Google akan mengumumkan Pixel, pembesar suara pintar dan Chromecast 30 September

Musim perkakasan sedang berlangsung. Acara Watch Apple yang besar bermula esok dan Samsung bersiap sedia untuk acara ketiga (!) Yang belum dibongkar pada 23 September. Kini Google semakin seronok. Setelah memilih untuk melangkau versi I / O maya awal tahun ini, syarikat telah mengesahkan bahawa ia akan melakukan pendedahan perkakasan besar untuk anggota akhbar pada akhir bulan ini.

Pada 30 September, syarikat akan mengumumkan telefon Pixel baru, Chromecast dan pembesar suara pintar. Setelah melancarkan anggaran Pixel 4a awal musim panas ini, Google secara terbuka mengakui rancangan untuk melepaskan versi 5G kedua-dua Pixel 5 dan 4a tahun ini, sehingga kelihatan seperti slam dunk untuk acara besar. Google telah mengalami beberapa perubahan di belakang tabir berikutan beberapa penjualan telefon bimbit yang tidak bersemangat, tetapi sementara syarikat itu diharapkan akan menuju ke arah yang baru, tidak dapat dipastikan apakah pendekatan tersebut akan dilakukan untuk kedatangan 5.

Juga di soket untuk acara besar terdapat versi baru peranti Chromecast streaming TV popular syarikat dan pembesar suara pintar baru. Beberapa ahli keluarga Google Home / Nest Home sudah lama menunggu kemas kini, terutamanya pembesar suara Google Home dan Home Max yang asal – walaupun syarikat itu nampaknya agak kabur terhadap yang terakhir sejak kebelakangan ini. Namun, saya masih peminat, dan ingin sekali melihat sesuatu yang baru di bahagian depan. Nest Hub juga dapat menyegarkan.

Kami akan berada di sana hampir dengan membawa berita terkini.

Leave a Comment