Galaxy Buds Live Samsung yang baru membawa pembatalan bunyi aktif dengan harga $170

Earbud berkualiti tinggi buatan Samsung selama beberapa tahun sekarang. Mereka tidak pernah sangat menarik atau inovatif, tetapi mereka selalu menjadi pilihan kuat di pasar yang sesak. Acara Unpacked besar hari ini menambah model lain ke senarai pilihan yang semakin meningkat.

Sudah menggunakan nama samaran Galaxy Bean berdasarkan kebocoran awal, dan dengan alasan yang semestinya jelas, perkara yang paling ketara di sini adalah penambahan Active Noise Cancelling. Itulah ciri yang paling sering dikhaskan untuk model dengan harga lebih tinggi.

 

Kredit Gambar: Samsung

Dengan harga $ 170, ini pasti perlu dipertimbangkan, walaupun ia tidak semewah premium seperti Sony WF-1000XM3 atau AirPods Pro. Tetapi secara jujur, tidak semua orang mencari lebih dari $ 200 untuk sepasang earbud tanpa wayar.

Galaxy Buds Live mempunyai pembesar suara 12mm (lebih besar daripada yang terdapat di Buds +), ditambah dengan saluran bass untuk peningkatan bunyi kelas rendah. Terdapat tiga mikrofon di dalamnya, yang boleh digandakan untuk mikrofon telefon semasa merakam video dengan Catatan 20. yang bersambung. Mereka tahan air IPX2 dan mempunyai petua yang boleh dilepas dengan dua saiz yang berbeza agar lebih sesuai.

Bateri akan memberi anda lapan jam dengan pengisian (turun hingga enam dengan pembisingan aktif aktif), ditambah 21 jam lagi melalui sarung. Pengecasan selama lima minit, sementara itu, memberi anda satu jam main semula. The Buds Live boleh didapati sekarang melalui laman Samsung.

Leave a Comment