Temui Edisi $3,300 Galaxy Z Fold 2

Sekiranya anda akan membelanjakan $ 1,000 untuk telefon, anda mungkin juga membelanjakan $ 2,000. Dan sejujurnya, jika anda akan membelanjakan $ 2,000, mengapa tidak membelanjakannya dan membelanjakan $ 3,300? Itu seolah-olah menjadi prinsip utama di sebalik Samsung Galaxy Fold Z 2 Thom Browne edisi – telefon bimbit bagi mereka yang mahukan peranti mudah alih termahal yang boleh anda beli – dan kemudian beberapa.

Samsung telah bekerjasama dengan pereka fesyen mewah Amerika untuk beberapa peranti sekarang. Edisi Z Fold 2 mengikuti pelepasan Thom Browne Galaxy Z Flip, yang juga berharga $ 1,100 tambahan daripada harga standard yang boleh dilipat. Mengikut bahan akhbar:

[T] siaran kedua mengeksplorasi etos bersama untuk memberikan tahap integrasi perkakasan dan perisian yang lebih mendalam. Garis kelabu dan warna-warni geometri dilengkapi dengan corak grosgrain, mencipta tekstur visual kain pada reka bentuk unik Galaxy Z Fold2. Penambahan perisian, termasuk skrin kunci baru dan penapis foto eksklusif, mendigitalkan dunia Thom Browne dan membawa rasa mewah dalam setiap interaksi.

Lebih jauh membenarkan kos peranti adalah penyertaan Galaxy Watch 3 dan Galaxy Buds Live – yang mana satu pun dengan Fold Z 2. standard. Dan mungkin yang lebih penting lagi, ini adalah sesuatu yang dapat anda ketahui di atas kepala rakan anda yang sedikit lebih jimat yang hanya keluar untuk Lipatan biasa.

Itu semua adalah kerja syarikat untuk melipat lipat sebagai produk yang benar-benar mewah. Model standardnya juga disertakan dengan Perkhidmatan Perdana Samsung yang ditingkatkan. Itu termasuk “sokongan concierge atas permintaan” dan penggantian skrin sekali untuk kerosakan yang tidak disengajakan. Semua penambahan kukuh untuk faktor bentuk yang masih baru. Tetapi syarikat itu juga memasukkan keanggotaan Founders Card, akses ke sebilangan kelab golf / negara dan makanan dari restoran bintang Michelin (jelas terma dan syarat). Namun, masih belum ada Galaxy Buds percuma dengan model standard.

Sekiranya semuanya terdengar baik untuk anda, edisi Galaxy Z Fold 2 Thom Browne akan siap untuk pra-pesanan esok dan memasuki ketersediaan umum pada 25 September. Edisi ini terhad kepada 5,000 unit, jadi bertindak sekarang, saya rasa.

Leave a Comment