Inilah semua yang diumumkan oleh Amazon pada acara perkakasan terbarunya

Dari Cincin baru terbang kamera drone dalaman ke versi kanak-kanak baru yang menggemaskan salah satu Amazon yang paling popular produk rumah, peruncit Jeff Bezos ‘Seattle melancarkan banyak barangan baru menjelang musim percutian.

Kemas kini echo

 

Kredit Imej: Amazon

Amazon melancarkan pameran perkakasan terbarunya dengan melancarkan versi baru peranti Echo syarikat, yang kini termasuk pembesar suara sfera ( dengan versi untuk anak-anak yang menampilkan grafik haiwan comel ). Amazon juga melancarkan keupayaan Echo yang diperbaharui dan lebih diperibadikan dan ciri penjejakan baru untuk Show 10 yang mencerminkan Portal Facebook dalam kemampuannya untuk mengikuti pengguna ketika mereka bergerak di sekitar bilik.

Perkara baru Ring

Ring juga banyak bermain di pertunjukan perkakasan Amazon. Syarikat kamera keselamatan memperbaharui jajarannya dengan Always Home Cam , drone kecil yang dapat dijadwalkan untuk terbang di laluan yang telah ditetapkan, yang dapat ditentukan oleh pengguna sendiri.

Ia juga melancarkan perkakasan baru untuk pasaran automotif dengan tiga peranti berbeza yang difokuskan pada pemilik kereta. Penggera Ring Ring yang akan dijual pada harga $ 59.99; dan Car Cam dan Car Connect kedua-duanya bernilai $ 199,99. Ring Car Alarm menyediakan ciri asas yang berfungsi dengan aplikasi Ring, mengirimkan peringatan untuk mencetuskan serangkaian kemungkinan tanggapan. Penggera juga berintegrasi dengan peranti Ring lain atau perkakasan Amazon Alexa dan menghubungkan menggunakan protokol rangkaian wayarles Sidewalk jalur lebar rendah Amazon.

Sementara itu, Car Cam membolehkan pengguna mendaftar masuk kereta mereka melalui video selagi pengguna berada dalam rangkaian rangkaian wifi, atau memilih untuk menyertai rancangan pendamping LTE yang dijual oleh Ring. Kamera itu juga menyertakan fitur Bantuan Kecemasan Kecemasan yang memberi amaran kepada responden pertama, dan ciri rakaman yang menyala jika pengguna mengatakan “Alexa, saya ditarik balik”. Akhirnya, penyambung kereta adalah API yang pengeluar, bermula dengan Tesla, boleh digunakan untuk memberi pelanggan telefon isyarat amaran untuk peristiwa yang dikesan di sekitar kenderaan atau menonton rakaman yang dirakam dengan kamera di dalam pesawat.

Ring juga menambahkan enkripsi video opt-in end-to-end baru untuk pengguna yang menginginkannya.

Kaedah baru untuk Fire TV

 

Kredit Imej: Amazon

Platform TV syarikat mendapat beberapa kemas kini. Yang terbesar mungkin adalah penambahan Fire TV Stick Lite dengan harga yang lebih rendah pada harga $ 29,99. Dengan harga $ 39.99, sementara itu, anda boleh mengambil Fire TV Stick baru, yang menampilkan proses yang 50% lebih pantas. Platform ini juga menambah Panggilan Video – penambahan yang bagus dalam era bekerja dari rumah – bersama dengan susun atur baru yang lebih baik.

Amazon menjadi ga-ga untuk permainan

Terakhir, tetapi yang pasti, Amazon mengumumkan platform streaming permainan barunya, Luna .

Pesaing permainan yang dinanti-nantikan oleh Google Stadia dan Microsoft xCloud melancarkan versi akses awal dengan harga $ 5,99 sebulan, kata syarikat itu. Pengguna akan dapat menstrim tajuk tanpa wayar tanpa memuat turun permainan dan boleh bermain di PC, Mac, dan iOS (melalui web).

Pada mulanya, syarikat akan mempunyai lebih daripada 50 judul di Luna + aplikasi, termasuk sekurang-kurangnya satu tajuk Sonic dan kawalan Remedy Entertainment. Terdapat perkongsian dengan Ubisoft dalam karya, tetapi akses ke permainan tersebut mungkin memerlukan langganan yang berasingan.

Leave a Comment