Tujuh Gaya Rambut 2020 yang Akan Anda Nampak Di Mana Saja

2020 hampir tiba di sini — dan dengan tahun baru dan dekad baru, diharapkan dapat melihat banyak trend rambut segar yang menyerang landasan dan trotoar di mana-mana sahaja. 7 potongan rambut ini akan menentukan sembilan bulan akan datang, menurut stylists teratas yang kami ajak bincangkan. Dapatkan intip, dan cari tahu bagaimana anda boleh membuat setiap penampilan.

Poni panjang

Berharap untuk melihat poni panjang dan bijak di mana-mana tahun ini, Jerome Lordet, stylist selebriti di salon Pierre Michel , memberitahu Health . Sekiranya anda sudah mempunyai poni, mendapatkan penampilan adalah sedikit.

“Saya mengesyorkan menggunakan syampu yang lebih kering, kerana bahagian depannya mudah rosak akibat penggunaan alat gaya panas yang berlebihan,” kata Lordet. “Saya suka jenama semula jadi untuk ini seperti Cleo & Coco . Serbuknya harum dan berfungsi dengan baik untuk menambahkan sedikit kelantangan dan mengeluarkan minyak yang tersisa. “

Bob tumpul tidak sekata

Bob tradisional yang mudah dan bergaya ini adalah gaya yang sempurna untuk sesiapa sahaja yang ingin memotong beberapa inci sambil tetap menjaga ‘do beachy dan boho’ mereka.

“Ini adalah versi gaya bob abadi yang lebih aneh, yang saya rasa tidak akan hilang sepenuhnya,” kata Lordet. “Hujung yang tidak rata menambahkan lebih banyak dimensi pada wajah dan membuat lebih banyak pergerakan, untuk kemas kini yang sempurna untuk penampilan ini untuk membawa Anda ke tahun baru. “

Untuk memastikan kesihatannya sihat, Lordet mengesyorkan menggunakan serum khasiat rambut Maria Valentino , yang menurutnya mengandungi minyak tumbuhan yang kaya dengan nutrien yang membantu menutup bahagian yang pecah.

Aksesori rambut seperti perhiasan

Untuk penampilan yang cantik ini, pilih logam perhiasan tradisional, yang menjadikan anda tetap bergaya dan digilap, kata MariLynne Cosmillo, pengarah pendidikan Cherry Blow Dry Bar , kepada Health .

“Berfikir berani – pergi dengan perak atau emas, dengan atau tanpa batu permata,” kata Cosmillo. “Pasangkan sekeping pernyataan dengan simpul atas yang berantakan atau timbunan pin di satu sisi gaya bahagian tengah apa pun.”

Updos yang tidak kemas

Updos selalu digemari ramai, tetapi gaya unik ini menggabungkan tanpa pakaian dan liar dengan ramping dan disatukan – yang sempurna di antara kasual dan berpakaian, kata Lordet.

Ini gaya yang mirip dengan ikatan simpul “tetapi diciptakan semula dengan lapisan panjang yang membingkai muka,” katanya. “Ini adalah penampilan yang mudah anda boleh menggayakan sama ada rambut anda baru dicuci atau kotor. Saya sekali lagi akan mengesyorkan syampu kering Cleo & Coco untuk ini lihatlah untuk menambahkan kelantangan dan menghidupkan semula rambut kering dan kotor. “

Tekstur ditarik ke belakang

Pada tahun 2020, lupakan rambut gaya Kardashian yang licin itu pada tahun 2019.

“Langkau kerja penyiapan yang lebih lancar sebelum meletakkan rambut anda ke atas,” kata Cosmillo. “Upstyles untuk 2020 memerlukan tekstur — pikirkan jagung dan tikungan ditarik kembali untuk penampilan yang mudah dan pantas.”

Gelombang pantai berkilat

Musim sejuk mungkin akan hampir tiba, tetapi gelombang pantai yang berkilau akan berada di mana-mana sekali pada tahun 2020. “Jaga gelombang pantai, tahan teksturnya,” kata Cosmillo. “Pasangkan gloss tinggi dengan ombak pantai anda dan biarkan warna anda benar-benar bersinar.”

Serum pelicin, seperti Rin Co’s Tinsel Smoothing Oil , iklan lebih bersinar ke gelombang anda untuk mendapatkan penampilan siap karpet merah.

Ekor kuda yang tidak kemas

Pony yang tidak kemas sedang membuat kemunculan semula, kata Lordet. Apa rayuannya? Sangat mudah untuk digabungkan dalam beberapa minit “dengan menyikat semua rambut anda ke kuda tingkat bawah,” jelasnya. “Setelah diikat, gosokkan ujungnya dengan sikat bulat untuk gaya sejuk dan mudah yang akan membawa Anda sepanjang hari. Anda juga dapat membungkus sehelai rambut di sekitar pemegang ekor kuda untuk penampilan yang lebih halus.” Semburan bertekstur seperti Moroccanoil Dry Texture Spray dapat membantu anda memakainya.

Leave a Comment