Widget iOS 14 baru yang anda boleh cuba hari ini

Walaupun pelepasan iOS 14 yang mengejutkan menjadikan pembangun aplikasi tidak bersedia , sebilangan kecil yang bercita-cita tinggi berjaya mendorong mereka – atau bahkan menarik semua – untuk menjadikan aplikasinya tersedia dengan sokongan iOS 14 pada hari pelancaran. Buat pertama kalinya dalam beberapa tahun, versi baru iOS menawarkan cara baru bagi pengguna untuk mengatur skrin utama mereka. Sekarang, aplikasi anda yang jarang digunakan dapat dialihkan ke Perpustakaan Aplikasi di layar belakang iPhone, sementara aplikasi yang menawarkan maklumat dan kemas kini dapat menampilkan kontennya melalui widget skrin utama baru.

Pada waktunya, sokongan widget akan menjadi ciri standard untuk sebilangan besar aplikasi. Tetapi kerana cara Apple memilih untuk melepaskan iOS 14 tahun ini, mungkin tidak ada banyak widget aplikasi yang ditawarkan pada hari pertama.

Berikut adalah beberapa aplikasi pertama yang dilancarkan hari ini bersama dengan iOS 14 yang merangkumi widget iOS 14 yang menarik. Aplikasi dan widget ini akan tersedia hari ini sejurus selepas pelepasan iOS 14.

Penternakan

Pelanggan Twitter Aviary melancarkan widget yang membolehkan anda melihat 1, 2 atau 4 tweet terbaru (bergantung pada ukuran widget yang anda pilih) dari garis masa Twitter anda. Widget akan dikemas kini secara berkala dengan sendirinya. Aplikasi ini akan tersedia hari ini selepas iOS 14 dilancarkan.

 

Kredit Gambar: Aviary (widget ditunjukkan di kanan atas)

Ringkas

Brief app berita yang tidak berpatutan menepati janjinya untuk mengelakkan umpan klik dengan widget monokromatik minimalis yang direka untuk menghentikan perampasan perhatian. Kandungan widget “Halaman Depan” akan dikendalikan dengan teliti oleh pasukan berita, jadi hanya cerita terpenting pada hari itu yang akan muncul di skrin utama anda.

Widget “Pemotretan Pemilihan” kedua akan membolehkan anda melacak sepintas lalu pemilihan presiden, rumah dan senat. Pengguna boleh menyesuaikan widget ini untuk mengesan perlumbaan mereka yang paling banyak ditonton, seperti yang ada di negara asal mereka, misalnya.

 

Kredit Gambar: Ringkas

Soor

Soor , aplikasi pemain muzik premium untuk pengguna iPhone, telah mengeluarkan tiga widget dalam pelbagai ukuran. Widget “Sekarang Bermain” menunjukkan lagu semasa dan apa yang akan datang, dan dikemas kini dalam waktu nyata. Terdapat juga widget “Magic Mixes” untuk campuran anda dan widget “Music Collection” yang dapat dikonfigurasi untuk menunjukkan lapan jenis konten yang disusun.

 

Kredit Gambar: Soor

Readdle: Spark Mail, Kalendar 5, Dokumen

Readdle telah mengeluarkan widget untuk aplikasi iOS Kalendarnya yang menunjukkan janji temu dan bulan anda.

 

Kredit Gambar: Pembacaan / Kalendar 5

Aplikasi Spark Mail-nya juga menawarkan widget untuk e-mel dan kalendar.

 

Kredit Gambar: Readdle / Spark Mail

Dan Dokumen oleh Readdle menambahkan widget untuk akses cepat untuk tindakan fail seperti VPN, muzik, pemain, penyemak imbas, dll.

 

Kredit Gambar: Readdle

Pelekapan

Streaks aplikasi senarai kebiasaan yang harus dilakukan hari ini dengan widget baru dalam pelbagai ukuran untuk mengesan kebiasaan, tujuan, dan kemajuan anda secara keseluruhan.

 

Kredit Gambar: Streaks

Pipi

Aplikasi Cheep memberitahu anda mengenai tambang kesilapan atau tawaran penerbangan lain yang sangat diskaun. Widget iOS 14 barunya dapat disesuaikan untuk menampilkan tawaran dari lapangan terbang anda dan dapat disusun bersama untuk memudahkan melihat tawaran tanpa membuka aplikasinya.

 

Kredit Gambar: Cheep

Dadu

Dice , dari PCalc, adalah simulasi dadu polyhedral berasaskan fizik untuk digunakan dalam permainan bermain peranan di atas meja. Widget baru aplikasi membawa dadu ke skrin utama anda yang membolehkan anda membuka aplikasi hanya dengan satu ketukan.

 

Kredit Imej: PCalc

Dadu senja

Aplikasi dadu lain juga mempunyai widget hidup sekarang.

