Mascara Maybelline $3 ini Baru Menjadi Mascara Terlaris Amazon

Sekiranya anda yakin produk kecantikan yang terbaik dilengkapi dengan tanda harga yang besar, Amazon mempunyai bukti sebaliknya. Peruncit besar-besaran menawarkan banyak pilihan maskara (termasuk jenama mewah dan indie), tetapi nampaknya terus mendapat pilihan yang berpatutan mengambil tempat teratas sebagai maskara terlaris nombor satu Amazon .

Maskara kedai ubat terbaru untuk merebut kedudukan nombor satu yang didambakan ialah Maybelline Volum ‘Express New York The Colossal Mascara ($ 3 adalah $ 8; amazon.com ). Tiub kuning ikonik adalah kegemaran pembeli Amazon dan telah mendapat lebih dari 1,700 ulasan positif untuk memberi pengguna bulu mata yang enak dalam hanya satu kot.

Terdapat dalam dua warna hitam, formula yang diuji pakar oftamologi ini disuntik dengan kolagen untuk memberikan bulu mata anda sembilan kali lebih banyak tanpa menambahkan gumpalan atau berat badan yang tidak sedap dipandang. Apabila digunakan dengan aplikator “Big Shot” tanda tangan jenama – berus penguat dengan bulu nilon bergelombang yang melapisi setiap bulu mata terakhir – anda akan mendapat gambaran berani yang langsung menyaingi kepalsuan.

Anda tidak perlu bimbang tentang solek mata anda yang melecet atau memudar sepanjang hari, kerana formula itu dikembangkan sehingga 18 jam. Tetapi jika anda bercadang untuk menghabiskan beberapa jam di tepi kolam renang atau bermain ski di lereng, anda juga boleh memilih maskara yang sama dalam jenis kalis air .

Bersama dengan peringkat Amazon yang paling diingini, maskara Maybelline ini juga banyak ulasan yang menyebutnya “maskara terbaik”, dan banyak pengguna mengatakan bahawa ini adalah maskara kegemaran mereka selama bertahun-tahun. Malah para guru kecantikan yang berani mencuba perkara terbaru selalu mendapati mereka kembali ke formula berimpak tinggi ini.

“Setiap tahun saya mengalami gatal untuk mencuba maskara baru,” kata seorang penguji produk yang setia , “Dan setiap kali saya kembali ke yang satu ini tanpa menghabiskan tabung baru. Ia keluar dengan mudah, tidak bergumpal, dan dapat berlapis untuk pakaian yang lebih dramatik atau sehari-hari. Sikatnya sangat mesra pengguna dan mempunyai hujung yang bagus untuk menangkap bulu mata di hujung mata dan saluran air mata anda. Saya harap mereka terus membuat barang-barang ini selama-lamanya. “

Pengulas bintang lima yang lain mengesahkan pemujaan mereka: “Maskara kedai ubat kegemaran saya. Saya mempunyai sesuatu untuk membeli maskara baru dan menjadi mangsa tarikan hebatnya – kolose tiub kuning adalah satu-satunya yang belum terkena tong sampah DAN dibeli semula. Saya sentiasa tahan air dan berkala! ”

Sebagai tambahan, maskara kini ditandai di warna “glam back” menjadi hanya $ 3, lebih dari 50% dari harga runcit biasa. Terdapat juga tawaran masa terhad untuk formula hitam klasik , yang dijual dengan harga hanya $ 4 sekarang. Walau apa pun, anda akan mendapat sebilangan besar maskara terbaik Amazon dengan harga secawan kopi — dan juga jenis Starbucks yang mahal.

Leave a Comment