Galaxy Tab S7 akan membawa 5G ke barisan tablet Samsung

Samsung akan menggunakan 5G. Syarikat ini adalah pengguna awal untuk teknologi tanpa wayar generasi seterusnya dan baru sahaja menawarkannya di Galaxy Note 20 yang baru diumumkan. Ternyata tablet barunya akan mendapat sambungan sebagai pilihan peningkatan.

Galaxy Tab S7 dan S7 + adalah antara lima peranti yang dilancarkan pada acara Unpacked hari ini, tiba sebagai “tablet pertama yang menyokong 5G yang tersedia di Amerika Syarikat,” menurut bahan akhbar yang berkaitan. Dan pastinya mereka berada di depan kurva di sini, walaupun saya menjangkakan untuk melihat pilihan menjadi lebih umum pada tahun mendatang, ketika pembawa mendorong ke arah titik tepu.

 

Kredit Gambar: Samsung

Kedua-dua model itu masing-masing menampilkan skrin 11 dan 12.4 inci, ditambah dengan empat pembesar suara yang menampilkan Dolby Atmos dan penalaan AKG Samsung sendiri. Bahagian dalam kelihatan agak seragam, dengan RAM 6GB atau 8GB dan storan 128GB atau 256GB, boleh ditambah sehingga 1 TB dengan kad microSD. Bateri on-board berukuran 8,000mAh dan 10,900mAh masing-masing pada S7 dan S7 +. Pasti ingin tahu bagaimana kesan 5G terhadap kehidupan.

Tablet tiba pada suatu ketika pada musim gugur ini, bermula dari $ 650 untuk S7 dan $ 850 untuk S7 +. Belum ada kata mengenai harga atau masa untuk model 5G, tetapi Samsung berjanji mereka akan memukul Amerika pada satu ketika.

Leave a Comment