Ali Wong Suka Topeng Natural Andalou Ini untuk Kulit Lembut Bayi

Walaupun Ali Wong mungkin menjadi tawa anda untuk tertawa, ternyata pelawak itu juga mempunyai beberapa cadangan kecantikan yang patut anda perhatikan. Bintang The Always Be My Maybe berkongsi rutin kecantikannya dengan Into the Gloss , termasuk penampilan soleknya selama 10 minit dan produk penjagaan kulitnya.

Seperti banyak selebriti, kabinet bilik mandi Wong merangkumi gabungan produk yang mahal dan rakan yang berpatutan. Nasib baik, satu produk yang digunakan oleh Wong untuk menjadikan kulitnya “begitu lembut” adalah yang terakhir: Topeng Glycolic Honey Pumpkin Honey Andalou Naturals ($ 10; amazon.com ).

Topeng yang popular mempunyai gabungan bahan pengelupasan dan peremajaan – seperti asid glikolik, puri labu, dan Vitamin C – yang bekerjasama untuk membuang sel-sel kulit mati dan menampakkan kulit bercahaya. Pengelupas utama adalah asid glikolat, yang sebelumnya diberitahu oleh pakar dermatologi yang berpangkalan di San Francisco William Kwan, MD, Health telah “digunakan selama beberapa dekad dan bermanfaat untuk merawat jerawat, serta garis-garis halus dan kedutan.”

Ia juga menggunakan Vitamin C untuk merangsang pengeluaran kolagen (lebih banyak faedah anti-penuaan !!!) dan membantu meningkatkan tekstur dan kualiti kulit anda secara keseluruhan. Dan walaupun dos Vitamin C yang cukup rendah memastikan anda tidak perlu menghadapi kerengsaan atau kemerahan, masih cukup untuk mensasarkan pigmentasi dan bintik-bintik gelap yang tidak rata.

Seperti namanya, bahan yang paling menonjol dalam topeng bebas kekejaman adalah labu dan madu Manuka. Madu menambahkan peningkatan antioksidan pada formula lembut, yang mengurangkan kerosakan radikal bebas pada kulit, sementara labu memberikan manfaat pelembapan semula jadi.

Memandangkan banyaknya bahan semula jadi dan sebutan Wong, kami tidak terlalu terkejut kerana topeng ini hampir habis dijual di Walmart . Nasib baik, anda masih boleh mendapatkannya di Amazon , di mana ia mempunyai lebih daripada 500 ulasan lima bintang. Banyak pembeli yakin bahawa tekstur kulit mereka bertambah baik setelah menggunakan topeng 10 minit setiap minggu, dan bahkan mengatakan ia akan menjadikan kulit anda “bersinar”.

Rawatan $ 10 juga akan menjimatkan banyak perubahan pada wajah profesional, menurut seorang pengguna yang setia : ‚ÄúTopeng ini sungguh luar biasa! Secara harfiah terasa dan kelihatan seperti saya mempunyai wajah profesional setelah menggunakan ini! Saya sangat gembira kerana saya dapati topeng ini, dan ia akan ditambah dengan rutin topeng muka mingguan saya. Kulit saya secara harfiah kelihatan dan terasa lembut bayi. Ia memerlukan kerosakan selama sepuluh tahun. Ini akan menjimatkan beratus-ratus jika anda mendapatkan wajah profesional! “

Di antara cap persetujuan Wong dan pengulas yang sangat bersemangat, jelas bahawa topeng anti-penuaan ini memerlukan tempat dalam rutin malam anda. Pastikan anda mengambil topeng anda sendiri * sebelum * memberitahu semua orang yang anda kenal mengenainya.

Leave a Comment