Samsung akan mengadakan satu lagi acara Unpacked minggu depan untuk Galaxy Z Fold 2

Salah satu perkara menarik mengenai acara maya ialah pada dasarnya anda dapat menahan seberapa banyak yang anda mahukan. Adalah satu perkara untuk meminta orang terbang ke seluruh negara atau dunia untuk hadir dan yang lain sepenuhnya agar mereka dapat mengikuti siaran langsung selama satu jam.

Pada 1 September jam 10 pagi ET, Samsung akan mengadakan “Bahagian Terbongkar 2,” yang tertumpu pada Galaxy Z Fold 2. Gen kedua yang dilipat mendapat sedikit masa muka semasa acara Note 20 baru-baru ini , tetapi telefon baru, jam tangan , fon kepala dan tablet memakan sebahagian besar masa yang diperuntukkan.

Sejujurnya, kita sudah mengetahui sedikit sebanyak mengenai lipatan, yang sebahagian besarnya bertujuan untuk mengatasi banyak kekurangan yang asli. Sebagai permulaan, terdapat skrin yang diperkuat. Engselnya juga telah ditingkatkan untuk melarang serpihan jatuh di belakang paparan. Ini (bersama dengan lapisan pelindung yang kelihatan boleh ditanggalkan) adalah sebab utama pelbagai laporan kerosakan skrin dengan yang asal. Saya akhirnya merosakkan unit pengganti saya sendiri , kerana skrin rapuh.

Acara ini nampaknya seperti yang pada awalnya dirancang oleh Samsung untuk berlaku di IFA . Syarikat itu akhirnya menarik diri dari pameran perdagangan yang berpusat di Berlin yang nampaknya berkaitan dengan masalah COVID-19. Saya harus membayangkan ini akan menjadi acara yang lebih pendek daripada yang terakhir dibongkar, kecuali Samsung mempunyai beberapa perkakasan tambahan untuk diungkapkan.

Lipat dilengkapkan untuk membuat pra-pesanan pada hari yang sama dengan acara tersebut, walaupun tarikh dan harga penghantaran masih belum dinyatakan – Samsung perlu menyimpan sesuatu untuk mesin cetak. Sebilangan besar tanda menunjukkan titik harga yang serupa dengan pendahulunya $ 2,000.

Leave a Comment