Pemasaran Afiliasi A hingga Z – Langkah Mudah untuk Memaksimumkan Potensi Anda

Menjadi dalam perniagaan pemasaran gabungan tidak begitu sukar sekarang dengan internet yang boleh anda gunakan. Ia jauh lebih mudah sekarang berbanding hari-hari ketika orang harus menggunakan telefon dan media maklumat lain hanya untuk mendapatkan kemas kini terbaru mengenai cara program mereka berjalan.

Oleh itu, dengan teknologi yang ada, dan dengan mengandaikan bahawa sekutu bekerja dari rumah, sehari dalam hidupnya akan terdengar seperti ini…

Setelah bangun dan setelah sarapan, komputer dihidupkan untuk memeriksa perkembangan baru dalam rangkaian. Sejauh pemasar, mungkin ada perkara baru yang perlu dikemas kini dan statistik untuk terus dipantau.

Reka bentuk laman web harus disemak semula. Pemasar tahu bahawa laman web yang dirancang dengan baik dapat meningkatkan pendaftaran dari pelawat. Ia juga dapat membantu dalam kadar pertukaran ahli gabungan.

Setelah selesai, sudah tiba masanya untuk menyerahkan program afiliasi ke direktori yang menyenaraikan program afiliasi. Direktori ini adalah kaedah untuk menarik orang menyertai program afiliasi anda. Cara yang pasti untuk mempromosikan program gabungan.

Masa untuk mengesan penjualan yang anda perolehi dari sekutu anda dengan adil dan tepat. Terdapat pesanan telefon dan surat untuk dijejaki.

Lihat apakah mereka pelanggan baru yang memeriksa produk. Mencatat maklumat hubungan yang mungkin menjadi sumber yang berguna pada masa akan datang.

Terdapat banyak sumber untuk diselesaikan. Iklan, sepanduk, iklan butang dan cadangan cadangan untuk diberikan kerana pemasar tahu bahawa ini adalah salah satu cara untuk memastikan lebih banyak penjualan. Yang terbaik untuk tetap kelihatan dan boleh diakses juga.

Pemasar gabungan ingat bahawa ada soalan untuk dijawab oleh pelawat. Ini mesti dilakukan dengan cepat. Tidak ada yang dapat mematikan pelanggan daripada e-mel yang tidak dijawab.

Untuk membuktikan bahawa sekutu bekerja dengan berkesan dan cekap, pertanyaan harus diberi perhatian lebih. Tidak ada yang mahu diabaikan dan pelanggan tidak selalu menjadi yang paling sabar dari semua orang. Jawapan pantas yang seharusnya kelihatan profesional tetapi juga mesra.

Dalam proses melakukan semua keperluan, pemasar log masuk ke ruang sembang di mana dia berinteraksi dengan ahli gabungan lain dan mereka yang berada di bawah program yang sama. Di sinilah mereka dapat membincangkan perkara mengenai cara mempromosikan produk mereka dengan sebaik-baiknya.

Ada perkara yang perlu dipelajari dan ini adalah proses berterusan. Berkongsi petua dan nasihat adalah cara yang baik untuk menunjukkan sokongan. Mungkin ada orang lain di luar sana yang ingin bergabung dan mungkin terpikat dengan perbincangan yang sedang berlangsung. Tidak ada salahnya menganggap peluang apa yang akan datang.

Surat berita dan ezine telah dikemas kini beberapa hari yang lalu, jadi sudah tiba masanya bagi pemasar afiliasi untuk melihat apakah ada beberapa perkara baru yang berlaku di pasaran. Ini akan ditulis dalam penerbitan pemasar untuk diedarkan kepada pelanggan lama dan baru.

Penerbitan yang sama ini juga merupakan alat penting untuk mengikuti perkembangan produk yang baru diperkenalkan. Pemasar telah membuat penjualan dan promosi yang mungkin ingin diketahui oleh pelanggan. Selain itu, mereka harus mengikuti tarikh akhir penjualan ini yang ditulis dalam penerbitan.

Inilah masanya untuk menunjukkan penghargaan kepada mereka yang telah membantu pemasar dalam promosi dan penjualan meningkat. Tidak seperti menyebut orang, laman web mereka dan proses yang telah mereka lakukan yang menjadikan semuanya berjalan lancar.

Sudah tentu, ini akan disiarkan di buletin. Antara maklumat yang lebih penting yang telah ditulis.

Pemasar masih mempunyai masa untuk menulis cadangan kepada mereka yang menginginkan sumber yang dipercayai untuk produk yang dipromosikan. Ada juga masa untuk menghantar beberapa komen mengenai bagaimana menjadi pemasar afiliasi yang berjaya di laman web di mana terdapat banyak wannabees.

Dua objektif dilakukan pada masa yang sama. Pemasar dapat mempromosikan produk dan juga program yang mereka jalani. Siapa tahu, seseorang mungkin cenderung untuk menyertainya.

Masa berlalu. Melewatkan makan tengah hari tetapi cukup puas dengan tugas yang dilakukan. Waktu tidur….

Ok, jadi ini mungkin tidak semua dapat dilakukan dalam sehari. Tetapi kemudian, ini memberi anda idea tentang bagaimana pemasar afiliasi, yang berdedikasi, menghabiskan hari pemasaran.

Adakah kejayaan itu menjulang atau apa?

3 Perkara Yang Perlu Diperolehi Semua Pemasar Gabungan Dalam Talian

Setiap pemasar afiliasi sentiasa mencari pasaran yang berjaya yang memberikan gaji terbesar. Kadang kala mereka berpendapat bahawa ia adalah formula ajaib yang tersedia untuk mereka. Sebenarnya, ia lebih rumit daripada itu. Ini hanya amalan pemasaran yang baik yang telah terbukti selama bertahun-tahun kerja keras dan dedikasi.

Terdapat taktik yang sebelumnya berfungsi dengan pemasaran dalam talian dan terus bekerja di dunia pemasaran gabungan dalam talian hari ini. Dengan tiga petua pemasaran teratas ini, anda akan dapat meningkatkan penjualan dan bertahan dalam pemasaran gabungan dalam talian.

Apakah tiga taktik ini?

1. Menggunakan laman web yang unik untuk mempromosikan setiap produk terpisah yang anda pasarkan. Jangan sertakan semuanya hanya untuk menjimatkan wang untuk hosting web. Sebaiknya laman web memberi tumpuan kepada setiap produk dan tidak lebih dari itu.

