Berus Pengering Udara Terlaris dengan Lebih 13,000 Ulasan Amazon Akan Mengubah Penjagaan Rambut Anda

Sama ada anda seorang pagi atau tidak, meluangkan masa untuk menggayakan rambut anda setiap hari boleh meletihkan. Sebaik sahaja keluar dari pancuran, anda mesti mengeringkannya – dan kemungkinan besar ditindaklanjuti dengan besi rata atau keriting. Dan jangan sekali-kali membuat kita mula menyikat bulat (yakni penghinaan kewujudan kita). Setelah lima minit mengatasi pel basah anda dengan berus bulat, lengan anda pada dasarnya terasa seolah-olah baru sahaja jatuh. Pada ketika itu, hanya menyerah dan mengikat rambut anda dalam sanggul. (Hei, anda mencuba.)

Pasti, semua orang mahu kelihatan seperti mereka baru keluar dari salon dengan ledakan baru, tetapi itu tidak realistik apabila anda mempunyai anggaran. Nasib baik, pembeli Amazon telah menemui kunci untuk memikat rambut yang sesuai dengan salon dengan harga yang sangat berpatutan – dan tanpa ribut-ribut untuk menggunakan pelbagai alat rambut. Masukkan: Pengering Rambut Satu Langkah Revolon & Sikat Udara Panas Volumizer ($ 32, adalah $ 60; amazon.com ), alat rambut gudang kecantikan anda telah hilang.

Dengan lebih dari 13,000 ulasan Amazon, pembeli bersumpah bahawa ia akan mengubah permainan rambut anda. Selain itu, semua orang – dari pemberi pengaruh Instagram hingga rakan sekerja saya – tidak mempunyai apa-apa kecuali pujian untuk peranti sederhana ini. Tetapi apa yang menjadikannya * begitu * bagus?

Berbentuk seperti berus bulat, sikat udara panas Revlon menawarkan teknologi ionik untuk memerangi keriting, menjadikan rambut anda licin sambil mengunci kelantangan mega. Hibrid pengering berus juga mempunyai tiga tetapan haba dan kelajuan yang berbeza – berkesan untuk kedua-dua tebal, ikal keriting dan helai yang lebih halus – sehingga haba diedarkan secara merata untuk memberi anda ledakan yang cantik. Hebat juga? Tong bersalut seramik membantu melindungi rambut dari gaya berlebihan dan bulu memberikan rambut dengan lebih banyak badan dan melambung daripada yang anda dapat dengan pelurus biasa.

Tidak ketinggalan, sikat udara panas Revlon memiliki keahlian yang hebat sehingga sudah mengumpulkan lebih dari 8.900 ulasan bintang lima yang sempurna dan penilaian 4.3 bintang yang mengagumkan . Pembeli bersungguh-sungguh bahawa ia secara bersamaan melawan keriting dan memberi mereka ledakan salun palsu di rumah.

“Saya mempunyai rambut yang sangat kerinting, tebal, sering keriting (terima kasih Ayah!) Yang hampir separuh dari belakang saya. Ini mengurangkan masa kering / gaya saya di bawah separuh daripada yang diperlukan dengan pengering biasa dan berus bulat. Sepertinya rambut saya kelihatan seperti menghabiskan banyak masa / wang di atasnya. Ramping, berkilat, dan sama sekali tidak keriting, ‚ÄĚtulis seorang pelanggan .

“Saya agak ragu-ragu. Saya mengambilnya kembali, saya banyak yang ragu-ragu, jadi saya memerintahkan agar alat rambut yang indah ini gagal setiap harapan saya. Baiklah, sekarang saya seorang yang beriman! Saya mengira rambut saya pada hari yang lain dari basah hingga kering dan ia adalah 5 minit. 5 MINIT!!!!! Sekarang, saya hanya melakukan beberapa keriting rambut di bahagian depan kerana saya bergegas bekerja, tetapi kelihatan lebat dan berkilat. Saya memberitahu setiap rakan sekerja mengenai perkara itu dan mereka tidak percaya rambut saya hanya mengambil masa 5 minit. Percayalah, kawan-kawan saya! Saya sangat mengesyorkan ini! ” berkongsi yang lain .

“Pengering ini telah mengubah hidup saya,” kata seorang pembeli yang gembira . “Saya tidak bergurau. Saya selalu bergelut, berusaha menggunakan sikat bulat ketika meniup rambut saya. Saya tidak pernah mendapat keputusan seperti penata rambut saya. Yang saya dapat hanyalah lengan yang letih. Saya sangat suka pengering rambut ini. Sekarang saya boleh mengeringkan rambut dengan mudah sambil memutar sikat ini, dan rambut saya kelihatan luar biasa dalam beberapa minit, jika saya mengatakannya sendiri. “

Berita terbaik? Walaupun biasanya berharga $ 60, Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer Hot Air Brush diturunkan menjadi $ 32 yang sejuk untuk masa terhad hanya di Amazon. Kami tidak tahu berapa lama harga jualan akan bertahan, jadi cepat dan tambahkan ke troli anda kerana ini mungkin merupakan peluang terakhir anda untuk menarik alat rambut Holy Grail dengan potongan harga hampir 50%.

Leave a Comment