7 Trend Warna Rambut Yang Akan Menjadi Besar pada 2020

Kami menyambut tahun 2020 dengan tangan terbuka, dan ini bermaksud untuk melangkah lebih jauh daripada trend warna rambut yang akan turun sebaik sahaja jam menjelang tengah malam. Walaupun 2018 membawa kita beberapa gaya yang tidak dapat dilupakan (adakah seseorang mengatakan rambut minuman sejuk?), Warna rambut yang kita lihat untuk tahun 2020 akan menjadi penukar permainan. Berikut adalah 7 tren yang akan ada di mana-mana tahun depan. Satu pandangan diilhamkan oleh tidak lain dari orang Kardashians … dan itu baru permulaan.

Perak Ashy

Banyak wanita mewarnai rambut mereka untuk menjauhkan warna abu-abu, tetapi terima kasih kepada penata gaya seperti @aashbotelho , helai perak bukan lagi sesuatu yang perlu ditakuti. Sekiranya anda suka berada di barisan hadapan dalam tren besar, buat janji temu dengan pewarna anda untuk penampilan yang berubah-ubah ini secepat mungkin.

Madu strawberi

Oleh itu, anda terobsesi dengan rambut Emma Stone yang berapi-api, tetapi anda tidak pasti anda bersedia untuk mendapatkan rambut penuh oren yang terang. @topknotbalayage mempunyai medium gembira yang anda cari, dan ia dipanggil madu strawberi.

Kuprum kaya

Menambah sedikit tembaga pada kunci si rambut coklat anda adalah cara yang sempurna untuk membumbui barang tanpa perlu berlebihan. Dapatkan inspirasi dari karya ‘OMG’ yang layak oleh @charlottemensah ini , tetapi jangan takut untuk meminta helai maroon, auburn, atau kayu manis juga.

Cendawan berwarna coklat

Cendawan telah menjadi berita utama sebagai warna rambut 2019, dan penampilan menjatuhkan rahsia oleh @jordan_kindel_salon ini menjelaskan mengapa. Ia multidimensi, bergaya dengan mudah, dan bersahaja. Apa lagi yang boleh diminta oleh seorang gadis?

Berambut perang berkrim

Platinum berambut perang mempunyai masa yang besar pada tahun 2018, tetapi mari kita nyata, ia adalah penyelenggaraan yang cukup tinggi. Pilihlah sesuatu yang lebih hangat, seperti penampilan ini oleh @hairbydemim — gaya yang lebih mudah dikendalikan yang akan menjadikan anda kelihatan sama hebat.

Jet hitam

Sudah jelas mengapa penampilan ini melonjak populariti … adakah keluarga dengan nama Kardashian membunyikan loceng? Warna oleh @aashbotelho ini membolehkan anda menyalurkan Kim dalaman anda.

Akar yang diadun

Sekiranya ada satu perkara yang dapat kita semua persetujui, keutamaan utama kita untuk tahun baru adalah menjaga kehidupan dengan penyelenggaraan serendah mungkin. Kelihatan akar dicampur seperti yang dilakukan @brianacisneros dan @shannonrha adalah apa yang anda perlukan jika anda tidak boleh diganggu dengan sentiasa mengisi pertumbuhan baru.

Leave a Comment