Selalu sertakan ulasan produk di laman web sehingga pengunjung akan mempunyai pemahaman awal tentang apa yang dapat dilakukan oleh produk kepada mereka yang membelinya. Sertakan juga testimoni dari pengguna yang sudah mencuba produk tersebut.

Pastikan bahawa pelanggan ini lebih bersedia untuk membenarkan anda menggunakan nama dan foto mereka di laman produk tertentu yang anda pasarkan.

Anda juga boleh menulis artikel yang menyoroti penggunaan produk dan memasukkannya ke laman web sebagai halaman tambahan. Jadikan halaman menarik menarik dan sertakan panggilan untuk bertindak berdasarkan maklumat tersebut. Setiap tajuk mesti menarik pembaca untuk mencuba dan membaca lebih banyak, bahkan menghubungi anda. Serlahkan mata istimewa anda. Ini akan membantu pembaca anda untuk mengetahui apa halaman tersebut dan ingin mengetahui lebih lanjut.

2. Tawarkan laporan percuma kepada pembaca anda. Sekiranya boleh, letakkannya di bahagian paling atas halaman anda sehingga tidak terlepas. Cuba buat mesej autoresponder yang akan dihantar kepada mereka yang memasukkan maklumat peribadi mereka ke dalam kotak pendaftaran anda. Menurut penyelidikan, penjualan ditutup biasanya pada hubungan ketujuh dengan prospek.

Hanya dua perkara yang mungkin berlaku dengan laman web sahaja: penjualan tertutup atau prospek meninggalkan halaman dan tidak akan kembali lagi. Dengan meletakkan maklumat yang berguna ke dalam peti masuk mereka pada jangka waktu tertentu, anda akan mengingatkan mereka tentang produk yang mereka fikirkan mereka inginkan kemudian dan akan mengetahui bahawa penjualan ditutup. Pastikan bahawa kandungan ditujukan kepada alasan tertentu untuk membeli produk. Jangan membuatnya seperti nada jualan.

Fokus pada perkara penting seperti bagaimana produk anda dapat menjadikan hidup dan perkara lebih mudah dan menyeronokkan. Sertakan baris subjek yang menarik dalam e-mel. Seboleh-bolehnya, elakkan menggunakan perkataan “percuma” kerana masih ada penapis spam yang lebih lama yang membuang kandungan semacam itu ke sampah sebelum ada yang membacanya terlebih dahulu. Yakinkan mereka yang mendaftar untuk mendapatkan laporan percuma anda bahawa mereka akan kehilangan sesuatu yang besar sekiranya mereka tidak memanfaatkan produk dan perkhidmatan anda.

3. Dapatkan jenis lalu lintas yang disasarkan ke produk anda. Cuba fikirkan, jika orang yang mengunjungi laman web anda tidak berminat dengan apa yang anda tawarkan, mereka akan menjadi antara mereka yang bergerak dan tidak akan kembali lagi. Tulis artikel untuk penerbitan dalam e-zines dan e-laporan. Dengan cara ini, anda dapat mencari penerbitan yang memfokuskan pada pelanggan sasaran anda dan apa yang anda buat mungkin menarik minat mereka.

Cuba tulis sekurang-kurangnya 2 artikel seminggu, dengan panjang sekurang-kurangnya 300-600 perkataan.

Dengan menulis dan mengekalkan artikel ini secara berterusan, anda dapat menjana sebanyak 100 pembaca yang disasarkan ke laman web anda dalam sehari.

Sentiasa ingat bahawa hanya 1 daripada 100 orang yang cenderung membeli produk anda atau mendapatkan perkhidmatan anda. Sekiranya anda dapat menjana sebanyak 1,000 klik yang disasarkan untuk laman web anda dalam sehari, itu bermakna anda boleh membuat 10 penjualan berdasarkan statistik purata.

Taktik yang diberikan di atas tidak begitu sukar untuk dilakukan, jika anda memikirkannya. Ia hanya memerlukan sedikit masa dan rancangan tindakan dari pihak anda.

Cuba gunakan petua ini untuk beberapa program pemasaran gabungan. Anda akhirnya dapat mengekalkan sumber pendapatan yang baik dan bertahan dalam perniagaan ini yang tidak dapat dilakukan oleh semua pemasar.

Selain itu, fikirkan gaji besar yang akan anda terima…

3 Kaedah Teratas Untuk Meningkatkan Komisen Gabungan Anda Semalaman

Dunia pemasaran afiliasi yang ideal tidak memerlukan laman web anda yang dimenangi, berurusan dengan pelanggan, bayaran balik, pengembangan dan penyelenggaraan produk. Ini adalah salah satu kaedah termudah untuk melancarkan perniagaan dalam talian dan memperoleh lebih banyak keuntungan.

Dengan andaian anda sudah mengikuti program afiliasi, apakah perkara seterusnya yang ingin anda lakukan? Berganda, atau tiga kali ganda, komisen anda, bukan? Bagaimana anda melakukannya?

Berikut adalah beberapa petua hebat untuk meningkatkan komisen program afiliasi anda dalam sekelip mata.

1. Ketahui program dan produk terbaik untuk dipromosikan. Jelas sekali, anda ingin mempromosikan program yang membolehkan anda memperoleh keuntungan terbesar dalam masa sesingkat mungkin.

Terdapat beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan dalam memilih program sedemikian. Pilih yang mempunyai struktur komisen yang murah hati. Mempunyai produk yang sesuai dengan khalayak sasaran anda. Dan itu mempunyai rekod prestasi yang baik untuk membayar afiliasi mereka dengan mudah dan tepat waktu. Sekiranya anda tidak dapat meningkatkan pelaburan anda, buang program tersebut dan terus mencari yang lebih baik.

Terdapat beribu-ribu program afiliasi dalam talian yang memberi anda alasan untuk memilih. Anda mungkin mahu memilih yang terbaik untuk mengelakkan kehilangan dolar iklan anda.

Tulis laporan percuma atau ebook pendek untuk diedarkan dari laman web anda. Ada kemungkinan besar bahawa anda bersaing dengan ahli gabungan lain yang mempromosikan program yang sama. Sekiranya anda mula menulis laporan pendek yang berkaitan dengan produk yang anda promosikan, anda akan dapat membezakan diri anda dengan gabungan lain.

Dalam laporan tersebut, berikan beberapa maklumat berharga secara percuma. Sekiranya boleh, tambahkan beberapa cadangan mengenai produk. Dengan ebook, anda mendapat kredibiliti. Pelanggan akan melihatnya dalam diri anda dan mereka akan tertarik untuk mencuba apa yang anda tawarkan.

