas-asas sehingga anda memahami istilah dan pelbagai aspek penciptaan video. Sebaik sahaja anda mempunyai genggam firma asas-asas, anda boleh mengambil tugas yang lebih kompleks.

• Stick kepada asas

Sesetengah orang bekerja terbaik dengan pen dan kertas. Beberapa perancang digunakan. Yang lain menggunakan perisian seperti Trello talian dengan menginap dianjurkan. Anda hanya perlu menggunakan apa yang anda paling selesa dengan.

Jika anda mendapati ia lebih mudah untuk nota hanya scribble di atas kertas, maka berbuat demikian. Walaupun ia adalah asas dan tidak semua ‘techy’ … jika ia berfungsi untuk anda, kayu kepadanya. Ada benar-benar tidak perlu untuk menguasai Trello atau Evernote hanya kerana orang lain menggunakan ini. Melakukan apa yang sesuai untuk anda.

Sentiasa mempunyai pelan sandaran

Anda perlu melakukan yang terbaik untuk mempunyai Plan B apabila mungkin. Sebagai contoh, jika anda berhenti kerja hari anda lakukan dalam talian pemasaran sepenuh masa, pastikan anda mempunyai sekurang-kurangnya simpanan yang mencukupi untuk menampung keperluan anda selama enam bulan dalam kes sebarang keadaan yang tidak diduga.

Jika anda secara membuta tuli berhenti kerja hari anda dan perniagaan dalam talian anda tidak mengambil kira, tekanan kewangan benar-benar akan memberi kesan kepada anda dan mengambil tol pada anda mental dan emosi. Anda akan bekerja dari tempat terdesak.

Menjaga perkara-perkara mudah dan merancang dengan baik terlebih dahulu.

• Stay mendalam

Apabila anda berjaya dalam talian, anda akan terdorong untuk mendapatkan rumah yang lebih besar atau kereta yang lebih baik atau perkara yang lebih mahal sekarang bahawa anda mampu. Walaupun ganjaran sekali-sekala adalah baik untuk jiwa, tidak keterlaluan.

Jika anda membeli sebuah kereta mewah dengan bayaran bulanan yang tinggi yang memerlukan anda untuk bekerja jam gila dalam talian hanya untuk bersaing, maka anda tidak memiliki kereta. Kereta itu memiliki anda.

Perkara yang sama boleh dikatakan untuk sebarang pemilikan bahan yang menyebabkan anda stres kerana anda perlu sentiasa bekerja keras untuk mampu.

Hidup mengikut kemampuan anda. Jangan jatuh ke dalam perangkap membeli perkara yang anda tidak perlukan dengan wang yang anda tidak mempunyai, untuk menarik perhatian orang-orang yang tidak peduli. Ia adalah tekanan yang tidak perlu.

Menjaga perkara-perkara semudah mungkin dalam semua aspek kehidupan anda.

“Kos perkara yang adalah jumlah apa yang saya akan panggil kehidupan yang diperlukan untuk ditukar untuk itu, serta-merta atau dalam jangka masa panjang.” – Henry David Thoreau

Menjadi Warrior, Tidak worrier

Anda telah sampai ke penghujung buku ini. Jika anda masih membaca ini, anda telah melakukan yang lebih baik daripada kebanyakan yang akan berhenti separuh jalan.

Sekarang, semua yang anda perlu lakukan adalah memohon apa yang anda telah membaca. Manakala maklumat dalam panduan ini mungkin kelihatan mudah, yang tidak membuat ia mudah. Anda perlu menggali jauh untuk terus apabila keadaan menjadi sukar.

Do membaca semula buku ini apabila diperlukan. Cast kebimbangan anda mengetepikan dan percaya pada diri sendiri. Bertujuan untuk keseimbangan dalam hidup anda. Tahu dengan keyakinan tegas bahawa anda akan mencapai matlamat anda.

Setelah anda mempunyai kepercayaan pada diri sendiri, maka ia adalah hanya satu perkara yang meletakkan satu kaki di depan yang lain dan menjalankan. Tidak akan ada keperluan untuk tergesa-gesa atau merasa takut. Anda akan sampai ke destinasi anda tidak kira apa.

Selama anda mengambil tindakan dan melakukan apa yang anda perlu, anda benar-benar akan menjadi pemasar pahlawan. Anda akan mempunyai kesihatan anda, kecergasan anda, badan sejuk super, perniagaan online yang berjaya dan pengetahuan yang kamu lakukan semua tanpa membiarkan slaid apa-apa.

Ini adalah tidak ternilai. Senjata dan keadaan boleh berubah … tetapi pahlawan tidak. Kekal setia kepada apa yang anda pelajari dari buku ini dan anda akan menjadi tiada tandingan.

Leave a Comment