Jalur cahaya gradien Play baru Philips Hue menjanjikan peningkatan besar untuk ruang hiburan rumah

Syarikat lampu pintar Philips Hue mempunyai produk baru dalam katalog hiburan rumahnya yang semestinya menjadikan penyediaan lampu TV pintar menjadi lebih mudah dan hebat. Jalur cahaya gradien Philips Hue Play yang baru menampilkan LED warna penuh yang boleh ditujukan secara berasingan, yang bermaksud setiap satu dapat disesuaikan dengan warna yang berbeza tanpa yang lain untuk pengalaman pencocokan warna yang lebih mendalam ketika menggunakannya bersamaan dengan kotak Sync HDMI Philips Hue Play , atau perisian penyegerakan untuk PC atau Mac.

Jalur cahaya gradien baru dibuat khusus dalam tiga tetapan saiz yang berbeza, untuk TV 55-inci ($ 199,99), 65-inci ($ 219,99) dan 75-inci ($ 239,99). Syarikat membuatnya dalam tetapan ini untuk pemasangan dan pemasangan yang mudah, tetapi anda juga dapat menggunakannya dengan set yang lebih besar atau lebih kecil hanya dengan sedikit tweak. Mereka tersedia untuk pra-pesanan sekarang, dan akan dihantar pada 16 Oktober di AS

Dengan menggunakan aplikasi mudah alih Hue Sync, pengguna dapat mengubah posisi dan ketinggian lampu kecerunan (dan produk Hue lain yang serasi) di kawasan hiburan mereka, dan lampu akan menyesuaikan warna dan kecerahannya agar sesuai dengan apa yang dipaparkan di layar. Versi sebelumnya produk lightstrip Hue hanya dapat beralih sepenuhnya dari satu warna ke warna yang lain, yang bermaksud mereka hampir tidak sepadan secara khusus dengan bidang tertentu di layar. Jalur cahaya gradien kelihatannya dapat memberikan pengalaman pencocokan warna yang jauh lebih semula jadi dan mengasyikkan.

 

 

Kredit Imej: Philips Hue

Di samping garis cahaya gradien baru, Philips juga memperkenalkan sejumlah produk baru lain, termasuk lampu meja Hue Iris yang direka bentuk semula yang kini telah meningkatkan kecerahan, warna yang lebih baik dan lantai yang redup. Ada Bluetooth onboard, untuk digunakan tanpa jambatan Hue juga. Begitu juga untuk berita syarikat, lampu lilin Philips Hue E12, yang semuanya mempunyai Bluetooth.

 

Kredit Imej: Philips Hue

Koleksi Hue juga kini menyertakan mentol filamen gaya vintaj dalam dua faktor bentuk baru, termasuk dunia besar dan reka bentuk Edison yang besar, dan lampu gantung Hue Ensis tersedia dalam warna hitam baru. Akhirnya, terdapat Philips Hue White E14 baru, yang merupakan mentol kecil yang menggemaskan untuk digunakan dalam lampu sconce itty-bitty dan lekapan kecil lain.

Leave a Comment