2. Kumpulkan dan simpan alamat e-mel mereka yang memuat turun ebook percuma anda. Ini adalah fakta yang diketahui bahawa orang tidak melakukan pembelian pada permintaan pertama. Anda mungkin ingin menghantar mesej anda lebih dari enam kali untuk membuat penjualan.

Ini adalah alasan mudah mengapa anda harus mengumpulkan maklumat hubungan mereka yang memuat turun laporan dan ebook anda. Anda boleh membuat susulan pada kenalan ini untuk mengingatkan mereka untuk membuat pembelian daripada anda.

Dapatkan maklumat hubungan prospek sebelum menghantarnya ke laman web vendor. Perlu diingat bahawa anda memberikan iklan percuma untuk pemilik produk. Anda dibayar hanya semasa anda membuat penjualan. Sekiranya anda menghantar prospek terus ke vendor, kemungkinan mereka akan hilang selamanya.

Tetapi apabila anda mendapat nama mereka, anda selalu dapat menghantar pesanan pemasaran lain kepada mereka agar dapat memperoleh komisen berterusan dan bukannya penjualan sekali sahaja.

Terbitkan buletin dalam talian atau Ezine. Adalah lebih baik untuk mencadangkan produk kepada orang yang anda kenali daripada menjual kepada orang asing. Inilah tujuan di sebalik penerbitan buletin anda sendiri. Ini juga membolehkan anda menjalin hubungan berdasarkan kepercayaan dengan pelanggan anda.

Strategi ini adalah keseimbangan antara memberikan maklumat berguna dengan tahap penjualan. Sekiranya anda terus menulis editorial yang bermaklumat, anda akan dapat membina rasa timbal balik dalam pembaca anda yang boleh menyebabkan mereka menyokong anda dengan membeli produk anda.

3. Minta komisen lebih tinggi daripada biasa dari peniaga. Sekiranya anda sudah berjaya dengan promosi tertentu, anda harus mencuba dan mendekati peniaga dan merundingkan komisen peratusan untuk penjualan anda.

Sekiranya peniaga itu pintar, dia mungkin akan mengabulkan permintaan anda daripada kehilangan aset berharga dalam diri anda. Perlu diingat bahawa anda adalah pelaburan tanpa risiko kepada peniaga anda; jadi jangan malu untuk meminta penambahan dalam komisen anda. Cubalah bersikap munasabah mengenainya.

Tulis iklan bayar Per Klik yang kuat. Mesin pencari PPC adalah kaedah pengiklanan dalam talian yang paling berkesan. Sebagai ahli gabungan, anda boleh menjana pendapatan kecil hanya dengan menguruskan kempen PPC seperti Google AdWords dan Overture. Maka anda harus mencuba dan mengawasinya untuk melihat iklan mana yang lebih berkesan dan iklan mana yang harus dilupuskan.

Cubalah strategi ini dan lihat perbezaan yang dapat dibuat untuk pemeriksaan komisen anda dalam waktu yang singkat.

Rangkaian Afiliasi Mana Yang Perlu Diperhatikan Semasa Mempromosikan

Terdapat banyak kisah seram mengenai program dan rangkaian afiliasi. Orang-orang telah mendengar mereka berulang kali, bahawa ada juga yang berhati-hati untuk bergabung. Cerita yang mungkin mereka dengar adalah yang berkaitan dengan program haram atau skema piramid. Pada dasarnya, pasaran seperti ini tidak mempunyai produk yang sebenar dan bernilai.

Anda tidak mahu dikaitkan dengan skema ini. Sudah jelas anda mahu bersama program yang menawarkan produk berkualiti tinggi yang akan anda sokong. Semakin banyak mereka yang telah bergabung dan telah berjaya sangat membuktikan bahawa terdapat banyak program afiliasi yang boleh dipercayai dan berkualiti di luar sana.

Mengapa mengambil bahagian dalam program gabungan?

Ia membolehkan anda bekerja sambilan. Ini memberi anda peluang untuk membina sisa pendapatan yang lumayan. Dan ini menjadikan anda pemilik perniagaan kecil. Program afiliasi telah menghasilkan banyak jutawan. Mereka adalah kesaksian hidup tentang bagaimana kerja keras; mencari, memotivasi dan melatih orang lain secara berterusan.

Sekiranya anda memutuskan untuk menyertainya, anda mesti ambil perhatian bahawa anda menghadapi sesuatu yang sesuai dengan kemampuan anda.

Ini akan menjadi jaminan bahawa anda mampu melakukan apa sahaja untuk berjaya.

Bagaimana anda memilih program afiliasi yang baik untuk dipromosikan? Berikut adalah beberapa petua yang mungkin ingin anda perhatikan sebelum memilihnya:

1. Program yang anda suka dan minat. Salah satu kaedah terbaik untuk mengetahui apakah jenis program yang ingin anda promosikan adalah jika anda berminat untuk membeli produk itu sendiri. Sekiranya demikian, kemungkinan besar, ada banyak orang lain yang juga berminat dengan program dan produk yang sama.

2. Cari program yang berkualiti tinggi. Sebagai contoh, cari yang berkaitan dengan banyak pakar dalam industri tertentu. Dengan cara ini, anda yakin bahawa standard program yang akan anda sertai.

3. Sertailah dalam produk yang menawarkan produk sebenar dan berdaya maju. Bagaimana anda tahu ini? Lakukan kajian awal. Sekiranya boleh, lacak sebilangan ahli dan pelanggan untuk memberi anda testimoni mengenai kredibiliti program ini.

4. Program yang memenuhi target pasaran yang semakin meningkat. Ini akan memastikan anda akan ada permintaan yang lebih banyak dan berterusan untuk rujukan anda. Buat pertanyaan. Terdapat forum dan perbincangan yang boleh anda sertai untuk mendapatkan maklum balas yang baik dan boleh dipercayai.

5. Program dengan rancangan pampasan yang membayar sisa pendapatan dan pembayaran 30% atau lebih akan menjadi pilihan yang tepat. Terdapat beberapa program yang menawarkan pampasan seperti ini. Cari dengan teliti. Jangan buang masa anda dengan program yang tidak memberi banyak penghargaan atas usaha anda.

Ketahui kuota minimum yang mesti anda capai atau sasaran penjualan yang terlalu sukar dicapai. Beberapa program afiliasi mengenakan prasyarat sebelum anda mendapat komisen anda. Pastikan anda mampu memenuhi kehendak mereka.

