Kelly Rowland Berkongsi Makanan Sihat yang Dia Makan Sepanjang Hari

Penyanyi-penulis lagu dan bekas anggota Destiny’s Child Kelly Rowland mendedahkan makanan ringan kegemarannya melalui kisah Instagramnya hari ini. Jadi … apa yang membuat Kelly kelihatan begitu hebat pada usia 38 tahun? Raspberi kering beku.

Secara spesifik, Rowland memanggil Rasmi Nasierra Nature’s All Foods Organic Freeze-Dried Raspberry ($ 6; amazon.com ) di kisah Instagramnya.

“Seseorang baru saja bertanya kepada saya tentang makanan ringan – seperti, apa yang saya makan di antara [latihan]?” Rowland berkata. Dia mengatakan bahawa dia suka mengunyah buah-buahan dan sayur-sayuran dan menjelaskan: “Saya suka makan sepanjang hari.” (Anda dan saya berdua, Kelly!)

Ketika itulah dia menamakan raspberry kering beku sebagai makanan ringan. “Mereka sangat bagus – itu bukan iklan! Mereka sangat baik, dan 150 kalori untuk keseluruhan beg, ‚ÄĚkata Rowland. (FYI: Begnya 1,3 ons.) Dia terus menjelaskan bahawa makanan ringannya mengandungi 12 gram gula, yang, walaupun tidak ideal, tidak mengganggunya kerana dia menyiram air.

Jadi, adakah raspberry kering beku ini sihat? Kami meminta penyunting nutrisi penyumbang Kesihatan untuk fakta.

Cynthia Sass, RD, mengatakan ini pasti pilihan makanan ringan yang boleh diterima. “Tidak ada yang ditambahkan dan tidak ada yang diambil selain cairan, jadi pada dasarnya mereka hanyalah versi raspberry segar organik,” kata Sass.

Tetapi adakah kelemahan? Saiz bahagian boleh menjadi masalah, kata Sass. “Raspberry segar penuh dengan air, dan ketika air itu dikeluarkan, bahagiannya menyusut.” Dengan kata lain, raspberi biasa lebih besar daripada yang dibekukan dengan beku, yang harus anda ketahui jika anda ingin mengunyahnya tanpa henti. Selain itu, raspberi kering beku adalah penggalak tenaga yang hebat, kata Sass. “Pengeringan beku harus mengekalkan kadar nutrien dan antioksidan dengan baik, dan menjaga serat,” jelas Sass.

Kesimpulannya, makanan ringan Kelly Rowland baik untuk anda dan, bagi Rowland sendiri, cukup enak. Menang-menang.

Leave a Comment