Peloton melancarkan peralatan sukan rumah pintar Bike dan Tread baru, kedua-duanya berharga $2,495

Peloton telah melancarkan dua produk baru untuk barisan gim pintar rumahnya, Bike + ($ 2,495) dan Tread ($ 2,495). Walaupun kedua-duanya mempunyai tanda harga yang sama, basikal latihan baru bergabung sebagai versi premium kitaran pegun asli Peloton, yang akan tetap dijual pada harga $ 1,895, dan Tread adalah produk treadmill Peloton peringkat baru, dengan yang asli menjadi Tread + pada $ 4,295. Kedua-dua produk itu dibocorkan oleh Bloomberg minggu lalu sebelum pembukaan rasmi mereka pada hari Selasa.

Peloton Bike + baru merangkumi paparan skrin sentuh beresolusi HD berputar 23.8 ″. Ia dapat bergerak 180 darjah ke arah mana pun, yang dimaksudkan untuk membolehkan para pelatih di rumah menggunakan layar (dan rangkaian latihan dan kelas latihan jarak jauh Peloton) semasa mereka berada di luar basikal. Terdapat juga sistem bunyi empat pembesar suara terbina dalam, integrasi tanpa sentuh satu ketukan dengan Apple Gymkit yang membolehkan anda menyegerakkan latihan ke Apple Watch dan sistem rintangan Auto-Follow yang mengurangkan rintangan basikal bergantung pada metrik sasaran anda sendiri untuk kadar denyutan jantung dan pernafasan.

Seperti yang disebutkan, Bike + dijual pada harga $ 2,495, iaitu sekitar $ 600 lebih banyak daripada Bike tahap kemasukan yang baru dijual. Ini akan dijual di AS, Kanada dan Jerman mulai 9 September, dan akan tersedia dalam rancangan pembiayaan untuk pembayaran ansuran. Peloton juga akan menyediakannya dalam percubaan rumah selama 30 hari, seperti yang berlaku pada peralatannya yang ada.

Begitu juga, Tread baru akan tersedia dalam tempoh pembiayaan dengan pembayaran ansuran, dan disertakan dengan tempoh percubaan. Ia akan dilancarkan pada awal 2021 di AS dan Kanada, tetapi akan mula dijual sedikit lebih awal di UK (pada 26 Disember 2020). Jerman juga akan mendapatkan treadmill baru, tetapi kemudian pada 2021, menurut syarikat itu.

 

Kredit Gambar: Peloton

Mengenai apa yang disediakan oleh Tread, ia juga mempunyai skrin sentuh HD 23.8 ″, tetapi tidak berputar – namun condong naik dan turun 50 darjah untuk latihan di lantai. Tread baru “lebih kecil daripada kebanyakan sofa” menurut syarikat, pada 68 ″ L x 33 ″ W x 62 ″ H. Ia kelihatan seperti pemasangan tali pinggang treadmill yang jauh lebih tradisional daripada yang terdapat pada Tread + yang lebih premium, tetapi syarikat menunjukkan bahawa ia tidak mempunyai apa-apa jenis kafan depan seperti yang anda dapati di kebanyakan treadmill, yang meringankan penampilan keseluruhannya.

Peloton juga mengumumkan kelas baru yang disebut “Bike Bootcamp” yang merangkumi latihan kekuatan untuk memberikan latihan badan yang lebih komprehensif, bersama dengan latihan kardio. Kedengarannya seperti pelengkap sempurna untuk paparan berputar di Bike +, sekiranya tidak jelas bahawa syarikat itu ingin menjadi kedai sehenti untuk program latihan rumah yang holistik.

Sekiranya ada pembeli Peloton baru-baru ini yang merasakan penyesalan pembeli mengenai peralatan baru, Peloton mengatakan bahawa secara automatik akan mengembalikan wang kepada sesiapa sahaja yang masih dalam tempoh percubaan 30 hari di rumah mereka, atau yang masih menunggu Bike dihantar, untuk dengan serta-merta memberi mereka penurunan harga $ 350 yang mereka buat untuk basikal latihan yang asal. Sesiapa sahaja yang termasuk dalam kumpulan itu dan ingin menukar model yang ditingkatkan juga akan dapat melakukannya sambil membayar perbezaannya.

 

Kredit Gambar: Peloton

Sementara itu, jika anda bukan pembeli baru tetapi masih mahukan peralatan baru, Peloton memberikan tawaran pertukaran kepada pemilik Bike semasa yang akan memberikan rebat $ 700 kepada mereka, bersama dengan set peralatan aksesori Yoga & Training, dan percuma mengambil basikal lama anda semasa mereka menghantar yang baru. Bukan insentif peningkatan yang buruk.

Leave a Comment