Pilih salah satu yang mempunyai banyak alat dan sumber yang dapat membantu anda mengembangkan perniagaan dalam masa sesingkat mungkin. Tidak semua program gabungan mempunyai kemampuan ini. Gunakanlah anda yang memutuskannya dengan banyak alat bantu yang boleh anda gunakan.

Periksa sama ada program ini mempunyai sistem terbukti yang dapat membolehkan anda memeriksa rangkaian dan pampasan anda. Juga periksa sama ada ia ada dalam talian untuk anda periksa bila-bila masa dan di mana sahaja.

9. Program yang memberikan insentif yang kuat kepada ahli untuk memperbaharui keahlian mereka setiap kali. Program gabungan yang memberikan bantuan dan peningkatan berterusan untuk produknya mempunyai kecenderungan untuk mengekalkan anggotanya. Perkara-perkara ini dapat menjamin pertumbuhan rangkaian anda.

10. Ketahui perkara-perkara yang tidak digemari oleh ahli dalam sesuatu program. Seperti yang disebutkan di atas, anda boleh melakukan pemeriksaan di forum perbincangan. Sekiranya anda mengenali seseorang dalam program yang sama, ada salahnya bertanya adakah banyak kelemahan yang terlibat.

Mempunyai pengetahuan yang mendalam dan mendalam mengenai program dan rangkaian afiliasi yang akan anda promosikan.

Mengetahui jenis program yang anda lakukan akan membuat anda menjangkakan dan mencegah sebarang masalah masa depan yang mungkin anda hadapi.

Begitu Banyak Program Afiliasi! Yang Mana Saya Pilih?

Tanya soalan terlebih dahulu sebelum anda menyertai program gabungan. Lakukan sedikit kajian mengenai pilihan program yang ingin anda sertai. Dapatkan beberapa jawapan kerana ia akan menjadi penentu kepada apa yang anda akan capai di kemudian hari.

Adakah kos untuk anda sertai? Sebilangan besar program afiliasi yang ditawarkan hari ini benar-benar percuma. Oleh itu, mengapa perlu membayar mereka yang mengenakan sejumlah dolar sebelum bergabung.

Bilakah mereka mengeluarkan cek komisen? Setiap program berbeza. Beberapa mengeluarkan cek mereka sebulan sekali, setiap suku tahun, dll. Pilih yang sesuai dengan pilihan waktu pembayaran anda. Banyak program afiliasi menetapkan jumlah komisen minimum yang mesti dipenuhi atau dilebihi oleh sekutu agar cek mereka dikeluarkan.

Berapakah nisbah hit per penjualan? Ini adalah jumlah rata-rata klik pada sepanduk atau pautan teks yang diperlukan untuk menjana penjualan berdasarkan semua statistik gabungan. Faktor ini sangat penting kerana ini akan memberitahu anda berapa banyak lalu lintas yang mesti anda hasilkan sebelum anda dapat komisen dari penjualan.

Bagaimana rujukan dari laman web afiliasi dilacak dan untuk berapa lama rujukan itu kekal dalam sistem? Anda harus cukup yakin dengan program ini untuk mengesan orang yang anda rujuk dari laman web anda. Ini adalah satu-satunya cara yang boleh anda nyatakan untuk penjualan. Tempoh masa orang-orang itu berada dalam sistem juga penting. Ini kerana sebilangan pelawat tidak membeli pada mulanya tetapi mungkin ingin kembali kemudian untuk membuat pembelian.

Ketahui apakah anda masih akan mendapat kredit untuk penjualan tersebut jika ia dilakukan beberapa bulan dari hari tertentu.

Apakah jenis statistik gabungan yang ada? Pilihan program afiliasi anda semestinya mampu menawarkan statistik terperinci. Mereka mesti tersedia dalam talian bila-bila masa anda memutuskan untuk memeriksanya. Memeriksa statistik individu anda secara berterusan adalah penting untuk mengetahui berapa banyak tera, hit dan penjualan yang telah dihasilkan dari laman web anda. Tayangan adalah berapa kali pautan atau pautan teks dilihat oleh pelawat laman web anda. Pukul adalah klik pada sepanduk atau pautan teks.

Adakah program gabungan juga membayar hits dan tayangan selain komisen penjualan? Penting bahawa tayangan dan klik juga dibayar, kerana ini akan menambah pendapatan yang anda dapat dari komisen penjualan. Ini sangat penting sekiranya program yang anda jalani menawarkan penjualan yang rendah sehingga dapat mencapai nisbah.

Siapa peruncit dalam talian? Ketahui dengan siapa anda berniaga untuk mengetahui sama ada syarikat itu benar-benar kukuh. Ketahui produk yang mereka jual dan jumlah purata yang mereka capai. Semakin banyak anda mengetahui mengenai peruncit yang menawarkan program afiliasi kepada anda, semakin mudah bagi anda untuk mengetahui apakah program itu benar-benar sesuai untuk anda dan laman web anda.

Adakah afiliasi program satu peringkat atau dua peringkat? Program satu peringkat membayar anda hanya untuk perniagaan yang anda sendiri hasilkan. Program dua peringkat membayar anda untuk perniagaan, dan juga membayar komisen atas penjualan yang dihasilkan oleh mana-mana afiliasi yang anda taja dalam program anda. Beberapa program dua peringkat bahkan membayar sedikit untuk setiap afiliasi baru yang anda taja. Lebih seperti bayaran pengambilan.

Terakhir, berapakah jumlah komisen yang dibayar? 5% – 20% adalah komisen yang dibayar oleh kebanyakan program. .01% – .05% adalah jumlah yang dibayar untuk setiap klik. Sekiranya anda menjumpai program yang juga membayar tayangan, jumlah yang dibayar sama sekali tidak. Seperti yang dapat anda lihat dari angka-angka tersebut, anda sekarang akan memahami mengapa nisbah jumlah jualan dan nisbah hit hingga penjualan adalah penting.

Ini adalah beberapa soalan yang perlu dijawab terlebih dahulu sebelum anda memasuki program afiliasi. Anda harus mengetahui banyak aspek penting yang harus dimiliki oleh program pilihan anda sebelum memasukkannya ke laman web anda. Cuba tanyakan pilihan program afiliasi anda kepada soalan-soalan ini. Ini dapat membantu anda memilih program yang sesuai untuk laman web anda dari antara banyak yang ada.

