Galaxy Tab S7 Versi 5G Berharga RM3500+ dan Tiba Pada 18 September

2020 akan menjadi tahun 5G menjadi arus perdana. Perkara-perkara jelas tidak berjalan sesuai dengan rancangan beberapa bulan terakhir, tetapi ini adalah tahun yang pasti Samsung menggunakan teknologi generasi akan datang. Setelah menjadi salah satu yang pertama memasarkan peranti 5G, ia telah melintasi pelbagai kapal induk syarikat dan bahkan ke beberapa telefon bimbit jarak jauh.

Dengan kedatangan Galaxy Tab S7 5G, Samsung juga menjadi yang pertama untuk menambahkan lapisan sambungan tambahan ke barisan tablet premiumnya. Pada acara redux Unpacked yang besar hari ini, akhirnya kami dapat melihat versi 5G yang lebih baik, termasuk harga dan ketersediaan yang sangat penting.

Model 5G memasuki pasaran pada 18 September dengan harga $ 850 untuk S7 – itu adalah premium $ 200 berbanding model standard dan harga permulaan yang sama dengan S7 +. Sementara itu, 5G S7 + berharga $ 1,050.

Saya mendapat maklumat lengkap versi S7 + bukan 5G di sini . Semua perkataan semestinya berlaku untuk model baru, semoga anda tahu, dengan lebih banyak 5G. Sejujurnya, saya tidak mempunyai akses 5G pada masa ini di kawasan kejiranan saya di Queens. Dalam kes itu, sistem beralih ke sambungan LTE.

Atas sebab itu, ini akan menjadi model yang cukup menarik. Sejujurnya, pasaran tablet sambung masih agak awal untuk dimulakan – dan ini mungkin akan berlaku pada tahun 2020, ketika orang terus bekerja dari rumah dalam jumlah yang banyak.

Praorder untuk tablet dibuka esok.

Leave a Comment