Pembersih Wajah Anti Penuaan Chrissy Teigen Loves Terus Jual — Tetapi Anda Masih Boleh Membeli Di Sini

Sekiranya anda meluangkan masa untuk menangani tawaran kecantikan yang luar biasa di Cyber Monday, anda mungkin akan mendapat potongan harga yang sangat baik untuk berus pembersih muka silikon Foreo. Kegemaran selebriti seperti Chrissy Teigen dan Miley Cyrus , peranti popular dengan cepat menjadi salah satu item tiket panas 2019, dengan tawaran Foreo sudah habis dijual di peruncit seperti Sephora dan Nordstrom.

Nasib baik, alat kecantikan Foreo yang tersayang masih boleh didapati di laman web jenama , di mana keseluruhan barisannya diturunkan sebanyak 50% untuk jualan Foreo’s Cyber Monday . Jualan besar-besaran, yang berlangsung hingga 6 Disember, bahkan merangkumi beberapa peranti terbaru Foreo — seperti Foreo Luna 3 yang dilancarkan awal tahun ini, dengan Chrissy Teigen sebagai duta jenama.

Kira-kira seukuran telapak tangan anda, Foreo Luna 3 menggunakan bulu silikon lembut dan 16 denyutan T-sonik yang berbeza untuk membersihkan liang secara mendalam tanpa merengsakan kulit anda. Tidak seperti sikat pembersih lain, ia tidak memerlukan kepala pengganti (kemudahan!), Dan reka bentuk silikon mempunyai titik sentuhan yang lebih panjang untuk mengatasi kawasan yang sukar dijangkau (seperti bahagian hidung anda).

Peranti pintar, yang menghubungkan ke aplikasi Foreo melalui Bluetooth, bahkan mempunyai pemasa bawaan untuk memandu rutin pembersihan anda, dan mati secara automatik ketika waktu anda habis. Anda juga boleh menggunakan aplikasi Foreo untuk mengakses rutin urutan pengukuhan berpandu yang dapat mengubah sikat pembersih anda menjadi alat anti-penuaan yang kuat.

“Ini sempurna untuk saya kerana saya selalu dalam perjalanan,” kata Teigen dalam siaran akhbar awal tahun ini mengenai Foreo Luna 3. “Peranti kecantikan berteknologi tinggi membolehkan saya mengekalkan cahaya sihat saya, dan dengan aplikasinya- ciri yang diaktifkan, saya dapat menyesuaikan rutin saya. “

Sudah tentu, peranti Foreo yang didambakan jauh melebihi berus wajah. Antara berus gigi ISSA 2 ($ 127, $ 169; foreo.com ), Foreo UFO Smart Mask yang kini diskaun 50% ($ 140, $ 279; foreo.com ), dan Rawatan Jerawat Cahaya Espada Biru ($ 118, $ 149; foreo.com ), anda bahkan boleh membuat rutin malam penuh dengan hanya menggunakan alat berteknologi tinggi Foreo untuk menyasarkan bidang dan masalah yang berbeza.

Peranti lain yang popular yang tidak dapat kita hentikan adalah tukang urut mata Foreo IRIS yang diluluskan oleh pakar mata . Diilhamkan oleh urutan mata limfatik yang popular di Asia, peranti genggam menggunakan getaran T-sonik untuk membantu mengurangkan garis halus, lingkaran hitam, dan beg. Anda dapat memilih dari dua mod serangan: “mod murni” dengan penyadapan ringan yang merangsang perasaan mengurut dengan tangan, atau “mod spa” yang lebih kuat yang menambah denyutan halus untuk mengatasi tanda penuaan secara lebih agresif.

Semua perkara dipertimbangkan, kami tidak terlalu terkejut kerana peranti kecantikan Foreo sedang terbang dari rak siber sekarang. Nasib baik, anda tidak melepaskan peluang anda untuk menjimatkan sejumlah wang tambahan pada alat yang diluluskan oleh selebriti ini – pastikan anda pergi ke Foreo.com dan dapatkan alat pilihan penjagaan kulit anda sendiri yang dijual sebelum harga naik.

Leave a Comment