Inilah Cara Mengelakkan 3 Kesalahan Afiliasi Paling Umum

Pemasaran afiliasi adalah salah satu kaedah yang paling berkesan dan berkesan untuk menjana wang dalam talian. Program ini memberi peluang kepada semua orang untuk menjana keuntungan melalui Internet. Oleh kerana program pemasaran afiliasi ini mudah disatukan, dilaksanakan dan membayar komisen secara berkala, semakin banyak orang kini bersedia dalam perniagaan ini.

Namun, seperti semua perniagaan, terdapat banyak perangkap dalam perniagaan pemasaran afiliasi. Melakukan beberapa kesalahan yang paling biasa akan menyebabkan pemasar mengambil sebahagian besar dari keuntungan yang mereka peroleh setiap hari. Itulah sebabnya lebih baik menghindarinya daripada menyesal pada akhirnya.

Kesalahan nombor 1: Memilih ahli gabungan yang salah.

Ramai orang ingin memperoleh hasil dari pemasaran sekutu secepat mungkin. Dengan tergesa-gesa menjadi sebahagian daripada mereka, mereka cenderung memilih produk kereta. Ini adalah jenis produk yang difikirkan oleh program ini “panas”. Mereka memilih produk yang diminati tanpa benar-benar mempertimbangkan apakah produk itu menarik bagi mereka. Ini bukan langkah yang sangat bijak.

Daripada memilih kereta, pilih produk yang sangat anda minati. Untuk usaha yang berjaya, anda perlu meluangkan masa untuk merancang dan mengetahui tindakan anda.

Pilih produk yang menarik bagi anda. Kemudian buat kajian mengenai produk tersebut untuk melihat apakah produk tersebut diminati. Mempromosikan produk yang lebih anda gemari adalah lebih mudah daripada mempromosikan produk untuk mendapatkan keuntungan sahaja.

Kesalahan nombor 2: Menyertai terlalu banyak program afiliasi.

Oleh kerana program afiliasi sangat mudah bergabung, anda mungkin tergoda untuk bergabung dengan banyak program afiliasi untuk mencuba dan memaksimumkan pendapatan yang akan anda perolehi. Selain itu anda mungkin berfikir bahawa tidak ada yang salah dan tidak rugi dengan menjadi sebahagian daripada program afiliasi.

Benar, itu adalah kaedah yang baik untuk mempunyai pelbagai sumber pendapatan. Walau bagaimanapun, menyertai pelbagai program dan berusaha mempromosikan semuanya sekaligus akan menghalang anda daripada menumpukan perhatian pada setiap program tersebut.

Keputusan? Potensi maksimum program afiliasi anda tidak direalisasikan dan pendapatan yang dijana tidak akan seberat yang anda fikirkan pada awalnya. Kaedah terbaik untuk mendapatkan hasil yang sangat baik adalah dengan menyertai hanya satu program yang membayar sekurang-kurangnya 40% komisen. Kemudian berikan usaha terbaik anda dengan mempromosikan produk anda dengan penuh semangat. Sebaik sahaja anda melihat bahawa ia sudah mendapat keuntungan yang berpatutan, maka mungkin sekarang anda boleh bergabung dengan program afiliasi lain.

Tekniknya ialah melakukannya dengan perlahan tetapi pasti. Sebenarnya tidak perlu terburu-buru dalam perkara, terutama dengan pemasaran afiliasi. Dengan cara berjalan, masa depan tampak cerah dan nampaknya pemasaran afiliasi juga akan bertahan lama.

Kesalahan nombor 3: Tidak membeli produk atau menggunakan perkhidmatan.

Sebagai ahli gabungan, tujuan utama anda adalah mempromosikan produk atau perkhidmatan secara berkesan dan meyakinkan dan mencari pelanggan. Untuk mencapai tujuan ini, anda mesti dapat menyampaikan kepada pelanggan bahawa produk dan perkhidmatan tertentu. Oleh itu, sukar bagi anda untuk melakukan ini apabila anda sendiri belum mencuba perkara ini. Oleh itu, anda akan gagal mempromosikan dan mengesyorkannya dengan meyakinkan. Anda juga akan gagal mewujudkan keinginan pelanggan untuk memanfaatkan apa sahaja yang anda tawarkan.

Cuba produk atau perkhidmatan secara peribadi terlebih dahulu sebelum anda mendaftar sebagai ahli gabungan untuk melihat apakah ia benar-benar memberikan apa yang dijanjikan. Sekiranya anda telah melakukannya, maka anda adalah salah satu bukti yang boleh dipercayai dan hidup yang mengetahui kelebihan dan kekurangannya. Pelanggan anda akan merasakan keikhlasan dan kejujuran dalam diri anda dan ini akan mendorong mereka untuk mencuba sendiri.

Banyak pemasar afiliasi melakukan kesalahan ini dan membayar banyak tindakan mereka. Untuk tidak terjerumus dalam situasi yang sama dengan mereka, cubalah melakukan segala-galanya agar tidak melakukan kesalahan yang sama.

Masa adalah kunci. Luangkan masa untuk menganalisis strategi pemasaran anda dan periksa apakah Anda berada di landasan yang benar. Sekiranya dilakukan dengan betul, anda akan dapat memaksimumkan program pemasaran afiliasi anda dan memperoleh keuntungan yang lebih tinggi.

Menggunakan Cadangan Produk Untuk Meningkatkan Pokoknya

Dalam pemasaran gabungan, terdapat banyak cara untuk meningkatkan pendapatan dan mengekalkan akaun yang telah anda kerjakan dengan bersungguh-sungguh. Sebilangan besar teknik dan taktik dapat dipelajari dengan mudah. Tidak perlu pergi ke mana sahaja dan lebih jauh. Mereka boleh didapati dalam talian, 24 jam sehari dan 7 hari seminggu.

Salah satu cara yang lebih penting untuk meningkatkan pemasaran dan pemasaran afiliasi adalah dengan menggunakan cadangan produk. Ramai pemasar tahu bahawa ini adalah salah satu cara yang paling berkesan dalam mempromosikan produk tertentu.

Sekiranya pelanggan atau pengunjung cukup mempercayai anda, mereka pasti akan mempercayai cadangan anda. Walaupun begitu, berhati-hati dalam menggunakan pendekatan ini. Sekiranya anda mula mempromosikan segala-galanya dengan cadangan, kredibiliti anda akan semakin lemah.

Ini dilihat terutamanya apabila cadangan nampaknya berlebihan dan tanpa banyak pahala.

Jangan takut untuk menyebut perkara yang anda tidak suka mengenai produk atau perkhidmatan yang diberikan. Daripada kehilangan poin untuk anda, ini akan menjadikan cadangan anda lebih realistik dan cenderung meningkatkan kredibiliti anda.

