Lebih 7,600 Orang Mempercayai Krim Kaki $7 Ini untuk Mengatasi Kaki Kering Kering Sepanjang Musim Sejuk

Walaupun kaki anda mungkin merupakan perkara paling jauh dari fikiran anda (secara kiasan dan harfiah) ketika mengembangkan rutin penjagaan kulit musim sejuk, mereka masih terdedah kepada kesan negatif cuaca sejuk seperti mengelupas, retak, kekeringan, dan kemerahan.

Dengan musim sejuk yang paling teruk yang akan datang, sudah tiba masanya untuk mengambil langkah proaktif dan meningkatkan rutin penjagaan kaki anda sekarang. Nasib baik, pembeli Amazon telah menemui pilihan terbaik untuk kaki yang lebih sihat: O’Keeffe’s for Healthy Feet Foot Cream ($ 7; amazon.com ).

Krim kaki terlaris nombor satu di Amazon , ia mempunyai lebih dari 7,600 ulasan positif dari pengulas yang menganggapnya sebagai penyelesaian yang berpatutan untuk kaki yang jengkel dan retak. Krim kaki pekat berfungsi dengan membuat penghalang di sepanjang kaki anda yang sekaligus menghidrat kulit dan mengunci kelembapan dalam jangka masa panjang.

Bahan bintang yang memisahkan formula O’Keeffe dari krim kaki yang lain adalah kepekatan allantoin yang tinggi. Ekstrak asid urik yang tidak beracun terkenal dengan sifat penyembuhan, menenangkan, dan anti-iritasi. Ia bukan hanya membantu mempromosikan kulit yang lebih sihat, tetapi juga dapat mempercepat proses penyembuhan kulit yang sudah rosak, menurut Perpustakaan Perubatan Nasional AS .

Bukan sahaja kaki anda yang kering dan retak serta-merta akan terasa lebih baik selepas aplikasi, tetapi seiring dengan berjalannya waktu, mereka juga akan kelihatan lebih baik. Penyenaraian Amazon untuk krim bebas wangian merangkumi sejumlah foto transformasi intens yang menangkap evolusi tumit kering dan retak menjadi kaki bayi lembut yang lembut.

Walaupun gambar bernilai seribu perkataan, produk yang dicuba dan benar juga mempunyai banyak testimoni bertulis yang kuat dari pengulas yang bersumpah itu benar-benar menyelamatkan kaki mereka. Bukan sahaja banyak orang menyebutnya krim kaki terbaik di pasaran, tetapi lebih daripada 90 peratus ulasan positif dan terdiri daripada pelanggan yang merespons seberapa baik ia berfungsi.

“Saya tidak akan menyalahkan anda jika anda sedikit melihat gambar sebelum dan selepas gambar. Saya berumur 30 tahun dan berfikir pada diri saya sendiri bahawa ‘hari-hari kaki saya yang baik adalah masa lalu,’ ”tulis seorang pengulas. “Saya mencuba SETIAP lotion, losyen pelembap Preskripsi Dr. khas, walaupun di lulur kaki dan rendam, balut kaki semalam. TIADA KERJA! Tumit saya retak teruk sehingga sukar berjalan. Tidak ada yang berfungsi dengan baik, dan secepat yang ada pada losyen ini. Tidak lagi merasa malu, malu bagaimana kaki saya kelihatan. “

Apabila digunakan setiap hari – sesuai untuk kulit yang terkelupas selepas mandi atau tepat sebelum tidur – balang 3-ons krim kaki tugas berat akan bertahan lebih dari sebulan. Walaupun satu tin hanya berharga $ 7, anda dapat menjimatkan lebih banyak dengan pesanan pukal dengan 3 pek krim O’Keeffe dengan harga hanya $ 20 dan 12 bungkus dengan harga $ 60. Walau apa pun, kaki anda akhirnya akan mendapat TLC yang mereka layak.

Leave a Comment