Selamat Ulang Tahun Lazada Malaysia Ke-5! (SPOILER: 90% Diskaun Selama 3 Hari Sahaja)

Pejam celik pejam celik, Lazada Malaysia sudah mencecah 5 tahun beroperasi di Malaysia. Lazada Malaysia bermula pada bulan Mac 2012, dan sekarang sudah tidak dapat dinafikan bahawa ianya adalah platform membeli belah online yang terbesar di negara ini.

Setiap tahun, Lazada mendapat jumlah kunjungan yang semakin bertambah dan mereka membesarkan pasaran dengan bekerjasama dengan jenama dan syarikat terkemuka – agar dapat menawarkan lebih banyak produk dan pilihan.

Lima tahun sahaja Lazada ambil masa untuk menguasai pasaran e-commerce ini. Semuanya adalah di atas sokongan dan feedback daripada masyarakat setempat.

Oleh sebab itu, Lazada Malaysia ingin menyambut ulang tahun mereka ini dengan anda semua! (ya, tiada yang terkecuali).

Maka lahirlah Lazada Malaysia Birthday! Bermula 22 Mac hingga 24 Mac.

Klik banner di atas atau di sini untuk lihat tawaran menarik.

Untuk special deals kali ini, Lazada Malaysia menawarkan pelbagai offer eksklusif yang anda pasti rambang mata!

Lebih 10 JUTA produk akan ditawarkan potongan harga, dalam 18 kategori besar – scroll sampai ke pagi lah..

Tidak kiranya anda sedang mencari home decoration mahupun peralatan rumah, smartphone paling canggih mahupun aksesori komputer, ataupun pakaian fashion – semuanya ada di Lazada Malaysia (ya, dengan diskaun yang menarik)

Tawaran Menarik Ulang Tahun Lazada Malaysia Ke-5

Sebagai teaser yang ringkas, berikut adalah serba sedikit offer yang ditawarkan sempena Ulang Tahun Lazada Malaysia Ke-5:

1. Surpise Discount

lazada malaysia surprise 1

Langkah-langkah untuk mendapatkan surprise ini:
1. Add item to your cart
2. Proceed to payment page
3. Surprise discount unveiled

2. Suprise Holiday Giveaway

lazada malaysia suprise 2

Apa yang anda perlu buat adalah dengan membeli belah di Lazada sehingga 24 Mac dan anda akan berpeluang untuk memenangi tiket penerbangan ke ***rahsia***

Klik di sini untuk maklumat lanjut.

3. Jenama-Jenama Terpilih

lazada malaysia suprise 3

Berikut adalah jenama-jenama yang akan menawarkan diskaun yang banyak kepada anda sekiranya anda membeli belah di Lazada Malaysia dengan menggunakan link ini.

4. Wishlist Favourite Item Anda

lazada wishlist

Mahu tangguh pembelian? Anda boleh berbuat demikian dengan wishlist produk anda. Kemudian harga akan dipaparkan kepada anda.

Cari dan Beli Produk Terbaik dan Berjenama – Cepat! Masa Suntuk Ni..

Memandangkan special deals Lazada Malaysia kali agak suntuk, iaitu bermula 22 Mac sehingga 24 Mac sahaja (Rabu hingga Jumaat). Jika dibandingkan dengan Online Revolution, fuhh sebulan deals.

Tapi, mahupun begitu, Lazada Malaysia beri jaminan yang deals kali ini lain daripada yang lain. Mereka sudah menyediakan surprise yang banyak sepanjang deals tersebut berlangsung.

Sekiranya anda tidak mahu tertinggal dengan surprise atau offer yang akan ditawarkan nanti, pastikan anda klik pada link ini setiap hari. Atau download Lazada Malaysia official app di Playstore.

Apa lagi, jom membeli belah!

Sekian~~

Leave a Comment