Tambahan pula, jika pengunjung anda benar-benar berminat dengan apa yang anda tawarkan, mereka akan lebih senang mengetahui apa yang baik mengenai produk tersebut, apa yang tidak begitu baik, dan bagaimana produk itu akan memberi manfaat kepada mereka.

Semasa anda mengesyorkan produk tertentu, ada beberapa perkara yang perlu diingat mengenai cara membuatnya berkesan dan untuk keuntungan anda.

Kedengaran seperti pakar yang sebenar dan terkemuka dalam bidang anda.

Ingat persamaan sederhana ini: Rintangan harga berkurang secara langsung dengan kepercayaan. Sekiranya pengunjung anda merasa dan percaya bahawa anda adalah pakar dalam bidang anda, mereka lebih cenderung untuk membuat pembelian tersebut. Sebaliknya, jika anda tidak menunjukkan keyakinan dan keyakinan diri dalam menyokong produk anda, mereka mungkin akan merasakan hal yang sama dan akan mencari produk atau perkhidmatan lain yang lebih dipercayai.

Bagaimana anda mewujudkan aura kepakaran ini? Dengan menawarkan penyelesaian yang unik dan baru mereka tidak akan mendapat tempat lain. Tunjukkan bukti bahawa apa yang anda promosikan berfungsi seperti yang dijanjikan. Paparkan testimoni dan sokongan yang menonjol dari keperibadian yang dihormati dan dikenali, dalam bidang yang berkaitan tentu saja.

Elakkan gembar-gembur dengan segala cara. Lebih baik membunyikan kunci rendah dan yakin diri, daripada menjerit dan meminta perhatian. Selain itu, anda tidak mahu terdengar tidak profesional dan pemikiran itu berpegang pada calon pelanggan dan pelanggan anda, sekarang juga? Paling bagus untuk kelihatan keren dan yakin pada masa yang sama.

Dan ingat; prospek tidak bodoh. Mereka sebenarnya beralih kepada pakar dan mungkin sudah mengetahui perkara yang anda tahu. Sekiranya anda menyokong tuntutan anda dengan fakta dan data yang sukar, mereka dengan senang hati akan meletakkan wang bernilai ratusan, atau bahkan ribuan untuk promosi anda. Tetapi jika tidak, mereka cukup pintar untuk mencuba pesaing anda dan apa yang mereka tawarkan.

Semasa mengesyorkan produk, anda juga perlu memberikan percuma promosi. Orang sudah biasa dengan konsep menawarkan percuma untuk mempromosikan produk yang anda menang. Tetapi sangat sedikit orang yang melakukan ini untuk mempromosikan produk gabungan. Cuba tawarkan percuma yang boleh mempromosikan atau bahkan mempunyai beberapa maklumat mengenai produk atau perkhidmatan anda.

Sebelum anda menambahkan cadangan untuk produk anda, anda harus mencuba dan menguji produk dan sokongan.

Jangan menghadapi risiko mempromosikan produk dan perkhidmatan sampah. Cuba fikirkan berapa lama masa anda membina kredibiliti dan kepercayaan di kalangan pengunjung anda. Semua yang diperlukan untuk memusnahkannya adalah satu kesalahan besar dari pihak anda.

Sekiranya boleh, dapatkan cadangan produk yang anda percayai 100%. Uji sokongan produk sebelum anda mula memastikan bahawa orang yang anda rujuk tidak akan ditinggalkan tinggi dan kering apabila masalah tiba-tiba timbul.

Lihat pasaran afiliasi anda dan lihat strategi yang anda gunakan. Anda mungkin tidak memfokus pada cadangan yang perlu dimiliki oleh produk anda. Rencana tindakan anda kadang-kadang bukan satu-satunya perkara yang menjadikan program anda berfungsi.

Cubalah cadangan produk dan jadilah antara mereka yang telah membuktikan nilainya.

Keuntungan Mudah Menggunakan PPC Dalam Perniagaan Pemasaran Afiliasi Anda

PPC adalah salah satu daripada empat jenis asas Mesin Pencari. PPC juga merupakan salah satu kaedah pengiklanan internet yang paling efektif dari segi kos. Menurut majalah Forbes, PPC atau Pay Per Click, berjumlah 2 miliar dolar setahun dan dijangka meningkat menjadi sekitar 8 miliar dolar pada tahun 2008.

Mari kita lihat dengan cepat bagaimana Mesin Pencari PPC berfungsi.

Enjin ini membuat senarai dan menilainya berdasarkan jumlah tawaran yang sanggup dibayar oleh pemilik laman web untuk setiap klik dari mesin carian itu. Pengiklan menawar satu sama lain untuk mendapatkan kedudukan yang lebih tinggi untuk kata kunci atau frasa tertentu.

Penawar tertinggi untuk kata kunci atau frasa tertentu kemudian akan menjadikan laman web tersebut sebagai nombor 1 di Mesin Pencari PPC diikuti oleh penawar tertinggi kedua dan ketiga, hingga nombor terakhir yang memberikan tawaran pada kata kunci atau frasa yang sama. Iklan anda kemudian akan muncul dengan jelas pada halaman hasil berdasarkan tawaran jumlah dolar yang anda akan setuju untuk membayar setiap klik.

Bagaimana anda menjana wang dengan menggunakan PPC ke dalam perniagaan pemasaran afiliasi anda?

Sebilangan besar program afiliasi hanya membayar apabila penjualan dibuat atau petunjuk disampaikan setelah pengunjung membuat klik di laman web anda. Pendapatan anda tidak akan selalu sama kerana bergantung pada kandungan laman web dan pasaran lalu lintas.

Sebab mengapa anda harus memasukkan PPC ke dalam program pemasaran afiliasi anda adalah bahawa penghasilan lebih mudah dibuat daripada program afiliasi jenis lain yang tidak menggunakan PPC. Dengan cara ini, anda akan memperoleh keuntungan berdasarkan klik-tayang yang akan diperoleh pengunjung anda di laman web pengiklan. Tidak seperti beberapa program, anda tidak dibayar setiap penjualan atau tindakan.

PPC boleh menjadi sangat berguna di laman web anda. Dengan PPC Search Engines yang digabungkan ke dalam program afiliasi anda, anda akan dapat keuntungan dari pengunjung yang tidak berminat dengan produk atau perkhidmatan anda. Orang yang sama meninggalkan laman web anda dan tidak pernah kembali.