 

Kredit Gambar: Twilight Dice

Garis Cuaca

Aplikasi ramalan Weather Line sudah menawarkan banyak data visual yang berkaitan dengan cuaca dan ramalan. Kini ia memberikan pandangan dan grafiknya tepat ke skrin utama iOS 14. Widget cuaca all-in-one aplikasi memberikan keadaan semasa, ramalan dan kandungan lain seperti tinggi / rendah, matahari terbit / terbenam, hujan masuk, amaran cuaca ekstrem dan banyak lagi.

 

Kredit Gambar: Garis Cuaca

Nighthawk

Pelanggan Twitter Nighthawk akan melepaskan widget pertamanya hari ini. “Kesombongan” membolehkan anda mengawasi metrik profil Twitter anda, seperti berapa banyak pengikut yang anda miliki dan berapa banyak yang anda ikuti.

Apollo untuk Reddit

Aplikasi klien Reddit yang popular Apollo menawarkan koleksi widget, termasuk widget Pos yang menunjukkan catatan dari suapan Reddit yang anda pilih, widget Pelbagai Pos yang akan menunjukkan beberapa catatan dari suapan kegemaran anda, Grid Umpan Pos yang menampilkan catatan dalam susun atur gaya grid yang lebih visual, widget Wallpaper yang akan berputar melalui foto dari subreddit gambar yang anda suka, serta widget Shower Thinkts and Jokes yang meletakkan sedikit humor di skrin utama anda.

 

Kredit Imej: Apollo untuk Reddit

Cuaca Lobak

Rilis iOS 14 aplikasi cuaca lucu Carrot membawa widget ramalan, widget setiap jam dan harian, widget peta cuaca dan – dengan cara wortel yang benar – widget snark yang menyampaikan cuaca anda dengan komen klasik yang menarik.

Tangerine

Aplikasi pelacak tabiat dan mood Tangerine akan menawarkan pelbagai widget untuk mengingatkan anda tentang kemajuan anda pada tujuan hari anda, seperti komitmen anda untuk berlari, bersenam, minum air atau apa sahaja yang mungkin anda lacak.

 

Kredit Imej: Tangerine

Kekemasan

Aplikasi belanjawan mudah alih Nudget akan memperkenalkan widget untuk menepati anggaran isi rumah anda, termasuk perkara seperti kategori di mana anda telah menghabiskan terlalu banyak atau telah mengurangkan perbelanjaan anda, dan berapa banyak wang yang tersisa minggu ini.

 

Kredit Gambar: Nudget

Birch

Aplikasi nota foto yang tersusun Birch menyertakan widget Foto Unggulan yang membolehkan anda meletakkan foto di skrin utama anda – tipuan yang rapi, kerana tidak ada cara untuk melakukannya dengan aplikasi Foto iOS. (Hantar hari ini)

 

Kredit Imej: Birch

Penunjuk Kad

Card Pointers , aplikasi yang membantu pengguna memperoleh mata terbanyak dan pulangan tunai dari kad kredit mereka, dilancarkan dengan tiga widget yang akan membantu orang mengesan kad mereka, tahu kapan menggunakannya untuk memaksimumkan faedah mereka, dan tetap memanfaatkan percuma kredit penyata yang ditawarkan.

 

Kredit Gambar: Penunjuk Kad

Aplikasi FunnMedia

Aplikasi penjejakan kesihatan FunnMedia, HabitMinder, WaterMinder, Calory App dan Healthview semuanya telah mengeluarkan widget hari ini untuk membantu anda mengesan pergerakan, pengambilan air, dan tujuan kesihatan yang lain.

SmartGym

SmartGym tiba hari ini dengan beberapa widget baru termasuk ringkasan latihan minggu anda, widget senaman yang lebih sederhana dengan lebih banyak grafik, dan bahkan widget yang memberikan petikan motivasi. Widget juga dapat ditumpuk sekiranya Anda tidak dapat memutuskan mana yang harus dipilih.

Pocketdex

Pocketdex akan meletakkan Pokémon anda di skrin utama anda. (Aplikasi ini dilancarkan sekarang).

 

Kredit Imej: Pocketdex

Tonton aplikasi Catur

Aplikasi Watch Chess memberikan widget catur ke skrin utama iOS 14.

Copilot

Aplikasi kewangan Copilot juga telah melepaskan widgetnya hari ini.

Latihan Bolt

 

Kredit Imej: Latihan Bolt

Aplikasi Latihan Bolt Workout mempunyai widget besar dan kecil untuk mengesan latihan, pencapaian, dan banyak lagi.

Senaman Terbaik Peribadi

 

Kredit Imej: Latihan Terbaik Peribadi

Aplikasi senaman lain, Personal Best Workouts , membolehkan anda mengesan latihan anda dengan widget.

Aplikasi di atas semestinya disiarkan secara langsung hari ini selepas pelepasan iOS 14, melarang penolakan yang tidak dijangka.

Leave a Comment