Anda tidak hanya akan mendapat komisen bukan sahaja dari mereka yang hanya mencari di web dan mencari produk dan perkhidmatan yang mereka mahukan tetapi anda juga dapat membina pengiktirafan laman web anda sebagai sumber yang berharga. Pengunjung yang telah menemui apa yang mereka perlukan dari laman web anda kemungkinan akan kembali dan meninjau apa yang anda tawarkan dengan lebih dekat. Kemudian mereka akhirnya akan kembali mencari di web untuk produk lain.

Program gabungan seperti ini juga merupakan kaedah mudah bagi anda untuk menjana lebih banyak pendapatan tambahan. Sebagai contoh, apabila pelawat di laman web anda melakukan carian di PPC Search Engine dan mengklik senarai iklan pengiklan, akaun pengiklan kemudiannya akan dikurangkan kerana klik itu. Dengan ini, anda akan mendapat pampasan 30% hingga 80% dari jumlah tawaran pengiklan.

PPC bukan sahaja sumber menjana keuntungan yang mudah; ia juga dapat membantu anda mempromosikan laman web anda sendiri. Sebilangan besar program membenarkan komisen yang diterima dibelanjakan untuk beriklan dengan mereka dengan serta-merta dan tanpa syarat memperoleh minimum. Ini adalah salah satu kaedah yang lebih berkesan untuk menukar pelawat mentah anda dengan peselancar yang disasarkan yang mempunyai lebih banyak kecenderungan untuk membeli produk dan perkhidmatan anda.

Apa yang akan berlaku sekiranya anda menggabungkan PPC ke dalam program afiliasi anda?

PPC biasanya mempunyai alat afiliasi yang siap digunakan yang dapat disatukan dengan mudah ke dalam laman web anda. Alat yang paling biasa adalah kotak carian, sepanduk, pautan teks dan beberapa halaman ralat 404. Sebilangan besar enjin carian menggunakan penyelesaian khusus dan dapat memberi anda program afiliasi label putih. Ini membolehkan anda, dengan hanya menggunakan beberapa baris kod, untuk menyatukan enjin carian co-branded yang dihoskan dari jauh ke laman web anda.

Faedah utama? Bukan hanya lebih banyak wang yang dihasilkan tetapi juga sejumlah wang tambahan di samping. Tambahan komisen seumur hidup setelah anda merujuk beberapa rakan webmaster ke mesin.

Fikirkan mengenainya. Di mana anda boleh mendapatkan semua faedah ini sambil menjana pendapatan untuk laman web anda? Mengetahui beberapa alat yang lebih berguna yang boleh anda gunakan untuk program afiliasi anda tidak membuang masa. Mereka bukan kaedah untuk memperoleh pendapatan.

Sebaik-baiknya ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh menggunakan mesin pencari PPC ke dalam program afiliasi anda daripada kehilangan peluang besar untuk memperoleh lebih banyak keuntungan.

Menggunakan Camtasia Dapat Meningkatkan Pemeriksaan Afiliasi Anda

Oleh kerana sudah ada banyak orang yang memasuki pemasaran afiliasi, tidak hairanlah bahawa persaingan semakin sengit. Cabarannya adalah untuk mencuba dan mengatasi rakan sekutu lain dan memikirkan cara untuk mencapai ini.

Terdapat juga banyak petua dan teknik yang diajarkan kepada ahli gabungan ini untuk merancang strategi mereka agar program mereka berfungsi dengan berkesan sehingga lebih banyak penghasilan dapat dicapai.

Cara apa yang lebih baik untuk mengagumkan prospek dan pelanggan anda daripada merakam dan menerbitkan video kedudukan tertinggi, gerakan penuh dan streaming video. Tidak seperti merasakan kerja keras anda dibayar dengan meminta pelanggan anda naik dengan bersemangat dengan harapan untuk membeli produk anda di sana dan kemudian.

Inilah Camtasia yang beraksi. Ia adalah fakta yang terbukti; memberikan sesuatu yang dapat dilihat oleh pelanggan anda dapat meletupkan penjualan dalam talian anda dengan serta-merta.

Anda tidak perlu mempunyai latihan dan pendidikan untuk mengetahui bagaimana sistem ini dapat berfungsi untuk program afiliasi anda. Sesiapa sahaja boleh membuat video yang menakjubkan, dari tutorial multimedia dan persembahan langkah demi langkah yang tersedia dalam talian. Prosesnya seperti meminta pelanggan anda duduk di sebelah anda dan melihat desktop anda, semasa anda menunjukkan kepada mereka perkara yang perlu mereka lihat dan dengar. Semua ini dilakukan selangkah demi selangkah.

Bagi mereka yang belum mengetahuinya, bagaimana Camtasia berfungsi?

1. Ia dapat merakam aktiviti desktop anda dengan satu klik. Tidak perlu menyimpan dan menyusun semua fail anda kerana ia direkodkan di sana dan kemudian.

2.Dapat menukar video anda dengan mudah ke laman web. Setelah ditukarkan, anda boleh meminta pelanggan anda mengunjungi halaman tersebut. Video lebih mudah difahami dan diterima tidak seperti membaca teks yang sering kali merupakan perkara yang mencuba.

3. Muat naik halaman anda. Terbitkan melalui blog, suapan RSS dan podcast. Anda mungkin mahu video Camtasis anda berkomunikasi dan menjangkau orang lain yang mungkin bakal pelanggan pada masa akan datang. Tidak ada yang kelihatan di banyak laman web dan halaman untuk mengiklankan diri anda dan menyampaikan mesej anda.

Ada perkara lain yang boleh anda lakukan dengan program afiliasi anda menggunakan Camtasia. Awak boleh…

Buat persembahan multimedia yang menakjubkan yang terbukti dapat meningkatkan penjualan kerana semua deria terlibat. Ini juga mempunyai kecenderungan untuk mengurangkan keraguan di kalangan pelanggan yang sukar untuk menyenangkan.

Kurangkan pembayaran balik dan masalah pelanggan lain dengan menunjukkan secara visual cara menggunakan produk anda dan cara melakukannya dengan betul. Aduan juga akan dikurangkan kerana semua fakta dan pembentangan ada untuk pelanggan melihat dan mendengar sahaja.

Mempromosikan produk dan perkhidmatan gabungan menggunakan persembahan visual. Ini adalah kaedah yang berkesan untuk mengarahkan penonton anda terus ke laman web afiliasi anda setelah mereka selesai dengan video. Manfaatkan sepenuhnya persembahan dengan meletakkan lokasi laman web anda pada akhirnya dan buat mereka terus ke sana jika mereka mahukan lebih banyak maklumat.

Pelbagai tawaran lelongan dalam talian anda secara eksponen apabila anda memberi gambaran kepada pembaca tentang apa yang anda tawarkan. Berdasarkan laporan, lelongan yang merangkumi gambar meningkatkan peratusan penawaran sebanyak 400%. Bayangkan betapa tingginya jika video.

Terbitkan infoproduk berharga yang boleh anda jual dengan harga yang jauh lebih tinggi. Semuanya bernilai harganya kerana menu grafik dan templat berwarna penuh yang akan anda gunakan.

Kurangkan salah komunikasi dengan pelanggan anda. Dengan serta-merta menunjukkan kepada mereka apa yang anda mahukan dari awalnya adalah membuat mereka memahami dengan jelas intipati program afiliasi anda. Perkara yang baik mengenai multimedia adalah, tidak banyak yang salah. Sudah ada.

Ini adalah beberapa perkara yang boleh anda lakukan dengan Camtasia yang boleh sangat membantu dalam program afiliasi pilihan anda.

Perhatikan bahawa tujuan utama menggunakan Camtasia adalah untuk meningkatkan pendapatan yang dijana dari program afiliasi anda. Walaupun ia dapat digunakan untuk tujuan hiburan dan kesenangan, itu sebenarnya bukan alasan yang tepat mengapa anda memilih untuk mengatasi semua masalah itu.

Cuba fokus pada matlamat yang telah anda tetapkan pada diri anda dan mencapainya dengan menggunakan perkara-perkara yang mungkin banyak membantu meningkatkan pendapatan anda.

Bagaimana Menjadi Ahli Gabungan Super Di Niche Markets

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, hosting web telah berkembang lebih besar dari sebelumnya. Dengan semakin banyak syarikat menceburkan diri dalam perniagaan ini dan mencari banyak faedah yang dapat diberikan kepada mereka, permintaan untuk web hosting tidak pernah lebih tinggi. Ini nampaknya menjadi trend masa kini.

38 juta orang telah membina laman web pertama mereka dalam talian tahun ini sahaja. Dianggarkan bahawa pada tahun 2008, industri penjualan internet akan mendahului bank dolar. Dan untuk difikirkan, sebahagian besar laman web tersebut akan menawarkan program afiliasi yang berbeza bagi orang untuk dipilih dan disertainya.

Ini hanya bermaksud satu perkara. Lebih mudah sekarang untuk mencari hos web yang sesuai untuk aplikasi anda. Kemungkinan syarikat hosting web yang berkualiti memisahkan diri dari industri lain dijangka. Sekiranya ini dilakukan, mereka yang tidak profesional dan tidak cekap akan menderita.

Sokongan akan menjadi pertimbangan nombor satu bagi orang ketika memilih hos web. Jelaslah bahawa iklan tradisional akan menjadi kurang dan kurang berkesan. Sebilangan besar orang lebih memilih memilih host web berdasarkan perkara yang mereka lihat dan dengar. Juga berdasarkan saranan oleh mereka yang telah mencubanya dan terbukti berjaya.

Ini adalah peluang yang baik untuk sekutu web hosting dan penjual semula. Terdapat ratusan web hosting dan program untuk memilih bahawa kesukaran untuk mencari yang tepat untuk mereka tidak menjadi masalah lagi.

Bagaimana seseorang menjadi ahli gabungan yang berjaya di pasaran khusus menggunakan web hosting?

Sekiranya anda memikirkannya, setiap orang yang memerlukan laman web memerlukan syarikat web hosting untuk menjadi tuan rumah untuk mereka. Setakat ini, sebenarnya tidak ada industri hosting terkemuka sehingga kebanyakan orang memilih host berdasarkan cadangan. Biasanya, mereka mendapatkannya dari yang telah menggunakan perkhidmatan hosting web.

Dengan banyak host yang menawarkan program afiliasi, terdapat kecenderungan untuk mencari yang paling sesuai untuk anda. Fikirkan produk yang akan anda promosikan. Pola mereka ke laman web dan lihat apakah mereka memenuhi perkara yang sama seperti anda.

Setelah sekian lama anda bersama satu host dan nampaknya tidak menghasilkan banyak walaupun anda sudah berusaha, tinggalkan yang satu dan cari yang lain. Tidak ada gunanya berusaha berpegang teguh pada yang lain sebelum Anda berada di tempat lain. Perkara hanya akan menjadi lebih baik dari situ kerana anda sudah berada dalam keadaan terburuk.

Cuba ini. Sekiranya anda cukup gembira dan berpuas hati dengan hos web anda, cuba lihat apakah mereka menawarkan program afiliasi yang boleh anda ikuti. Daripada anda membayarnya, mengapa tidak membuatnya sebaliknya; mereka membayar anda. Prosesnya semudah meletakkan pautan kecil “dikuasakan oleh” atau “dihoskan oleh” di bahagian bawah halaman anda dan anda sudah berada dalam perniagaan afiliasi.

Mengapa memilih membayar untuk hosting web anda apabila anda tidak perlu? Cuba dibayar dengan memberitahu orang bahawa anda menyukai hos web anda.

Sentiasa ingat bahawa semasa memilih hos web, pilihlah yang terkenal dengan sokongan pelanggannya yang hebat. Terdapat juga banyak program afiliasi hosting. Program gabungan residual juga dihoskan. Ini adalah program di mana anda dibayar peratusan setiap bulan untuk pelanggan yang anda rujuk. Ini membolehkan anda mempunyai sumber pendapatan yang tetap. Dengan ketabahan, anda bahkan boleh berjaya dalam bidang ini.

Terdapat banyak pasaran khusus di luar sana yang hanya menunggu afiliasi yang tepat untuk menembusi mereka dan membuat impian dolar itu menjadi kenyataan. Mengetahui mana yang harus dilalui adalah yakin akan potensi diri anda dan hasil yang baik yang akan anda perolehi.

Web hosting adalah satu pasaran afiliasi yang dapat anda coba dan menjana pendapatan yang baik dan berterusan. Ingatlah bahawa untuk berjaya dalam usaha anda juga bermakna bahawa masa, usaha dan kesabaran diperlukan.

Belum ada yang mencipta pasaran gabungan yang sempurna. Tetapi ada orang yang tahu bagaimana menjadikannya besar di pasar seperti ini. Ia hanya mengetahui jenis pasaran anda dan menjana pendapatan di sana.

Leave a Comment